- 14 Aralık 2014
- 968
- 1.179
- 313
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.901
Anladım canım buseneki fiyatları nasılmıs? Hayırlısı olsun hakkımızdaSezeryan yüksek geldi doğumdan sonra çalışmıcak olmam cok etkiliyor eşim nereye nerden Oray'a gidelim diyor ala içim el vermiyor normalde Oray'la anlaşma var ama doğumda geçerli değil
Tarihlerimizde ayniymis :) otelde karni burnunda baska hamis gorursen bilki o benim.bende arka koltukta uzana uzana gidicem toz magnezyum ben aliyorum zaten benimkide git dedide cantanida yaninda gotr dedi ne olur ne olmaz hazirlikli olursun dediİstanbuldan Kemere kendi aracımızla 15-22 temmuz arası normalde 8 saat falandı şimdi dura dura gitsek 10 saat olur. Bizim aracın arkası bagaja dogru acınca yatak gibi oluyor eşim acarız sana orayı uzanırsın diyor. Doktorum toz olarak alınabilen bir magnezyum vereceğini söylemişti. Tatilden 1 hafta önce kontrole gideceğim yine doktor ne derse o.
Masallah cnm kilosu falanda cok.iyi insallah sagligida hep iyi olur cabucak cikarsiniz evinize iyi olmus kesigini hatrlamamanda ikinciden korkardin yoksaBebeğin hareketlerini hissedip iyi olduğunu öğrenene kadar çok korkmuştum, ne zaman hareket etti iyi olduğu söylendi önce Allah'a sonra Doktorlara bıraktım kendimi.
Aksilik yaşadık hatta epiduralde uyuşmadı kesiği hissettim, yandım dememle uyuttular gerçi şimdi hatırlamıyorum bile ağrısını, Bebek iyi olunca hiçbirşeye takılmıyormuşsun, kendi canının hiç kıymeti yokmuş.
Ayrıntılı ultrasonda doktor kime benzettiyse öyle çıkıyor :) Babasına benziyor benim oğlum, her kontrolde doktor aynı babası derdi.
Canim cok merak ettik seni ve bebisi ama allahtan kilosu iyi masallah tez zamanda evinize gidersiniz allahin izni ile.Kızlar dualarınız için teşekkür ederim Allah razı olsunGaz sancısı diye kontrole gittim açılman var dedi, Kanuni devlet Hastanesine geçtim, doğumu engellemek için iğne serum, hap verdiler, açılma 3-4 cm olunca Doğum durmaz artık deyip Şafak hastanesine sezeryan için sevk ettiler.
Çok şükür bebeğin durumu iyi, doktorumuz olumlu yorum yapıyor, biraz önden gitmesinin faydasını görcez inşallah. Oğlum için dualarınızı eksik etmeyin
Canım ben daha önce 35.haftasında tekrar baş yukarı döneni duydum. Rabbim yardım etsin hem bebeklerimize hem bize. Benimki de ayakları aşağıda, vajinama vuruyor bazen çıkacak diye korkuyorum. Senin erken Doğum sebebin ne?zaman yaklaştıkça büyüdükçe dönemezse diye korktum sadece. o zaman sonda dönmesi daha iyi benim erken doğum riskim var çünkü Allah korusun
Önemli olan boyundan ziyade meme başı numarası. Kutusunda ve meme başında yazar. Sıfır numara olması gerekiyor Yenidoğan için. Eğer 1 yazıyorsa ayrıca uç alabilirsinben de cam aldım ama alırken bılmıyordum en küçük boy degıl 1 buyuk almısım o en mınıklerden de almam gerekıyor mu canım hanı yenıdodugu zaman ıcın 2. boyda olur mu ? ben de avent aldım
Evet canim dra soylemedim. İnstagramda bakiyorum yurtdisina cikan bile var. Yol biraz yorar oglum var zaten mola sık veririz. Kisitlamiyorum o kadar ya. Zaten o kadar luksum yok. 1.5 yasinda oglum var. Daha cok onun icin gidiyorum.gobegim cok yuzebilecegimi dusunmuyorum. Acik hava yesillik iyi gelir.Deniz tatili mi acaba ben de 31. haftamda Kemere gideceğim doktor en son kontrolumde git demişti
Tartida farkeder. Cok tuzlu yeme. En az iki litre su icmen gerekiyor. Oturuyorsan ayak egzersizi ayakta cok duruyorsan bacaklarini uzat mutlaka. Tansiyonun iyimiYa parmağımı bastırınca cok fazla içeri giriyor bu kadar ödem normal mitartı da bu ödemlerin etkisi var mdıır
Grubumuzun ilk bebişi hayırlı olsun canım seni ve esini tebrik ederim gözünüz aydın. İnsallah en kısa sürede hastaneden evinize saglıkla dönersiniz oglunla ve seninle dualarımız. Bundan sonraki sürec için doktor ne diyor tahmını nekadar hastanede kalacaksınız belli mi?Kızlar dualarınız için teşekkür ederim Allah razı olsunGaz sancısı diye kontrole gittim açılman var dedi, Kanuni devlet Hastanesine geçtim, doğumu engellemek için iğne serum, hap verdiler, açılma 3-4 cm olunca Doğum durmaz artık deyip Şafak hastanesine sezeryan için sevk ettiler.
