- 14 Şubat 2011
- 38
- 87
- 88
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.801
Gunaydin herkese. 30. Hafyada bende baslarim dogum cantami hazirlamaya . Bebisin kiyafetleri tam. Dun annem utuledi. Sagolsun. Zaten eksiklikleri tamamlarken bur haftada ancak hazir olur. 32. Haftada tatile cikiyorum kismetse.
Dr browns biberonu avente gore az akitiyormus. Damla damla . Kafam karisti yorumlari okuycam. Benim ilk bebegim biberondan sonra anne sutunu az aldi. Reflusude oldugu icin tikaniyordu. Yavas akisli birsey iyi olur sanki bu bebiste oyleyse daha mi iyi gelir acaba .
Günlerimiz yakın galiba? benim 25+1 bugun..benim mide şikayetlerim çok oldu..ilk 3 ay 1 kilo verdim hatta, hala da geçmedi..ona rağmen yine aldım baya.
benimde bundan önce tüp bebek denemem olmuştu ama şansıma kilo almadım onda da..şimdi kendiliğinden oldu:)
ne mutlu ..:)Ayy ne guzel kendılıgınden olması ,ozel degılse sıkıntı neydı,bızım 4sene olmadı sperm azlıgından dolayı ,tum doktorlar tup bebek belkı olur dedıler cok sukurkı ılk deneemede tutu:)
Benim dogumum sezeryan olcak. Evin yakinsa ayriyeten yine kiyafet ayirabilirsin gorunur bir yere koy. Biri gidip alir gelir. Ben bebeginkileri utulemisken hastaneye gotureceklerimi bohca yaptim tozlanmasin diye. kendi pijama gecelik utulenecek. Bir cekmeceye cantaya girscekleri hazirliyorum. Valize yerlestirmesi kolay olur. Havalanmis olur. Eksikler var. Bi ince kundaklik battaniye aldim ona bahca yaptim. Doguma inerken hemsireye vereceklerimi onun icine koyup vercem yine. Ben tulum aldim. 3 tane . İki alt pijama. İc dis zibin. Sapka eldiven, corap . Agiz bezi lazim . Gaz cikarirken kusabiliyor. Yada bebegin onune koyarsin diye. 2-3 tane koydum. Yelek. Alt acma. İki normal battaniye bide besigine sermeklik battaniye . Hemsireye ic dis zibin, bez giydirecegin takimi birde battaniye veriyorsun. Bunlari ince battaniyenin icine koyup bohca tapip vericem. Besikleri sert oluyor. Hem usumesin diye besigin altina battaniye seriyorum. Eylulde klimalar acilacak gibi olmaz normal serinlikte olur.Günayydın..Kaç takım bebek kıyafeti koydunuz acaba çantaya?
Ben de dün doğum yapmış bir arkadaşa gittim hastaneye, bebek kıyafeti 4-5 takım koy dedi..bir de penye battaniye-ağız bezi lazım oluyormuş..
bir dedend alacaklar boyuta dikkat etsin..ben de m beden almıştım ama yeni doğum yapan 2 arkadaşta -çok rahat etmişler a ayrı da- bir beden büyük alsaydık daha iyi olurdu dediler hep..aklınızda olsun.
4-5 tane fazla bana gore . Bebekler terlemiyor. Agiz mendili kullaninca bulasmaz. Ben m beden almistim lohusa takimi. Ayri alinca alt large. Ust m. Yine ayni kilida doguma gircem . Karin gidiyor. Ustumde cok yok. Gogsum falan cok tasmadi.Günayydın..Kaç takım bebek kıyafeti koydunuz acaba çantaya?
Ben de dün doğum yapmış bir arkadaşa gittim hastaneye, bebek kıyafeti 4-5 takım koy dedi..bir de penye battaniye-ağız bezi lazım oluyormuş..
bir dedend alacaklar boyuta dikkat etsin..ben de m beden almıştım ama yeni doğum yapan 2 arkadaşta -çok rahat etmişler a ayrı da- bir beden büyük alsaydık daha iyi olurdu dediler hep..aklınızda olsun.
