2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
benim de sezeryan kısmetse ..ben de 2 pijama, 1 gecelik aldım ama sezeryanda geclik daha rahatmış galiba? evim hastaneye yakın..dediğiniz gibi unutulan birşey olsa gidip alınabilir..biz de 15/20 güne taşınacağımız için bebeğin kıyafetleri annemde..o yıkayıp ütüleyecek benim için saolsun..
saolun..sizin tecrübelerin bize faydası oluyor çok

Belki erken olduğu içindir ama bana hiç başı şöyle pozisyonu şöyle Doğum şeklin şu olabilir falan hiç bişey söylemedi.bem hep Doğum pozisyonunu 32den sonra alır diye okudum. Bence daha vakti var canım.

inşallah öyledir canım. bana da hiç bişey demedi gerçi ters duruyo falan diye ama yine de korktum açıkcası

Sagol canim sanirim dr brown alirim.ilk uc ay en hizli kilo alimi ve boy uzamasinin oldugu donem. Ben 3 tulum , 2 alt ust takim ,2 icli dusli zibin aldim. 0-3 ay tulum 4 adet aldim. Citcitli bady ve alt pujama aldim. Alt pijamalari genellikle ayaksiz aldim. Takim uzun kollu yoktu . Hediye gelir o tarz seyler diye almiycam. Oglumun kartina baktim. 51 cm dogdu. 1 ay sonunda 55 cmdi. 3. Ay bitimi toplam 10 cm uzamis. Baba anne uzunsa dahada fazla olur. Tulumlarda ay ve cm olarak da yaziyor. 0-3 ay tulumlari bir ay bitmeden giyebilir. Buyuk gelirse olursa alttan pijamasini giyer. 3 ay bitmeden 3-6 yada gecebilir belli olmuyir gercekten. Ayaksizsa tulumsa idare eder. Citcitli bady de 10 tane aldim. 4-5 tanesi daha kucuk digerleri 0-3 ay. Bezide olcak buyuk olmasi iyi. Bur tanede 3-6 ay tulum aldim. Her ay kontrol oluyir . Hastaneye giderken acil aramiyim diye. Sonraki aylar bakarsin. Markadan markaya beden farki oluyor. Bide alt pijamalar dar oluyor bezi mezi var. Ust kisminin lastiginin sikmamasina dar olmamasini tercih ettim. Ciraplarda ayni bazi coraplar sıktigi icin giydirememistim. Simdi lastik kisimlarinada bakiyorum. Yelek bir kucuk bir tane biraz daha buyuk. Gerek uok cok almaya yika yika giysin. Leke olmuyor zaten . Terlemiyor ikidebif ust degistirmiyorsun. Kusmalara dikkat etmek gerekiyor. Oda leke birakmiyor.

Canim benim kızımın da başı yukarda poposu asagida rahim agzı üzerinde. Doktorum bu durum bizim için iyi başı asagida olsaydı rahmine daha çok baskı yapardı dedi eşimde dönmez mi ki diye sordu dr da tabi dönebilir dedi yani devamli dönüyorlar meraklanma

Ogluma acent kullaniyorum cam saglikli memnunum. Oda gaz onleyici. Gazi varsa dr brown kullananlarda gaz oluyor. Arkadasim kullaniyordu . Biberon etken degil. Ben sadece reflu olursa dr brown iyi. o yuzden almak istiyorim. Sagolun yinede

Ogluma acent kullaniyorum cam saglikli memnunum. Oda gaz onleyici. Gazi varsa dr brown kullananlarda gaz oluyor. Arkadasim kullaniyordu . Biberon etken degil. Ben sadece reflu olursa dr brown iyi. o yuzden almak istiyorim. Sagolun yinede

zaman yaklaştıkça büyüdükçe dönemezse diye korktum sadece. o zaman sonda dönmesi daha iyi benim erken doğum riskim var çünkü Allah korusun

benim de iki hafta önce de bu hafta da gittiğimde başı aşağıdaydı ama hala değişebilir pozisyonu diyorlar ve evet baş aşağı olunca aşağı doğru bir baskı sancı yapıyor cidden en azından bende yapıyor. ilk zamanlar nooluyo demiştim doktora gitmiştim hemen şimdilik sancı falan da geçti her şey yolunda görünüyor bakalım hayırlısı hepimiz için

Canim belli olmaz yind donebilir. Son haftalarda donencmde var. Basasagi donunce agir kaldirma. Bide belli olmuyor. Benim ilk gebeligim dogum pozisyonundaydi ama bir turlu dogum baslamadi asagi inmedi sezeryan oldum. Nasil gelmek istiyorsa oyle gelecek. Gebeligi iyi gecirmeye bakin

Canım tesekkurler eve döndüğümde dolaba bidaha bakıcam bu yaZdıklarınla kontrol ederim

aventınkıde anne memesı uclu ama canım arada olsa olsa mınık fark vardır . ben aventı tercıh ettım . 1 tane yenıdogan ıcın al dene bakalım ben öyle düşündüm

Canim 1.5 yil olmasina ragmen benim bile karisiuor kafam . Bide degisiyor tabii herkesin tercihi farkli. İlk gun gecelik ertesi gun pijama giyebilirsin. İlk gun idrar sondan olacak. Giydirmesi kolay . Ertesi gun sabah pansuman var yine. Sonra pijama giydim.

Canım fiyatlar aynı mıydı burada koray camasır yok kı nesini begenmedin göğüs kısmı yukarda geldi bana sen de orasını mı begenmedın acaba?
gögüs kısmını hiç begenmedim salas sankı egılınce hemen acılacak gıbı duruyor . rahat ettırmeyen bır kesım yanı . acık kapalı olması takıntım degılde kesımı sevmedım kare kesım almsım ben dıkkat etmeden. gögus kısmındada gıydın yer tam gögus uclarına dantel gelıyor tabı rahatı edıcı olur bu sutyende gıysen dantel kaba duruyor cunku . ben yarın degıstırecegım fırsat bulamsdım şimdilik hastane peşine düştüğüm için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…