2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
O zaman elma sirkeside olsa onunla boy çalıştırıp yumuşatıcı gözüne de sirki koyayım yıkarken teşekkür ettim

Ay bende dün bebek görmesine gittim. Karnın nekadar aşağıda ve sivri erken doğum mu diyo doktor dediler.
İki tane muslin bez aldım lcw ye gelmişti kime sorsam çok yarar li kesinlikle al dediler

Of anam 170-180 nedir öyle kelitelidir kesin ben pek bilmiyordum bu kadar pahalı olduğunu lcw den ikili 20 TL ye aldım.

Ne sondasi nasıl takılıyor ki oğlum daha dönmedi her ihtimal olabilir hazırlıklı olmak lazım

Ne sondasi nasıl takılıyor ki oğlum daha dönmedi her ihtimal olabilir hazırlıklı olmak lazım
İdrar torbası canım, sezeryanda bir süre ayağa kalkamayacağın için vajinadan sonda takılıyor, netten şekline bakabilirsin, yaşamadığımız için endişelenebiliyoruz acır mı diye ama kesinlikle takıldığını bile hissetmiyorsun.

a
aa hiç bilmiyordum butun sezeryanlarda mı böyle ? peki delik mi açıyorlar ?

a

aa hiç bilmiyordum butun sezeryanlarda mı böyle ? peki delik mi açıyorlar ?
Hayır delik yok, o böbrek ameliyatlarında falan olur, bizimkiler çok daha basiti, torbanın ucunda ince bir hortum var onu mesaneye yerleştiriyorlar. Hepsinde vardır çünkü saatlerce yerimizden kalkamıyoruz, o arada idrar o torbaya boşaltılıyor.

izledım canım basıt ve acısızmıs

Çok güzelmiş. Güle güle kullansın ahmet. Bu evde değil de dışarısı için galiba değil mi

Canım benım annem de gecen gun benım bebeklık esyalarımı getırdı hatıra dıye saklamıs ama hepsı yepyenı. Bunun aynısı ama yun yerıne mevsımlık kumastan yapılmıs ustunde ınce gupur ıslemelı bırsey bende hıc anlamadım ne ıse yarayacak bu dıye dusunuyordum en kotu ters cevırıp alt degıstırme bezı yaparım dedım :) bebek uyuduktan sonra buna mı yatırıyoruz? Alt kısmı kapalı oldugu ıcın bebegın altını uyurken degıstırmek ıstersek bebegı uyandırmak gerekıcek tam nasıl kullanılır bu acaba

Canım bayramınn son gunu jokerden aldım 2lı paket 65x65 ıkısı 35 tl flndı sanırım almayındusunenler buna da bakabılır kactane muslım bez yeter acaba :)

Agiz bezi cok lazim oluyor. Hastanenin pompasi var genelde hepdinde. Mama biberon goturmuycem. Hastanede var dnjektorle verirler yoksa eczaneden alir ben veririm enjektirle
Ben depend kullandim lohusa kilodu aklima gelmedi
Hastane için lohusa kilodu aldım ama normal kilot be ped de götürmek gerekir mi ?

Çok güzelmiş. Güle güle kullansın ahmet. Bu evde değil de dışarısı için galiba değil mi
Sağol canım yok ev için, uyurken içinde uyutuyorsun.
Battaniye gibi işte içine koyup uyutuyorsun, biz öyle kullandık. Annemin yaptığının yanları düğmeli açılıyor bebeği rahatsız etmeden açabilirsin sende ki kapalı mı? Annenin yaptığı dışarısı olabilir eskiden dışarıda bebeği taşımak için öyle şeyler yapıyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…