- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.561
Canım kaçıncı haftadasın?inşallah vaktinde gelir kuzucuğunKızlar dün sağlık ocagindaydim. Bebegimin başı aşağıdaydı ama dahada ciddisi kendide oldukça asagiya inmis. Kalp atışını resmen rahimden dinleyebildikben çok korkuyorum erken doğum olacak diye
27 haftalık cnım. Insallah cümlemizinCanım kaçıncı haftadasın?inşallah vaktinde gelir kuzucuğun
Insallah cnim insallahCanim pinkstrap dedi de fark ettim. Saglik ocagindaki demis herhalde. Ben olsam uzulmezdim saglik icagindaki aletler ve dr bilgisi kadin dogumcudan fazla olamaz. Bilgide vermedigine gore tam konu hakkinda uzman olduklarini sanmiyorum. Stres yapma insallah iyi haberler verirsin sende
Salı günü daha uzman bi doktora gidicem. Bide enfeksiyon icinde danışmam gerekiyo. Hepimiz icin hayırlısı olsun insallahSağlık ocağına takılma, belki Bebek o an için aşağıda duruyordur, onların cihazları sağlıklı değil, Ultrasonla bakmadan anlaşılmaz, mutlaka doktoruna git, erken Doğum riskinde yapmaları gereken şeyler var, hem erken müdahaleyle açılma varsa bile durdurabiliyorlar, çok hareket etme uzan, inşallah hayırlı zamanda alırsın bebeğini kucağına.
Ebe taktı işte benimkini, Ameliyathaneye indireceklerdi sedyeye aldılar, sedyede taktı. Arkadaş sormasa O anda ne yaptığının bile çok farkında değildim, bacağını aç dedi açtım o kadar.Kadin dogum Dr takti benimkini . Anestezi druda takabilir onlarda yapabiliyor. Ameliyathanede takilmasi iyi steril oluyor enfeksiyon acisindan. Birde uyusturduktan sonra takilmasi ayri bir konfor. Kim takti seninkini . Drun isi. Hemsire ebe takmiyor. Enfeksiyon acisindan drun isi.
Çocuğun yemeğini kendi kendisine yemesi :) Ne gerek varsa, Blw diye isim uydurmuşlar.Blw nedir kızlar?
Enfeksiyon olduğunu düşünüyorsan Salı'ya kadar bol su iç yinede. Bu havada aksi mümkün değil gerçi :)Salı günü daha uzman bi doktora gidicem. Bide enfeksiyon icinde danışmam gerekiyo. Hepimiz icin hayırlısı olsun insallah
hadi gözun aydn canm benimde bu sali gunu kontrolum var 4 hafta oldu bebegmi görmeyeli çok heycanliym insallah bende güzel haberlerle dönerimKızlar kontrolden çıktım,çok şükür şekerim kontrol altında diyete ve günlük ölçümlerime devam edeceğim.çok şükür bebeğin gelişimi de 10 gün öne geçmiş.Doktor iri bebek olacak dedi.toplam kilo alımım da 5,5 kilo.
Çok şükür güzel haberlerle ayrıldım. Darısı sizlerin başına:)))
Kızlar dün sağlık ocagindaydim. Bebegimin başı aşağıdaydı ama dahada ciddisi kendide oldukça asagiya inmis. Kalp atışını resmen rahimden dinleyebildikben çok korkuyorum erken doğum olacak diye
Arayabiliyorsan ara doktorun yönlendirir seni, arayamıyorsan mutlaka git.Kızlar benim dünden beri kasılmalarım var.Herhangi bir ağrım yok ama çok sık kasılıyor. Kasılma sayacı tuttum yarım saat içinde 5 kez kasıldı ve ortalama her biri 20 sn. Sürdü. Gece uyutmadı. Pozisyon değiştirince geçiyor ama korkuyorum. Randevum cuma günü. Sizce bu haftalardan normal mi, cumayı bekleyebilir miyim yoksa hemen gitmeli miyim.