Çok şükür bebeğin durumu iyi, doktorumuz olumlu yorum yapıyor, biraz önden gitmesinin faydasını görcez inşallah. Oğlum için dualarınızı eksik etmeyin
Canım çok şükür bebek de sen de iyisiniz. Kilosunun önde olması gerçekten çok avantaj olmuş. Biran önce toparlanın oğluşunla.Kızlar dualarınız için teşekkür ederim Allah razı olsunGaz sancısı diye kontrole gittim açılman var dedi, Kanuni devlet Hastanesine geçtim, doğumu engellemek için iğne serum, hap verdiler, açılma 3-4 cm olunca Doğum durmaz artık deyip Şafak hastanesine sezeryan için sevk ettiler.
Canım ben doktorumla deniz tatilini konustum. Bana bayramdan sonraya bırakmayalım dedi oyuzden bu hafta 27. Hafta son dedi bana deniz tatili için sonrasında ist dann ayrılmak yok dedi. Bu hafta doktor kararıyla deniz tatiline cıktık ama yine guneste kalmak yok. Asla semsiyeden cıkmıcaksın yuzerken kafanı ıslattıgın surece sorun yok dedi. Tüm vucuduna solante pregna +50 koruyucu kullanıcaksın dedi ki ben normalde gunluk bunu zaten kullanıyorum. Benım dogumu beklediğim haftada en yakın arkadasımın dugunu var karsıda oldugu için ona bile izin vermedi son ıkı hafta mumkunse evden cıkma dedi. Bir de ıslak mayoyla oturmak yok denizden cıkar cıkmaz mayo değişmek gerekiyor denize gidiceklerin bilgisi olsun istedimDeniz tatili mi acaba ben de 31. haftamda Kemere gideceğim doktor en son kontrolumde git demişti
Canım epidural sezaryan mı oldu? Agrın varmı nasıl hissediyorsun suan öusaıt olunca yazarmısın bize. En önemlisi bebişin ve sen saglıklısınız her agrı gecer zamanla diye umuyorum. Hastane cantan fln hazır mıydı?Bebeğin hareketlerini hissedip iyi olduğunu öğrenene kadar çok korkmuştum, ne zaman hareket etti iyi olduğu söylendi önce Allah'a sonra Doktorlara bıraktım kendimi.
Aksilik yaşadık hatta epiduralde uyuşmadı kesiği hissettim, yandım dememle uyuttular gerçi şimdi hatırlamıyorum bile ağrısını, Bebek iyi olunca hiçbirşeye takılmıyormuşsun, kendi canının hiç kıymeti yokmuş.
Ayrıntılı ultrasonda doktor kime benzettiyse öyle çıkıyor :) Babasına benziyor benim oğlum, her kontrolde doktor aynı babası derdi.
