2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım ben Doğumdan itibaren kullanılan ergonomik bir sling almak istiyorum, o kumaş olanları kış aylarında nasıl bağlayacağız bilmiyorum üstümüzde kaban olacak. Bir de kumaş olanlar beni bunaltır ben öyle sıkı sıkı şeylere gelemem. Huggyberry marka sling beğendim ben ama o da çok pahalı 700 tl. O kadar da vermek istemiyorum bakalım araştırmadayım karar verirsem yazarım ben de.

Canım English Home da 2li müslin bez 35 tl bak istersen oraya. Boyutları da büyük.

Evet canım.sabun veya şampuanı önce tülbentle köpürtüp öyle bebişimi yıkayacağım.tülbent boğum yerlerine falan güzel giriyormuş.iki annem de aynı şeyi söyleyince süngerden vazgeçtim.
Ben de sünger olarak ne alsam diye düşünüyordum bence de tülbent çok mantıklı, iki üç kat kare kare diktireyim anneme onları kullanayım. Eskiden ağız mendili olarak da tülbent kullanılıyormuş.

Sling konusunda ben baya araştırma yaptım. Bahsettiğin Wrap sling oluyor. Neko markalı almayı düşünüyorum. Nette 89 lira. İlk aylar evde ve dışarıda bunu kullanmayı düşünüyorum. Kullananlar çok memnun

doğuma girmeden de yapılıyormuş galiba özellikle normal doğumlarda
Aynen ben sezeryan olduğum için o kısmı unutmuşum :) Doğuma girerken 10 saat birşey yememiştim o yüzden mi yapmadılar, yoksa sezeryanda gerek mi yok onu bilmiyorum, Bende yapılan taburcu olacağım gündü, insan endişe ediyor ismini duyunca ama hiç öyle sıkıntı veren bir durum değil, aksine rahatlıyorsun.
Sezeryan olacaklar için sondayıda yazayım, ne takılırken, ne çıkarılırken en ufak birşey hissetmiyorsunuz, kendinizi sıkmayın, stres yapmayın.

Canım tülbentten ziyade mermerşah bezi varmış. Tülbentin biraz kalını. onu banyo lifi yerine ve kurulama bezi hatta küçük küçük kesip ağız mendili olarak kullanıyorlarmış.

Kızlar annem Ahmet için yün port bebe yaptı, Yeğenim de bu modelden kullandı çok rahat etmişti ablam, vaktiniz var yaptırma imkanınız varsa kundak yerine port bebe daha mantıklı, bebek elini oynatıp örtüyü kafasına çekemez, battaniyeden de daha güvenli, düşünürseniz örnek model;

Bebek belirliyor. Benim bebegim refluluydu. Blw uygun olmadi. Ben yedirdim . Arkadasim blw yapti cocuk sadece cirba yiyor birsey yemiyor. Zayifladi bayagi. Baskasinda yarayan bizde yaramayabilir yada tersi. Cocuktan cocuga degisiyor. Blw iyidir yada annenin yedirmesi iyidir diye birsey yok yasayip bebege gore sekilldnecek. Suan icin erken daha zaten. İstahli bebekte blw ise yariyor. Her gidadan almasi lazim. Yoksa tek ogun ve az besleniyor.

çok güzel olmuş canım güle güle kullan

Hakli olabilirsin canim. Artik yasayarak görecegiz. Blw de benim en cok hpsuma giden sey bebek aciktigi icin yiyor. Her seyden yiyor v s vs . Benim gördügüm örnekler. Ama bbenim gördügüm niraz kalabalik aile ve düzenli sofra kurulan bir evde blw daha kolsy . Mesela gelinimiz o sürecte annemlerle birlikte yasiyordum günde 2-3 kez düzenli sofra lkuruluyprdu herkes col istahliydi vs vs. Mesela tek basins bebegiyle oösaydi ayni sey olur muydu bilmiyorum. Artik hayirlisi. Dedigin gibi yasayarak görecegiz.

Buğün uni baby deterjan uni baby 10 lü alt açma ve renk koruyucu mendil aldım. Sirke almayı unuttum normal üzüsm sirkesi ile makınayı boş çalıştırsam olur mu yoksa beyaz sirke mi olması lazım. Birde kıyafetleri yıkarken de sirke kullanmak lazım mı.

Ben elma kullaniyorum daha az kokusu diye. Kalmiyor zaten. Ben yikadiktan sonra sorkeyle durulama yapiyorum. Sadece deterjanla sert oluyor zaten sirke yumusatici gorevi goruyor ayrica. İlk onunkileri yikiyordum sonra bizimkileri. Onden yikama yapmiyorum. Zaten iki kere yikaniyor

Ben de sünger olarak ne alsam diye düşünüyordum bence de tülbent çok mantıklı, iki üç kat kare kare diktireyim anneme onları kullanayım. Eskiden ağız mendili olarak da tülbent kullanılıyormuş.
Evet canım,annelerimizin yöntemi.ben bir metre tülbent aldım anneme verdim mendil olarak ayarlayacak.annem ağız bezi,yıkamaya,sırtına koymaya,göz Çapağını almak için falan kullanırsın dedi..evde çeyizden kalma da büyük beyaz tülbentler var sıkışırsam onları da kullanacağım.

Bildiğim kadarıyla bizim annelerde değişen olmadı, birkaç hafta sonra ayrıntılı ultrasonunuz var orda kesinleşir, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Çok sağolun allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlatlarımız olsun

12 haftada kıza benziyor dedi 16 haftada net erkek olduğunu gördü sizin benzetti demesi şaşırttı o haftada ya görür yada göremez erkeği nasıl benzetti 18 de anlayamadm
Bende şaşkınım başka bir doktora daha gideceğim baya büyüdü ve kıza hazırladım kendimi iki kes benziyor deyince pozisyonu uygun değil diyor gerçekten de ultrason da hep uyuyor hayırlısı olsun bakalım bir hafta sonra başka doktora gideceğim bakalım kız mı erkek mi

Canım Erhan Şamcı Bebek deterjanlarının da çok zararlı olduğunu söylüyor. Onun yerine zeytinyağlı sabunu rendeleyin ılık suda eritin onu kullanın, yumuşatıcı gözüne de sirke koyun diyor. Ya da deterjan yerine karbonat, çamaşır sodası ve bulabilirseniz boraks ı karıştırarak koyun diyor.
Ben bebeğin bütün kıyafetini battaniyelerini nevresimini hep Bebek deterjanı ile yıkadım bir güzel de ütüledim. sonra da bu adamın seminerine katılma fırsatım oldu. Şimdi içim hiç rahat değil eğer o enerjiyi bulabilirsem tekrar yıkamayı düşünüyorum.

Çokta artık irdelemek istemiyorum ya yoksa kafayı yicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…