2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

benim çevremdeki tecrübeli annelerin hepsi dr browns önerdiler. özellikle gazı azaltan bir yapısı varmış. avent filan derler hiç düşünme dedi hepsi birden :) küçük ağızlı, büyük ağızlı 120'lik 240'lik filan derken evde 4-5 tane oldu bile.

Ayy ne guzel kendılıgınden olması ,ozel degılse sıkıntı neydı,bızım 4sene olmadı sperm azlıgından dolayı ,tum doktorlar tup bebek belkı olur dedıler cok sukurkı ılk deneemede tutu:)

ben de bayram arifesi nolur nolmaz diye dün doktora gittim. şükürler olsun, suyun iyi dedi, bebeğin duruşu iyi, rahim ağzında açılma vs yok dedi. şimdilik olabilseydi normal doğuma çok uygun görünüyorsun dedi. bu arada benim zaten ne yazık ki normal doğum şansım yok. hamile kalmadan önce smear aldırmıştım, rahim ağzı kanseri başlangıcı çıkmıştı, o arada da hamile kalmışım. tedavi edemedik. bebek ordan geçmediği sürece sorun olmaz dediler, mecbur sezeryan olucak...

benim sadece tek ayak bileğim çok fazla şişiyor. ikisi birden o kadar şişse sorun olmazdı ama tek taraflı olunca başka şeylerden şüpheleniyoruz dedi. tansiyon bakıcaz, bir de idrar tahlili aldı, protein var mı diye bakıcakmış.

ben de tam 10 kilo aldım :) bunun 8 kilosu ilk 3-4 ayda :) benim başlangıçta çok mide bulantım oldu, onu bastırmak için de sürekli çubuk krakerdir, ekmektir, mideyi kurutacak şeyler yedim. bundan sonrası için sana 3.5 kilo veriyorum dedi :) havalar da ısındı, yürüyüşü biraz artırırım filan düzene girerim diye umuyorum.

Ayy ne guzel kendılıgınden olması ,ozel degılse sıkıntı neydı,bızım 4sene olmadı sperm azlıgından dolayı ,tum doktorlar tup bebek belkı olur dedıler cok sukurkı ılk deneemede tutu:)
ne mutlu ..:)
bizim sebepsizdi..1 yıl bekledik olmayınca, benim de yaşım ilerleyince daha fazla beklemeden tüp bebek deneyelim dedik.tuttu bizim de ama kalp atmı alamayınca kaybetmek zorunda kaldım..kayıp sonrası 2.ayında rahim filmi çektirdim, onun sonrasında da geldi çok şükür kızımız:)
allah kucağımza almayı nasip eder işallah

Benim dogumum sezeryan olcak. Evin yakinsa ayriyeten yine kiyafet ayirabilirsin gorunur bir yere koy. Biri gidip alir gelir. Ben bebeginkileri utulemisken hastaneye gotureceklerimi bohca yaptim tozlanmasin diye. kendi pijama gecelik utulenecek. Bir cekmeceye cantaya girscekleri hazirliyorum. Valize yerlestirmesi kolay olur. Havalanmis olur. Eksikler var. Bi ince kundaklik battaniye aldim ona bahca yaptim. Doguma inerken hemsireye vereceklerimi onun icine koyup vercem yine. Ben tulum aldim. 3 tane . İki alt pijama. İc dis zibin. Sapka eldiven, corap . Agiz bezi lazim . Gaz cikarirken kusabiliyor. Yada bebegin onune koyarsin diye. 2-3 tane koydum. Yelek. Alt acma. İki normal battaniye bide besigine sermeklik battaniye . Hemsireye ic dis zibin, bez giydirecegin takimi birde battaniye veriyorsun. Bunlari ince battaniyenin icine koyup bohca tapip vericem. Besikleri sert oluyor. Hem usumesin diye besigin altina battaniye seriyorum. Eylulde klimalar acilacak gibi olmaz normal serinlikte olur.
Ayri bir canta yada poset de koyun. Kirliler icin.

4-5 tane fazla bana gore . Bebekler terlemiyor. Agiz mendili kullaninca bulasmaz. Ben m beden almistim lohusa takimi. Ayri alinca alt large. Ust m. Yine ayni kilida doguma gircem . Karin gidiyor. Ustumde cok yok. Gogsum falan cok tasmadi.

eşim geçen hafta hastalandı aynı şekilde boğazı ağrıyodu sanırım ondan hemen kaptım. tavsiye için teşekkürler havluyu ısıtıp mı koyuyosunuz mutlaka deneyeceğim :)

Arkadaşlar doğum gerçekleşmiş çok şükür anne de bebeğimiz de iyi durumdaymış.Bebeği küvöze alacaklar..Dualarınızı eksik etmeyin rabbim ikisini de korusun.Hepinizden Allah razı olsun..
dualarımız hem ona hem bebeğine. sağ salim evlerine dönerler tez zamanda inşllah. bi daha da vaktinden önce doğum haberi almayız inşallah

Evet sizinle aynı haftada. Sabah burayada yazmış. Dr gittiğinde açılman var demiş doğum başlamış demiş.Demin aldılar doğuma. Bir sebep göstermemiş dr. Lütfen duanızda ona da yer verin.
Allah sağlık sıhhat versin ikisine de. inşallah hemen iyi olurlar.

Arkadaşlar doğum gerçekleşmiş çok şükür anne de bebeğimiz de iyi durumdaymış.Bebeği küvöze alacaklar..Dualarınızı eksik etmeyin rabbim ikisini de korusun.Hepinizden Allah razı olsun..
çok şüküür. bildiğimiz kadarıyla grubun ilk bebeği :) Allah sağlıklı uzun mutlu bir ömür nasip etsin ailesiyle beraber pinkstrap inşallah sende en kısa zamanda toparlanıp bize yazarsın iyi güzel haberleri canım.

kızlar bi de bişey soracağım size. benim 2 hafta önce baş aşağıdaydı. dün gittiğimde başı yine yukarı çıkmış yani ters dönmüş. acaba normal mi? dönmezse normal doğum nasıl olacak? büyüdükçe dönmesi zorlaşacak diye biliyorum ama.. bebeğinin başı yukarda olan var mı hala?

canım benımde kılo alımım durdu dikkat et foruma bır kac kız daha aynısını söylemıs galıba artık bebek alacak duraklamaya gırdık galıba
Yok canım artık son 3ayda olduğumuzdan hem biz hem de Bebek kilo alıyor.bakalım muayenede bebeğin durumuna göre belki diyetimi revize ederler.

benim de 2 hafta önceye kadar sürekli yer değiştiriyordu 2 haftadır pop aşağıda duruyo ters yani ben de düşünüyorum ama benim suyum az olduğu için sanırım normal doğuramam..

benim de 2 hafta önceye kadar sürekli yer değiştiriyordu 2 haftadır pop aşağıda duruyo ters yani ben de düşünüyorum ama benim suyum az olduğu için sanırım normal doğuramam..
doktora da sormadım ama 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var o zaman da dönmezse bi daha dönmez herhaldeinşallah döner. benim bi de küçük bebeğim var sezeryan olursa ne yaparım bilmiyorum hiç. Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…