- Konu Sahibi angel5angel
-
- #11.581
Canin rahatlamaya calis . Nefes al ver . Neyle rahatlatacaksan onu yap. Rahatladiktan sonra bak bi bakalim Kasilmalarin gececekmi. Kontrolune gidersin yineStresten de olabilir doğru, haftalardır tek başıma evdeyim, üstüne dün kv gelip sinirimi bozmuştu cevapta veremedim saygıdan. İçimde patladı galiba. Zaten ondan sonra başladı. Dr. aradım çıkmış Pazartesi sabah gidicem. İnşaAllah ozamana kadar rahat durur bebeğim
Canım bunun neresi müslin ya. Zaten üstünde de yazıyor %100 pamuk nevresim diyor.Hanımlar english home dan muslin bez sordurttum eşime internettekinden kalmamış bi nevresim göstermiş bu da muslin demiş ben pek inanamadım da gidip gören bilen var mı linkini koyuyorum buraya yardimci olursaniz sevinirim
https://www.englishhome.com.tr/clou....html?OM.zn=you_viewed-w12&OM.zpc=10003771002
evet paketli satılıo tek kullanımlıl hasta bezi tarzı biseymiş canımLohusa kilodu bilmiyorum cnm. Tek kullanimlik mi . Oyleyse o yeter normal kilot goturme. O yeterli rahat oluyor
canım bulabilirsen eczane bul ve magnorm magnezyum tablet yada suda erime ilacı al günde 1-2 tane al. benim de öyleydi günde 10-12 kez kasılmam oluyodu. doktor kasılma olunca iç dedi ve beni rahatlattı. çünkü kasılma iyi bişey değil çünküInsallah cnim. Calisiyorum iste pek dinlenmem mumkun olmuyo. Rapor vericekti ama 10unda alabilirim müdür izinde cunku
Benim ağrıyor canım,ağırlaşıyoruz artık:)Kızlar sağ arka bel kısmında agrı yasayan varmı? Karnım buyudukce yoruldugumda ayakta kaldıgımda o kısma agrı giriyorbide uyuyamıyordum belim agrıyordu yastıklarla destekliyordum sımdı hamile yastıgı aldım bugece onunla uyudum cok rahat ettim belki bundan sonra bel agrım azalır dıyor
evet paketli satılıo tek kullanımlıl hasta bezi tarzı biseymiş canım
Evden çalışma imkanın var mı?bir iki gün evden idare etsen.ya da işten bir iki saat erken çıkabiliyorsan erken çık.o bile iyi gelirInsallah cnim. Calisiyorum iste pek dinlenmem mumkun olmuyo. Rapor vericekti ama 10unda alabilirim müdür izinde cunku
Canim o ağrıyı tam olarak bugün yaşıyorum. Sağ tarafKızlar sağ arka bel kısmında agrı yasayan varmı? Karnım buyudukce yoruldugumda ayakta kaldıgımda o kısma agrı giriyorbide uyuyamıyordum belim agrıyordu yastıklarla destekliyordum sımdı hamile yastıgı aldım bugece onunla uyudum cok rahat ettim belki bundan sonra bel agrım azalır dıyor
evet paketli satılıo tek kullanımlıl hasta bezi tarzı biseymiş canım
Artık oyle idare edicem rapordan sonrada yillik izin falan sureyi doldurcam insallahEvden çalışma imkanın var mı?bir iki gün evden idare etsen.ya da işten bir iki saat erken çıkabiliyorsan erken çık.o bile iyi gelir
Benim de gecen ay damarlatda bildigin siddetli titresim hissettim.doktorumu aradm magnezyum ic dedi.ve gercekren faydası oldu kramplara da iyi gelir dedi.ben de aynı ilacı iciyorum.bir de benim hic kasılma yasamamam lazm.benim icin kasılma cok cok riskli.canım bulabilirsen eczane bul ve magnorm magnezyum tablet yada suda erime ilacı al günde 1-2 tane al. benim de öyleydi günde 10-12 kez kasılmam oluyodu. doktor kasılma olunca iç dedi ve beni rahatlattı. çünkü kasılma iyi bişey değil çünkü
Canim müslin de de %100 pamuk yazıyor ama bu muslin değil bence de english home çalışanı muslin diye göstermiş bende şaşırdımCanım bunun neresi müslin ya. Zaten üstünde de yazıyor %100 pamuk nevresim diyor.
