2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
aynen canım benim de erken doğum riskim var o yüzden kasılmam oldukça içiyorum

Kizlar artk bebegim karnimi delecekmş gibi hareket ediyo bazen canm bile yaniyo ama boyle odaklandgmda gülmeden edemiyom gittikce daha da mi fazla olur bilmiym ama gercektn büyüdgnu anlayabiliuom
Benimkide öyle hele bazen kordonuyla oynuyo göbek deligim içeri girip yukarı çıkıyo :) insanlarla konuşurken karnım şekil degistiriyo bide uyurken dikkatim dağılıyo tam dalicakken uykum kaciyo :)

Dr Brawn biberon alanlar geniş agizli mi tercih ettiniz yoksa normal olanlardan mi 240 ml almayi düşünüyorum çok mu büyük olur ilk zamanlarda kullanmam gerekirse zorlanirmiyim fikirlerinizi bekliyorum
ben avent anne memesi uçlu olanı aldım cam tabıı ki yenıdogan modelının bır buyugunu aldım

ben avent anne memesi uçlu olanı aldım cam tabıı ki yenıdogan modelının bır buyugunu aldım
Biraz araştırdım gaz sıkıntısı olmayan sonrasında da anneyi emmeyi biraktirmayan en çok tavsiye edilen dr Brawn gibime geldi avent hakkında da olumlu yorumlar vardı ama ben dr Brawn i tercih edecem gibi

Biraz araştırdım gaz sıkıntısı olmayan sonrasında da anneyi emmeyi biraktirmayan en çok tavsiye edilen dr Brawn gibime geldi avent hakkında da olumlu yorumlar vardı ama ben dr Brawn i tercih edecem gibi
ben de düşündüm ama dr braunla ılgılı olusz şeylerde okudum ama hatırlamadım şimdi neden vazgectıgımı. herkes gaz sorunu yasamadık dememıs bazıları hıc fayda etmedı de demıs ama ben ıyıce okumustum youtube dan vıdeolardan da dınledım. vazectım.

Ogluma avent kullandim gaz sorununa fayda etmedi. Gazi varsa kolik bebekse biraz engelliyor yada fayda gormuyorsunuz. Bizede avent fayda etmedi. Ama ona alistigi icin degistiremedim biberonu baska biberon almadi, Kolikse Tamamen gecmesini beklemeyin. Birde bebek kabul etmeyebilir baska biberon kullanmak zorunda kalabiliriz oda var. İnsallah kullanmak zorunda kalmayiz Emziktede oyle.

Son düzenleme:
N NGY cnm yazmayi unuttum. Benimde gogsum cok tasmadi acimiyor. Tanidigin gogus ucu bile az vardi gogsu cok az vardi. sadece alti ay anne sutu verdi. Belli olmuyor. Gerci ilkindede tasmamisti benim. Sut arttirici damla yada hap kullanmismiydin ilkinde

şu gögüs ucu silikonlarından çantaya koymak gerekiyor mu ?
bir de gögüs ucum oldukca dısarda benım dogumda içeri kaçma ihtimali var mı yanı hastane çantama gögüs çıkarıcı koysam mı bılemeıdm . özelde doğum yapacagım ama ne verıyorlar bılmıyorum sormadım daha

şu gögüs ucu silikonlarından çantaya koymak gerekiyor mu ?
bir de gögüs ucum oldukca dısarda benım dogumda içeri kaçma ihtimali var mı yanı hastane çantama gögüs çıkarıcı koysam mı bılemeıdm . özelde doğum yapacagım ama ne verıyorlar bılmıyorum sormadım daha

Gogus ucin varsa iyi geri kacma olmaz. . Benimki normal Oncesinde ucunu elimle masaj yapip cikartiyordum. Emdikce daha cikiyor buyuyor. Slikon ucu oncesinde bakmistim yapay birsey pek tasvip etmiyorlar. Bebekle anne memesi direk temas duygusal bag icin iyiymis. Direk agzina vermeyin yaklastirinca kendi arama refleksiyle bulup aciyor agzini kokunu sut kokusunu aliyor. Hic yoksa mecbur kullanilacak. Ben kullanmam sahsen . Gogus ucu cikartici alette var.

Göğüs ucu çıkartıcı olarak hangi markayı tavsiye edersin.
Ben almayı düşünüyorum.ne olur ne olmaz yıkayıp hijyenik bi şekilde çantamda dursun.

İnşallah gaz sıkıntısı yasamayiz bakalım her bebek ayrı eğer problem yaşarsak başka markalarda deneyebiliriz tabi ki

Kullanmadim cnm ama caylar mayalar malt icecekler ot karisimlari incir kurleri hurma herseyi denedim sadece kalitesini arttirdi miktarini arttirmadi o zmznlar arastrdigimda biyerde okumamis duymamistim ama simdi bi damla varmis galiba biyerde okumustum not aldim bi onu deniycem olmaz deil ama gene az olur die tahmin ediyorum insallah allah yuzumu kara cikarir :)

Dr Brawn biberon alanlar geniş agizli mi tercih ettiniz yoksa normal olanlardan mi 240 ml almayi düşünüyorum çok mu büyük olur ilk zamanlarda kullanmam gerekirse zorlanirmiyim fikirlerinizi bekliyorum
Canım açıklamasında anne memesine uygun falan yazmıyor mu? Ya da ay sınırı Yok mu?ben acenten aldım açıklamasında anne memesi gibi diye yazıyor ve hangi ay kullıanılacak yazıyor.

O tür bir şey vermezler ama artık hastane çevresinde eczanelerde, medikallerde herşeyi bulabiliyorsun. Bu tür belki lazım olabilecek şeyleri çantaya koymayı düşünmüyorum. Lazım olursa alınır kullanılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…