Çocuğun yemeğini kendi kendisine yemesi :) Ne gerek varsa, Blw diye isim uydurmuşlar.
Kızlar benim dünden beri kasılmalarım var.Herhangi bir ağrım yok ama çok sık kasılıyor. Kasılma sayacı tuttum yarım saat içinde 5 kez kasıldı ve ortalama her biri 20 sn. Sürdü. Gece uyutmadı. Pozisyon değiştirince geçiyor ama korkuyorum. Randevum cuma günü. Sizce bu haftalardan normal mi, cumayı bekleyebilir miyim yoksa hemen gitmeli miyim.
Canim normalde pozisyon degidtirince geciyprsa ksilma olmamai lazim ama anlattiköarinda dpzenli oldugunu gösteriyor. Bir görün istersen rahatlarsin.Kızlar benim dünden beri kasılmalarım var.Herhangi bir ağrım yok ama çok sık kasılıyor. Kasılma sayacı tuttum yarım saat içinde 5 kez kasıldı ve ortalama her biri 20 sn. Sürdü. Gece uyutmadı. Pozisyon değiştirince geçiyor ama korkuyorum. Randevum cuma günü. Sizce bu haftalardan normal mi, cumayı bekleyebilir miyim yoksa hemen gitmeli miyim.
Sağol canım başka şubelerinde bulduk kardeşime aldirttim muslin olanlardan ordaki çalışanlarda bi alem nasıl ne satacaklarini şaşırıyor larMuslinlerde urun tarifi yada kalitesi kusmibda muslin yazar bunda pamuk yazmis. Muslinin kumasi daha farkli oluyor ince serit gibi netten bakabilirsin. Dokunamasanda goruntusu daha farkli oluyor. Gosterdiginde muslin yazmiyor zaten
Canim benim yorgunluktan strese girunce bir iki kere oluyor gun icinde her zaman degil. Gitmekte fayda var dra. İlla birsey olacagindan degil onlem icin. Yeterki birsey olmasin Havalarda cok sicak o bile etkiliyordur bizi.Kızlar benim dünden beri kasılmalarım var.Herhangi bir ağrım yok ama çok sık kasılıyor. Kasılma sayacı tuttum yarım saat içinde 5 kez kasıldı ve ortalama her biri 20 sn. Sürdü. Gece uyutmadı. Pozisyon değiştirince geçiyor ama korkuyorum. Randevum cuma günü. Sizce bu haftalardan normal mi, cumayı bekleyebilir miyim yoksa hemen gitmeli miyim.
Insallah cnim. Calisiyorum iste pek dinlenmem mumkun olmuyo. Rapor vericekti ama 10unda alabilirim müdür izinde cunkuCanim telas etme . Yat dinlen. Doktoruna görpndpn mü? Isler olacagina varir sen yeter ki tedbirini al. Merak etme insalalh. Gecici bir durumdur
Bebegini aşağıda hissetmen erken dogum riski oldugunu göstermez canm.böyle bir riskin olduğunda kontrollerde doktor anlar ve bunu sana söyleyip gerekli tedbirleri alır emin ol.Kızlar dün sağlık ocagindaydim. Bebegimin başı aşağıdaydı ama dahada ciddisi kendide oldukça asagiya inmis. Kalp atışını resmen rahimden dinleyebildikben çok korkuyorum erken doğum olacak diye
Stresten de olabilir doğru, haftalardır tek başıma evdeyim, üstüne dün kv gelip sinirimi bozmuştu cevapta veremedim saygıdan. İçimde patladı galiba. Zaten ondan sonra başladı. Dr. aradım çıkmış Pazartesi sabah gidicem. İnşaAllah ozamana kadar rahat durur bebeğimCanim benim yorgunluktan strese girunce bir iki kere oluyor gun icinde her zaman degil. Gitmekte fayda var dra. İlla birsey olacagindan degil onlem icin. Yeterki birsey olmasin Havalarda cok sicak o bile etkiliyordur bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?