sağlıklı olun da kilo hiç problem değil. doğumdan sonra verilir isterseniz nasılsaBenım hıc bulantım olmadı oyuzden ıstahım yuksektı bayagı ,ılaclardan dolayı 10 kılo aldım bende malsesef 25 haftalık benım bebıste:)
sağlıklı olun da kilo hiç problem değil. doğumdan sonra verilir isterseniz nasılsaBenım hıc bulantım olmadı oyuzden ıstahım yuksektı bayagı ,ılaclardan dolayı 10 kılo aldım bende malsesef 25 haftalık benım bebıste:)
eşim geçen hafta hastalandı aynı şekilde boğazı ağrıyodu sanırım ondan hemen kaptım. tavsiye için teşekkürler havluyu ısıtıp mı koyuyosunuz mutlaka deneyeceğim :)Canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah geçer rahatsızlıkların. Boğaz ağrının sebebi belki de o mide asidi olabilir çünkü bir süre sonra asit Boğazı tahriş etmeye başlıyor bu da ağrıya sebep oluyor. Eğer üşüttüğün için boğazının ağrıdığını düşünüyorsan Ben normal hayatımda ayda bir Boğaz ağrısı yaşayan biri olarak çözümü ilaçlarda değil gece sırtıma havlu koymakta buldum. Mucize gibi gece havluyu koyuyorsun sabah bi kalkmışsın ağrı azalmış, ertesi gün geçmiş.
Ama hırka yelek vs giymek işe yaramıyor. Önemli olan kalın giyinmek değil, istersen altında şort olsun ama sırtında havlu olsun. İnşallah sana da şifa olur.
inşallah canım benimGözün aydın canım,2günğ de tez zamanda yakalar inşallah
içim rahatladı biraz canım beslenme şeklimi değiştirdim biraz farkettiArtı eksi ıkı gun normal kabul edilir canım merak etme sen içini ferah tut
dualarımız hem ona hem bebeğine. sağ salim evlerine dönerler tez zamanda inşllah. bi daha da vaktinden önce doğum haberi almayız inşallahArkadaşlar doğum gerçekleşmiş çok şükür anne de bebeğimiz de iyi durumdaymış.Bebeği küvöze alacaklar..Dualarınızı eksik etmeyin rabbim ikisini de korusun.Hepinizden Allah razı olsun..
Allah sağlık sıhhat versin ikisine de. inşallah hemen iyi olurlar.Evet sizinle aynı haftada. Sabah burayada yazmış. Dr gittiğinde açılman var demiş doğum başlamış demiş.Demin aldılar doğuma. Bir sebep göstermemiş dr. Lütfen duanızda ona da yer verin.
çok şüküür. bildiğimiz kadarıyla grubun ilk bebeği :) Allah sağlıklı uzun mutlu bir ömür nasip etsin ailesiyle beraberArkadaşlar doğum gerçekleşmiş çok şükür anne de bebeğimiz de iyi durumdaymış.Bebeği küvöze alacaklar..Dualarınızı eksik etmeyin rabbim ikisini de korusun.Hepinizden Allah razı olsun..
Yok canım artık son 3ayda olduğumuzdan hem biz hem de Bebek kilo alıyor.bakalım muayenede bebeğin durumuna göre belki diyetimi revize ederler.canım benımde kılo alımım durdu dikkat et foruma bır kac kız daha aynısını söylemıs galıba artık bebek alacak duraklamaya gırdık galıba
benim de 2 hafta önceye kadar sürekli yer değiştiriyordu 2 haftadır pop aşağıda duruyo ters yani ben de düşünüyorum ama benim suyum az olduğu için sanırım normal doğuramam..kızlar bi de bişey soracağım size. benim 2 hafta önce baş aşağıdaydı. dün gittiğimde başı yine yukarı çıkmış yani ters dönmüş. acaba normal mi? dönmezse normal doğum nasıl olacak? büyüdükçe dönmesi zorlaşacak diye biliyorum ama.. bebeğinin başı yukarda olan var mı hala?
doktora da sormadım ama 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var o zaman da dönmezse bi daha dönmez herhaldeinşallah döner. benim bi de küçük bebeğim var sezeryan olursa ne yaparım bilmiyorum hiç. Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallahbenim de 2 hafta önceye kadar sürekli yer değiştiriyordu 2 haftadır pop aşağıda duruyo ters yani ben de düşünüyorum ama benim suyum az olduğu için sanırım normal doğuramam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?