- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.521
O zaman elma sirkeside olsa onunla boy çalıştırıp yumuşatıcı gözüne de sirki koyayım yıkarken teşekkür ettimBen elma kullaniyorum daha az kokusu diye. Kalmiyor zaten. Ben yikadiktan sonra sorkeyle durulama yapiyorum. Sadece deterjanla sert oluyor zaten sirke yumusatici gorevi goruyor ayrica. İlk onunkileri yikiyordum sonra bizimkileri. Onden yikama yapmiyorum. Zaten iki kere yikaniyor
Ay bende dün bebek görmesine gittim. Karnın nekadar aşağıda ve sivri erken doğum mu diyo doktor dediler.
İki tane muslin bez aldım lcw ye gelmişti kime sorsam çok yarar li kesinlikle al dedilerMüslimin bez evet çok pahalı.ben almadım henüz onun yerine 2-3 tülbenti üst üste dikip örtsem olur mu ki diye düşünüyorum. Yapısı tülbente çok benziyordu.
Bebek şapkası derken neyi kastettin canım banyo için olan mı? Normal bere mi?
Of anam 170-180 nedir öyleCanım ben English Home dan aldım 2 ki müslin bez 70 tl den 35 tl ye düşmüştü. Desen olarak çeşit Yok, erkekler için mavi puantiyeli kızlar için pembe puantiyeli var sadece. Ama bazı instagram hesaplarında baktım 170-180 tl ikili olarak. Kalite olarak fark var mıdır bilmiyorum ama onların daha çok deseni modeli var.
Ne sondasiAynen ben sezeryan olduğum için o kısmı unutmuşum :) Doğuma girerken 10 saat birşey yememiştim o yüzden mi yapmadılar, yoksa sezeryanda gerek mi yok onu bilmiyorum, Bende yapılan taburcu olacağım gündü, insan endişe ediyor ismini duyunca ama hiç öyle sıkıntı veren bir durum değil, aksine rahatlıyorsun.
Sezeryan olacaklar için sondayıda yazayım, ne takılırken, ne çıkarılırken en ufak birşey hissetmiyorsunuz, kendinizi sıkmayın, stres yapmayın.
Lcw de olanların boyutları küçük, ben de gördüm onları ama küçük olduğu için almadım. Tesadüfen English Home da gördüm aldım.Of anam 170-180 nedir öylekelitelidir kesin ben pek bilmiyordum bu kadar pahalı olduğunu lcw den ikili 20 TL ye aldım.
Aynen bir yerden sonra da insan kafayı yiyor ama elimizden geleni yapmak istiyoruz işteÇokta artık irdelemek istemiyorum ya yoksa kafayı yicez
İdrar torbası canım, sezeryanda bir süre ayağa kalkamayacağın için vajinadan sonda takılıyor, netten şekline bakabilirsin, yaşamadığımız için endişelenebiliyoruz acır mı diye ama kesinlikle takıldığını bile hissetmiyorsun.Ne sondasinasıl takılıyor ki oğlum daha dönmedi her ihtimal olabilir hazırlıklı olmak lazım
Yok öyle mi böyle mi derken baktım kendimi yiyorum biraz akışına bırakmaya başladım artık büyüdüklerinde ahlatsak gülerlerAynen bir yerden sonra da insan kafayı yiyor ama elimizden geleni yapmak istiyoruz işte
Saol sayende haberim oldu..bir tane vardi..bu aksam da english home dan siparis ettim..uygun fiyati ciddenzzLcw de olanların boyutları küçük, ben de gördüm onları ama küçük olduğu için almadım. Tesadüfen English Home da gördüm aldım.
aa hiç bilmiyordum butun sezeryanlarda mı böyle ? peki delik mi açıyorlar ?İdrar torbası canım, sezeryanda bir süre ayağa kalkamayacağın için vajinadan sonda takılıyor, netten şekline bakabilirsin, yaşamadığımız için endişelenebiliyoruz acır mı diye ama kesinlikle takıldığını bile hissetmiyorsun.
Hayır delik yok, o böbrek ameliyatlarında falan olur, bizimkiler çok daha basiti, torbanın ucunda ince bir hortum var onu mesaneye yerleştiriyorlar. Hepsinde vardır çünkü saatlerce yerimizden kalkamıyoruz, o arada idrar o torbaya boşaltılıyor.a
aa hiç bilmiyordum butun sezeryanlarda mı böyle ? peki delik mi açıyorlar ?
izledım canım basıt ve acısızmısHayır delik yok, o böbrek ameliyatlarında falan olur, bizimkiler çok daha basiti, torbanın ucunda ince bir hortum var onu mesaneye yerleştiriyorlar. Hepsinde vardır çünkü saatlerce yerimizden kalkamıyoruz, o arada idrar o torbaya boşaltılıyor.
