2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım biz hava sıcak diye tatilimizi yarıda kestik eve dönüyoruz :/ hava 51 derece otelden dışarı çıkamıyoruz, denize gidemiyoruz madem gidip evimizde dinlenelim dedik :)
Çok kötü gerçekten sıcak. dışarı çıkınca sıcak fön vuruyor yüze. Sabah erken saatlerde denize falan girseydiniz. O saatlerde olmaz mıydı?

Aynen cnım ama inan erkekler daha duyarlı bu konuda. Mağazada kadınlar karnim burnumda bi dünya ürün istiyolar. Erkekler karar vrriyim git gel yaptirmiyim size diyolar.

Aynen cnım ama inan erkekler daha duyarlı bu konuda. Mağazada kadınlar karnim burnumda bi dünya ürün istiyolar. Erkekler karar vrriyim git gel yaptirmiyim size diyolar.
senin de zormuş işin allah kolaylık versin..ayaktamısın genelde? dinlenmeye çalış bari gün içinde..

harikaaaa

5-6 ayı sonra düşünürüz şimdilik saglıklı br dogum hemen sonrası emzırme ve doguma kadar bebegı saglıklı taısmayı düşünsek yeter bence. bebege alınacak bıtmez ki bence en önemlisi acil olanlar gerısı zamanla alınır

beşiklerinide kemiriyor zaten yaramaz minnoşlar :) en azındna duvarları kemirmiyorlar

Ben onu almistim sadece ve ped de koyuyordum
ben de öyle yapayım
Kalinligi nasil.cnm bende lohisa pedi die aldim e bebekten 5 parmk kadar var genislihi ve baya klin pamuklu bisey yeter die dusunuyorum seninkide oyleyse yeter bnce
paketten çıkartmadım açıkçası :) çok sevimli gelmedi gözüme.
Buradaki arkadaşlar sayesinde keşfettim ben de dependi. İyiki varsınız kızlar bilgi paylaşan herkese çok çok teşekkürler

Muğla canım Dalyan da kalıyorduk ama sıcaktan benim ayaklar iyice şişmeye başladı denize de giremedik o sıcakta biz de dönüyoruz yoldayız.
Kotu olmis cnm yapamadigin tatilin yolunu cektin bosuna neyse saglik.olsn biyandan dogru yapmisiniz illa tatil.yapcm diede isknce cekmeye gerek yok

bu arada geçenlerde ateş ölçerle ilgili konuşulmuştu. Ben de biraz araştırdım ve etrafımda kullanan annelerden yorum alıp Visio Focus Temassız Ateş Ölçer almaya karar verdim. Weewel temassızla bunun arasında kalmıştım. Bunda bebeğin alnında dereceyi çizgiler arasında görebiliyor olmamız ve gördüğümüz noktanın da ideal uzaklık olduğu anlamına gelmesi hoşuma gitti. temassızlarda genel sıkıntı doğru sonucu verebilmesi için doğru uzaklığı ayarlamakmış çünkü

Ben şu an göbeğime ve göğsüme zeytinyağı sürüyorum.yüzüm ve bacaklarım çok kuruyunca oralara da sürüyorum .memnunum kremden daha güzel nemlendiriyor.ayrıca benim annem 2 yeğenimi büyüttü.bir yere düştüklerinde falan hemen zeytinyağı sürer hiç morluk bere şişlik olmazdı.zeytinyağı çok güzel bir nimet.
Ben kızım doğunca masajını zeytinyağı ile yapmayı düşünüyorum.pişik olursa da zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum.

Evet ya erkekler daha duyarlı oluyor gerçekten. Aslında kadınların bu konuda daha iyi empati kurması gerekir.

Gönlümden geçen kurban bayramına kadar çalışmak,36-37.haftaya denk geliyor.inşallak sağlık durumum Elverir.senin planın ne?
Bende 37.haftaya kadar çalışmayı planlıyorum canım kurban bayramına kadar tabi aksilik çıkmazsa.. Sıcaklar da çok feci..Birde iş gelip giderken araç kullanıyorum zorlanırmıyım bilmiyorum.. Doğum sonrası bebeklerden ayrılmak daha zor diyorum şimdi dayan deyip kendimi motive ediyorum :)

Kesinlikle zeytinyağı tüm pişik kremlerinden etkili.. hiç bir pişik kremi çözüm olmadı kızımda. görümcem söylemişti yanmış zetinyağı kullan diye..Ama zeytinyağını ocakta iyice yakıp soğutarak kullanmak etkili oluyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…