2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Canımm hastanede rahat dolaşmak için rahat bir terlik eklemeyi unutma listene

Merhaba Kızlar,
hazırlıklar başlamış, eksikler belirlenmiş. Ben de geçen hafta bitirdim. Banyo süngeri ile bebe şapkası ve önlüğü kaldı. İyiki önceden tamamlamışım, şuan yürüyüş yasağım olduğu için çok zor olurdu. Nolur nolmaz hiç başlamayanlar ufaktan başlasın derim çünkü inçik cıncık o kadar cok ayrıntı var ki. Müslin bez çok övüyorlar ne pahalı öyle. Pahalı mahalı demedim 5-6 tane aldım. Bu defa kundak yapacağım bebeği inş. bakalım

Canım hergün öğlen banyo dan sonra yağlanıp güzel masaj bebeği çok rahatlatıyor benim kızım en uzun uykusunu o zaman uyuyodu zaten diğer uykular kısa oluyor :)

12 haftada kıza benziyor dedi 16 haftada net erkek olduğunu gördü sizin benzetti demesi şaşırttı o haftada ya görür yada göremez erkeği nasıl benzetti 18 de anlayamadm

sari kantoronu duymustum canim youtubeda bir kadin anlatiyordu. bulsam benimmde aklimda yapmak isterim. benim yigenimin eline 7 aylikken etli kemik bile veriyordu gelin disi olmamasina ragmen kemiriyordu. sofrada o an ne varsa. ekstra hic bir mönü hazirlamadan. ya da brokli filanida azicik buharda tutyordu ama sarimsakli yagla filan cevirip önüne koyuyordu. simmdi her seyi yiyor. yemek secmiyor. kendi karnini kendi doyuruyor. gelinimiz hic arkasindan elinde kasikla filan kosmadi. diyo ki elimde kassikla kostuguu hayal edemiyorum ne kadar yorucu olurdu diye. ya o kadar degil iki aya alisiyormus. altina sofra bezi gibi bir sey seriyordu gelin. bitince de toplayip cirpiyordu. iki üc günde bir makanaya. yaaa iste insallah o zamanlar gelsin paslasiriz :)

Canım Ayşe Öner'in kitabında okudum bebeği tülbentle yıkayın yazıyor.annem ve kv dr aynı şeyi söyledi.o yüzden sünger almaktan vazgeçtim tülbentle yıkayacağım.

syling konusunda marka bilmiyorum netten alacagim. ilk aylar icin hani su kumaslar var. bildigin babannlerimizinde zamaninda kullanigi. onlardan. belki istedigim gibi bir kumas bulursam netten ölcülerii alip kestirebilirim bile. bildigin kumas cünkü.ilk alti ay o yetiyormus. sonrasi icin ergonomik bir seyler bakarimm ama netten ve ikinci el bakacagim icin enüz bilgim yok.
ama alirsammm gösteririm ins

bizm günlerimizde ayni :) ben liste yaptum. hali su tarihte koltuk su tarihte. boya badana bitsinde insallah :) Allah hepimize kolaylik versin ins

evet canim zeytinyagi cok büyük nimet. y

Bizim kızda tatili çok istiyor..Ben göze alamıyorum..Eğlenceden çok eziyet olacak bana Kıızma da kıyamıyorum napıcaz bilmiyorum
yakın yer tercıh et mesela .kısa bır tatıl olsun basit bir tatil sanada ıyı gelır hem. ben de ttaile çıkacağım dogumdan önce denize girmek istiyorum havam değişsin

Son düzenleme:
Çok kötü gerçekten sıcak. dışarı çıkınca sıcak fön vuruyor yüze. Sabah erken saatlerde denize falan girseydiniz. O saatlerde olmaz mıydı?
Yok canım ya dışarıda kahvaltıyı zor yaptık hemen odaya gidip klimayı açtık. Ben böyle sıcak görmedim yollarda asfalt erimişti. Allah korusun güneş çarpar falan dedik hiç gitmedik denize.

doğuma girmeden de yapılıyormuş galiba özellikle normal doğumlarda

Neden yakıp kullanıyorsun canım ? Asidi gitsin diye mi ?

Bizim kızda tatili çok istiyor..Ben göze alamıyorum..Eğlenceden çok eziyet olacak bana Kıızma da kıyamıyorum napıcaz bilmiyorum
Yakın bir yer varsa git canım ya o kadar da yorucu olmadı benim için ama tabi sen de çocuk da var. Yüzmek çok rahatlattı beni Sudan çıkmak istemedim çok hafif hissettim kendimi. Bir de çok iyi spor oldu bana bir haftada bacaklarım kas yaptı resmen sertleşti :)

Müslimin bez evet çok pahalı.ben almadım henüz onun yerine 2-3 tülbenti üst üste dikip örtsem olur mu ki diye düşünüyorum. Yapısı tülbente çok benziyordu.
Bebek şapkası derken neyi kastettin canım banyo için olan mı? Normal bere mi?

Canım ben English Home dan aldım 2 ki müslin bez 70 tl den 35 tl ye düşmüştü. Desen olarak çeşit Yok, erkekler için mavi puantiyeli kızlar için pembe puantiyeli var sadece. Ama bazı instagram hesaplarında baktım 170-180 tl ikili olarak. Kalite olarak fark var mıdır bilmiyorum ama onların daha çok deseni modeli var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…