Ayy ne bu agrı acaba yok agırlık merkezi değişiyor yok gebelıkte normal fln cıkıyor haftaya doktor randevum var ona kadar idare etmeye calısıyorumCanim o ağrıyı tam olarak bugün yaşıyorum. Sağ taraf
Özellikle o noktaya agrı giriyor ona takılıyorumBenim ağrıyor canım,ağırlaşıyoruz artık:)
Evet biliyorum Müslin de %100 pamuk ama müslin böyle bir şey değil yani üstelik müslinden nevresim takımı ne duydum ne duydum.Canim müslin de de %100 pamuk yazıyor ama bu muslin değil bence de english home çalışanı muslin diye göstermiş bende şaşırdım
Ben salı gidicem canim sorar sanada söylerimAyy ne bu agrı acaba yok agırlık merkezi değişiyor yok gebelıkte normal fln cıkıyor haftaya doktor randevum var ona kadar idare etmeye calısıyorum
Ya süper olur canım cok sagolBen salı gidicem canim sorar sanada söylerim
Ben de netten baktim. Tereddutte kaldim. Magazadan akmayi dusundum. Genis agizli biberon emzigi nasil oluyor. Biberon emzigi nasil olcak. Ben cam alcam 150 ml yeter . İlk ogluma avent 150 ml almistim. 240 buyuk bayagi 8 yada 10 aydan sonra 240 ml e gecmistik.Dr Brawn biberon alanlar geniş agizli mi tercih ettiniz yoksa normal olanlardan mi 240 ml almayi düşünüyorum çok mu büyük olur ilk zamanlarda kullanmam gerekirse zorlanirmiyim fikirlerinizi bekliyorum
Sağol canım mağazadan bakıp bilgi alırsan buraya da yazar misin bende büyük alıp sonraki aylar da da ağzını degistirip onla idare etmeyi düşünüyordum ole olmaz mı kiBen de netten baktim. Tereddutte kaldim. Magazadan akmayi dusundum. Genis agizli biberon emzigi nasil oluyor. Biberon emzigi nasil olcak. Ben cam alcam 150 ml yeter . İlk ogluma avent 150 ml almistim. 240 buyuk bayagi 8 yada 10 aydan sonra 240 ml e gecmistik.
Cnim ben cam olani kullandim sanirim plastik gibi olanlar genis agizli caminki biraz daha dar,gorumcem direk 240 aldi zor falan olmadi cunki bebekleri 10 aylik hala kendi yediriyor sut miktari artinca bebeklerde tutmayi ogrenmis oluyor kendileri yiyebiliyorlar.ve biberon uclarini emzikleri iki ayda bir degismek gerektigini biliyorumDr Brawn biberon alanlar geniş agizli mi tercih ettiniz yoksa normal olanlardan mi 240 ml almayi düşünüyorum çok mu büyük olur ilk zamanlarda kullanmam gerekirse zorlanirmiyim fikirlerinizi bekliyorum
Ayin onunda kontrolum. Genis agiz olanda. Biberonlar genis. Genis olmayanda 240 ml ince uzun . Genis olanlar alcak oluyor. 150 ml elinle temizlemeside kolay. Genis aguzli mama da kolay koyuluyor. Cam olmayandada genis ve dar var. Sitesine baktinmi. Yine gidince bilgi veririm. Biz bikactane kirdik cam . Omur boyu saklanmiyor. Hangisi icine siniyorsa alirsinSağol canım mağazadan bakıp bilgi alırsan buraya da yazar misin bende büyük alıp sonraki aylar da da ağzını degistirip onla idare etmeyi düşünüyordum ole olmaz mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?