Valla ıkı hafta önce bizde yurtdısına cıktık doktorum son kontrolü yaptı avrupa ıkı saat fln suruyor ucakla dıye ıızn verdı mecburen. Kendını cok yormadan gezıceksen guneste ve ayakta cok kalmıcaksan gıdebılırsın dedı. Ucakta ıkı kere tuvalete gıdersın korıdorda yurursun dedı oyle de yaptık yurtdısında da bı sorun yasamadık cok sukur. Bu hafta da doktorum bı cok seyı kısıtlayarak denız tatılıne ızın verdı bende sozunden cıkmamak kaydıyla denıze gırıyorum karnım var ama cok rahat yuzuyorum hıc etkılemedı. Tabı ıskeleden atlamak, su kaydıragından kaynak tuple dalmak gıbı seyler yapmak yasak. Kontrollu gıtmek onemlı nokta bence bırde cok zaman gecmeden bayrama kadar opsıyon verdı bana. Bayramdan sonra ıst dısına cıkma lutfen dedı hersey olabılıyor cunku bı arkadasım 24. Haftada dogum yapmak Zorunda kaldı oyuzden bızde korktuk yarın ıstanbula donuyoruz bıdaha da tatıl faslı benım ıcın kapandı. Tatıle gıdıceklere sımdıden ıyı tatıller hanımlar doktoru dınledıkce sorun olmaz benceEvet canim dra soylemedim. İnstagramda bakiyorum yurtdisina cikan bile var. Yol biraz yorar oglum var zaten mola sık veririz. Kisitlamiyorum o kadar ya. Zaten o kadar luksum yok. 1.5 yasinda oglum var. Daha cok onun icin gidiyorum.gobegim cok yuzebilecegimi dusunmuyorum. Acik hava yesillik iyi gelir.
Canım çok sevindim iyi olmanıza,inşallah tez zamanda evinize çıkarsınız.güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar dualarınız için teşekkür ederim Allah razı olsunGaz sancısı diye kontrole gittim açılman var dedi, Kanuni devlet Hastanesine geçtim, doğumu engellemek için iğne serum, hap verdiler, açılma 3-4 cm olunca Doğum durmaz artık deyip Şafak hastanesine sezeryan için sevk ettiler.
Teşekkür ederim canım ben eve geldim akşam üstü çıkardı 2-4 arası hergün bebeği görmeye gitcem süt sağıp götürcem özellikle ilk sütü istediler. 2 kg oluncaya kadar tutarmış bebeği net birşey söylemiyorlarGrubumuzun ilk bebişi hayırlı olsun canım seni ve esini tebrik ederim gözünüz aydın. İnsallah en kısa sürede hastaneden evinize saglıkla dönersiniz oglunla ve seninle dualarımız. Bundan sonraki sürec için doktor ne diyor tahmını nekadar hastanede kalacaksınız belli mi?
Spinal anestezi oldu epiduralle çok az far var uyuşmayınca genel anestezi yapıp uyuttu. Hiçbirşeyim hazır değildi, yazıyordum ya hiçbirşey almadım diye, zaten Doğum için değil gaz sancısı sanıp gittim, Doğum deyince bir panik burdan bir arkadaşım yanıma geldi sağolsun, eşim eve gidip kıyafetleri toparladı. O genele kadar ben Doğuma girip çıktım.Canım epidural sezaryan mı oldu? Agrın varmı nasıl hissediyorsun suan öusaıt olunca yazarmısın bize. En önemlisi bebişin ve sen saglıklısınız her agrı gecer zamanla diye umuyorum. Hastane cantan fln hazır mıydı?
Ay canım ya cok gecmıs olsun insallah kısa sürede ayaklanırsın bebişin de cok iyi olurSpinal anestezi oldu epiduralle çok az far var uyuşmayınca genel anestezi yapıp uyuttu. Hiçbirşeyim hazır değildi, yazıyordum ya hiçbirşey almadım diye, zaten Doğum için değil gaz sancısı sanıp gittim, Doğum deyince bir panik burdan bir arkadaşım yanıma geldi sağolsun, eşim eve gidip kıyafetleri toparladı. O genele kadar ben Doğuma girip çıktım.
Sancım 85 lere kadar çıktı açılmam 4 cmdi tercihim normal Doğum yapmaktı, kesinlikle dayanılmayacak ağrı değil, doktor riske atmak istemedi sezeryana aldı. Acı eşiği Yüksek olan bir insanım pek, naz yapmam ama isteğe bağlı sezeryan tavsiye etmiyorum kızlar. Normal Doğumla bugün kendime gelecekken, sezaryenle daha yeni başladık, yalnız başıma oturup kalkamıyorum, öksürcem diye ödüm kopuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?