Aynen acı hissetmiyorsun, ben çekiniyordum o işlemden ama takıldığını bile hissetmedim.izledım canım basıt ve acısızmıs
Çok güzelmiş. Güle güle kullansın ahmet. Bu evde değil de dışarısı için galiba değil miKızlar annem Ahmet için yün port bebe yaptı, Yeğenim de bu modelden kullandı çok rahat etmişti ablam, vaktiniz var yaptırma imkanınız varsa kundak yerine port bebe daha mantıklı, bebek elini oynatıp örtüyü kafasına çekemez, battaniyeden de daha güvenli, düşünürseniz örnek model;
Eki Görüntüle 2015123
Canım benım annem de gecen gun benım bebeklık esyalarımı getırdı hatıra dıye saklamıs ama hepsı yepyenı. Bunun aynısı ama yun yerıne mevsımlık kumastan yapılmıs ustunde ınce gupur ıslemelı bırsey bende hıc anlamadım ne ıse yarayacak bu dıye dusunuyordum en kotu ters cevırıp alt degıstırme bezı yaparım dedım :) bebek uyuduktan sonra buna mı yatırıyoruz? Alt kısmı kapalı oldugu ıcın bebegın altını uyurken degıstırmek ıstersek bebegı uyandırmak gerekıcek tam nasıl kullanılır bu acabaKızlar annem Ahmet için yün port bebe yaptı, Yeğenim de bu modelden kullandı çok rahat etmişti ablam, vaktiniz var yaptırma imkanınız varsa kundak yerine port bebe daha mantıklı, bebek elini oynatıp örtüyü kafasına çekemez, battaniyeden de daha güvenli, düşünürseniz örnek model;
Eki Görüntüle 2015123
Canım bayramınn son gunu jokerden aldım 2lı paket 65x65 ıkısı 35 tl flndı sanırım almayındusunenler buna da bakabılır kactane muslım bez yeter acaba :)Canım ben English Home dan aldım 2 ki müslin bez 70 tl den 35 tl ye düşmüştü. Desen olarak çeşit Yok, erkekler için mavi puantiyeli kızlar için pembe puantiyeli var sadece. Ama bazı instagram hesaplarında baktım 170-180 tl ikili olarak. Kalite olarak fark var mıdır bilmiyorum ama onların daha çok deseni modeli var.
Hastane için lohusa kilodu aldım ama normal kilot be ped de götürmek gerekir mi ?Agiz bezi cok lazim oluyor. Hastanenin pompasi var genelde hepdinde. Mama biberon goturmuycem. Hastanede var dnjektorle verirler yoksa eczaneden alir ben veririm enjektirle
Ben depend kullandim lohusa kilodu aklima gelmedi
Sağol canım yok ev için, uyurken içinde uyutuyorsun.Çok güzelmiş. Güle güle kullansın ahmet. Bu evde değil de dışarısı için galiba değil mi
Battaniye gibi işte içine koyup uyutuyorsun, biz öyle kullandık. Annemin yaptığının yanları düğmeli açılıyor bebeği rahatsız etmeden açabilirsin sende ki kapalı mı? Annenin yaptığı dışarısı olabilir eskiden dışarıda bebeği taşımak için öyle şeyler yapıyorlardı.Canım benım annem de gecen gun benım bebeklık esyalarımı getırdı hatıra dıye saklamıs ama hepsı yepyenı. Bunun aynısı ama yun yerıne mevsımlık kumastan yapılmıs ustunde ınce gupur ıslemelı bırsey bende hıc anlamadım ne ıse yarayacak bu dıye dusunuyordum en kotu ters cevırıp alt degıstırme bezı yaparım dedım :) bebek uyuduktan sonra buna mı yatırıyoruz? Alt kısmı kapalı oldugu ıcın bebegın altını uyurken degıstırmek ıstersek bebegı uyandırmak gerekıcek tam nasıl kullanılır bu acaba
Ben hastanede depend kullandim. Yandan yirtip atiyorsun. Pedden geciyor. Kilotuda degistirmek zorunda kalabilirsinz Bide hastane tuvaleti cikar giy egil kalk olmasin diye rahat ettim.Hastane için lohusa kilodu aldım ama normal kilot be ped de götürmek gerekir mi ?
Evet canım herkes oyle yaZınca bende gittim 2 paket aldım birdaha hastaneye ped götürmeyeyim diyorumBen hastanede depend kullandim. Yandan yirtip atiyorsun. Pedden geciyor. Kilotuda degistirmek zorunda kalabilirsinz Bide hastane tuvaleti cikar giy egil kalk olmasin diye rahat ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?