2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim sanirim solunum cihazina bagli . Akcigerleri henuz gelismemistir. Kilo toparlar , kendi solunum yapmaya baslayinca makineden ayirirlar taburcu olursunuz. İnsallah kolay atlatirsuniz.

içime tuhaf bir korku düştü bayramın 1. günü bile olsa yapacağım ben yarın eksıklerım var gıdıp alaımda ne olur ne olmaz eve geldıgımde ne kadar gezmesemde yorlmuş olacagım ertesı gunde bayram zaten ama bayram aksamı bile olsa yapabilirsem yapacagım en gec bayram 3. gün beklemeyecegim yani yapsaydım keşke bu hafta dıyorum şimdi kendime

Reactions: NGY
pinkstrap çok geçmiş olsun canım. güle güle büyüt bebegini . hepimizi şaşırttın çok erken oldu gercekten de sag salim sen ve bebegin iyisiniz ya önemli olan da o. bebek pramuture bebek mi olmus oldu şimdi ? küveze mi koydular canım ? ya hayat böyle bir şey bir başka planlar yaparız ama onun kendi planları vardır çogunlukla.

senin bu ani haberin ile tekrar düşündü galiba herkes ben de çogu şeyını aldım ama her şeyıde tamamlamadım canta bu saatten sonra bır köşede beklemeli mutlaka onu da anlamış olduk. ince eleyıp sık dokuyor hastane secmeye caısyoruz ama her an ne lacagı bellı degıl bır aklımıza gelmeyen tercıhımız olmayan yerde de dogum yapabiliriz dogu bu sonucta

iyi olmanıza sevındım . bebegını erkenden görmüş oldun tabıı değil mi

aa hiç bilmiyordum ben yenidoğan için alıcam her şeyi ona göre verin demiştim zaten ama numarasına falan hiç bakmadım sadece anne memesi uçlu dedim o kadar eger büyükse ayrıca uç alırım o zaman . cok tşk ederim canım

Evet canım pramuture geçiyor. Hazırlayın çantalarınızı mutlaka, inşallah olmaz ama şu saatten sonra hergün gelmeleri mümkün, muayeneye gittiğim hastaneler farklıydı, Doğum için gittiğim çok başka oldu, her şeyden önce Bebek yoğun bakım ünitesini gözetlemek lazım mutlaka bebeğe yönelik hastene seçilmeli. Biz öyle ya da böyle doğuruyoruz, önemli olan bebeklerin bakımı.

Seker yuklemesini sormustum,benim 200 cikti maalesef,dahiliye doktoruna sevketti ama bayram sonrasina kaldi,bugun ve yarin doktor yok,bebege zarar vermez insallah
Tatlıdan uzak dur içinde şeker olan herşeyden uzak dur hamur içi mantı makarna beyaz ekmek pilav bunları doktora gidene kadar yeme meyveleri de yanında süt yoğurt yada Çerez'le ye ki şekerini dengelesin canım

hastane secerken başka neye özen göstermeliyiz ne önceliğimiz olmalı sence ?
hala hastane doktor derken kafalar allak bullak son kararımı veremedım dogum ıcın aklım bır gelıyor bir gidiyor

ben de 30haftadan sonra için plan yaptım ama mecbur öyle oldu ve 8 saatlık aaba yolculugu yapacagım onu sorun etmıyorum ama 30 haftadan sonra insan kokruyor dogum ne zaman olur bilemiyor insan . acaba dogum çantasını yanımızda mı götürsek ne olur ne olmaz

Amin canım inşallah maşallah herşeyin zamanı var demekki zormus gerçekten ama bak kızınız tutunduRabbim sağlıkla görmeyi büyütmeyi nasip eylesin

Amin canım çok haklısın verilir inşallah bende çok istiyorum Rabbim kolay doğum nasip etsin tüm isteyen gebislere

Canım ımkanın varsa at bagaja dursun ne olur ne olmaz artık herseyı dusunmemız lazım bence. Bende tatıl donusu hemen cantamı hazırlarım bebegın kıyafetlerını yıkar utulerım dıyorum. Araba yolculugu bencekontrollu yapılırsa sorun olmaz bız 10saatte geldık esımle ben ıstedıgımde mola verdık yemeklerde cıktık yuruduk fln belıne bır yastık alırsın araba ıcın tek tavsıyem o olur onun dısında cok sukur bı sorun yasamadık araba yolculugunda. Cok sık tuvalete cıkma ıhtıyacı oluyor oyuzden benzınlıklerde hep mola yaptık yolda da pek su ıcmemeye calıstım bı sekılde atlatılıyor. Doktorun da onaylıyorsa bence dıkkatlı oldugunuz surece sorun olmayacaktır bıraz erken yola cıkar bıraz gec varırsınız alt tarafı

eşim cok guzel araba kullanır sallamaz arabayı yormaz ınsanı bu yuzden hıc sıkıntım yok yol konusnda ama 30 haftada olunca dogumdan cekınıyor ınsan hanı dogum cantasıda ordan oraya gıt gel yollada napalım artık tatılde lazım dogum öncesı ıyı olur. doktora sormadım ama hamıleıgımde her şey noral o yuzden sorma geregı duymadım ama haftaya sorarım artık

Selam kızlar.nasip olursa ben de eylül annesi olacagm.dogum 11 ekimde görünüyo ama sezaryan olacagm icin eylül olacak büyük ihtimal.insaallah hepimiz saglkla kavusurz evlatlarımıza.
hoşgeldin şeker. güle güle gelsin bebegin saglıkla gelsınde zaman cok önemli degıl. :)
kızın mı olacak oglun mu ?

Ben kapali suit odada kaldim. Yine tercihim oyle olacak. Oda disinda tekrar oda. Sezeryan olacagi icin iyi oluyor. Bizim ziyaretcimiz cok oluyor. Diger odada bekliyor gelen yada beni bebegi kisa gorup dis odada oturuyorlar. Ziyaretcilerle Refekatciler yada esim ilgileniyor diger odada. Bebek sekerleri cikolaralar magnetlerde orda oluyor. Buzim odada az susleme oluyor ferah temix oluyor. Bdbek icin iyi oluyor. En onemlisi Emzirmem bolunmuyor. Mobilize olurkende diger odayida kullaniyirum koridor gerekmiyor. Yeme icme o odada oluyor. Tek odada sıkîsmis gibi hissetmiyirsun. Yattigim oda kalabalik olmuyor.

Arkadaşlar ayaklarınız şişiyor mu artık benim iş dönüşü komple şişiyor ya haftasonları olmuyor.
hayır ödem ve şişmem yok ama sen calısyormussun canım ayakta cok kalıyorsan tabı şişer. işin ne bılmıyorum ama oturma ımkanın yoksa hıc olmazsa eve gelınce ayaklarına soguk sıcak komplesx yaparak kan dolaşımını saglamaya calıs

pinkstrap canım gözün aydın yeni giriyorum çok şaşırdım yaa Allahtan iyiymişsiniz inşallah bi an önce bebeğin de çıkar kavuşursun Allah analı babalı büyütsün

ne güzel canm ya galiba iki aileyle ayni şehirde kaliyosnz benm burda bi ablam var bide dogumuma annem geleck başka tanidgm kimse yok gelip gidenim olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…