2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Insallah cnim insallah

Salı günü daha uzman bi doktora gidicem. Bide enfeksiyon icinde danışmam gerekiyo. Hepimiz icin hayırlısı olsun insallah

Kızlar kontrolden çıktım,çok şükür şekerim kontrol altında diyete ve günlük ölçümlerime devam edeceğim.çok şükür bebeğin gelişimi de 10 gün öne geçmiş.Doktor iri bebek olacak dedi.toplam kilo alımım da 5,5 kilo.
Çok şükür güzel haberlerle ayrıldım. Darısı sizlerin başına:)))

Ebe taktı işte benimkini, Ameliyathaneye indireceklerdi sedyeye aldılar, sedyede taktı. Arkadaş sormasa O anda ne yaptığının bile çok farkında değildim, bacağını aç dedi açtım o kadar.

Salı günü daha uzman bi doktora gidicem. Bide enfeksiyon icinde danışmam gerekiyo. Hepimiz icin hayırlısı olsun insallah
Enfeksiyon olduğunu düşünüyorsan Salı'ya kadar bol su iç yinede. Bu havada aksi mümkün değil gerçi :)
Panik yapmadan, bebeğin hareketlerini takip edersin, Hareketlerinde değişme yoksa korkma, İyi şeyler dileyelim, iyi olsun

hadi gözun aydn canm benimde bu sali gunu kontrolum var 4 hafta oldu bebegmi görmeyeli çok heycanliym insallah bende güzel haberlerle dönerim

Kızlar benim dünden beri kasılmalarım var. Herhangi bir ağrım yok ama çok sık kasılıyor. Kasılma sayacı tuttum yarım saat içinde 5 kez kasıldı ve ortalama her biri 20 sn. Sürdü. Gece uyutmadı. Pozisyon değiştirince geçiyor ama korkuyorum. Randevum cuma günü. Sizce bu haftalardan normal mi, cumayı bekleyebilir miyim yoksa hemen gitmeli miyim.

Kızlar dün sağlık ocagindaydim. Bebegimin başı aşağıdaydı ama dahada ciddisi kendide oldukça asagiya inmis. Kalp atışını resmen rahimden dinleyebildik ben çok korkuyorum erken doğum olacak diye

Canim telas etme . Yat dinlen. Doktoruna görpndpn mü? Isler olacagina varir sen yeter ki tedbirini al. Merak etme insalalh. Gecici bir durumdur

Arayabiliyorsan ara doktorun yönlendirir seni, arayamıyorsan mutlaka git.

Çocuğun yemeğini kendi kendisine yemesi :) Ne gerek varsa, Blw diye isim uydurmuşlar.
karamera pinkstrap in dedigi gibi aynen cpcugun kendi basina yemek yemesi:) besinleri psrcalamdan püre ya da sivi haline getirmeden direk veriyorsun. Yani yaklasik biz nasil yersek öyle. Önce cocuk taniypr sonra döküyor saciyor bir zaman spnra yemeye basliyor. Basarilabiödiginde harika görüntüler oluyir. Ama bazen bazi bebeklere uyumlu olmayabiliyor. Ben deneyeceigim ek gidaya gececegi zaman. O zamanlara geldigimizde konusuruz insallah:)

Pozisyon değiştirince geçen kasılmalardan korkmayın diye okumuştum.
Ama sen doktorunla mutlaka görüş.kasılmaların fazla gibi geldi bana.

Canim normalde pozisyon degidtirince geciyprsa ksilma olmamai lazim ama anlattiköarinda dpzenli oldugunu gösteriyor. Bir görün istersen rahatlarsin.

Muslinlerde urun tarifi yada kalitesi kusmibda muslin yazar bunda pamuk yazmis. Muslinin kumasi daha farkli oluyor ince serit gibi netten bakabilirsin. Dokunamasanda goruntusu daha farkli oluyor. Gosterdiginde muslin yazmiyor zaten
Sağol canım başka şubelerinde bulduk kardeşime aldirttim muslin olanlardan ordaki çalışanlarda bi alem nasıl ne satacaklarini şaşırıyor lar

Canim benim yorgunluktan strese girunce bir iki kere oluyor gun icinde her zaman degil. Gitmekte fayda var dra. İlla birsey olacagindan degil onlem icin. Yeterki birsey olmasin Havalarda cok sicak o bile etkiliyordur bizi.

Canim telas etme . Yat dinlen. Doktoruna görpndpn mü? Isler olacagina varir sen yeter ki tedbirini al. Merak etme insalalh. Gecici bir durumdur
Insallah cnim. Calisiyorum iste pek dinlenmem mumkun olmuyo. Rapor vericekti ama 10unda alabilirim müdür izinde cunku

Kızlar dün sağlık ocagindaydim. Bebegimin başı aşağıdaydı ama dahada ciddisi kendide oldukça asagiya inmis. Kalp atışını resmen rahimden dinleyebildik ben çok korkuyorum erken doğum olacak diye
Bebegini aşağıda hissetmen erken dogum riski oldugunu göstermez canm.böyle bir riskin olduğunda kontrollerde doktor anlar ve bunu sana söyleyip gerekli tedbirleri alır emin ol.

Canim benim yorgunluktan strese girunce bir iki kere oluyor gun icinde her zaman degil. Gitmekte fayda var dra. İlla birsey olacagindan degil onlem icin. Yeterki birsey olmasin Havalarda cok sicak o bile etkiliyordur bizi.
Stresten de olabilir doğru, haftalardır tek başıma evdeyim, üstüne dün kv gelip sinirimi bozmuştu cevapta veremedim saygıdan. İçimde patladı galiba. Zaten ondan sonra başladı. Dr. aradım çıkmış Pazartesi sabah gidicem. İnşaAllah ozamana kadar rahat durur bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…