2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim ben kullandim. Duzenli kullaninca bir haftada miktarida artti. gec haberim oldugu icin 6. Ay basladim oglum emmedi guzel zaten . O yuzden azaldi. Bebegin emmesi onemli sagmak fayda etmiyor. Hic bir sut makinesi hastanelerdekiler gibi kuvvetli cekmiyor. Damla ve hapa donusumlu basliycam erkenden. Arkadasima ilac tavsiye etmisti dr.

Reactions: NGY
Canım açıklamasında anne memesine uygun falan yazmıyor mu? Ya da ay sınırı Yok mu?ben acenten aldım açıklamasında anne memesi gibi diye yazıyor ve hangi ay kullıanılacak yazıyor.
Hepsinde yaziyor anne memesine yakin. Bende ona sasiriyorum. Her modelin ucu farkli ama hepsinde anne memesine yakin yaziyor. Nasil oluyorsa

Tkb3 cnm ben dr brown biberonla ilgili topic acmayi dusunuyorum. Kullananlar daha iyi bilir. Magazada o kadar teferruati bilemeyebilirler.Ben bide yavas akiskan olmasini tercih ediyorum. Aventte bebek cekmedende akiyor. Bide alinan herseyi kullanmadan once kaynatmamiz lazim. Yanlis alirsam degistiremiycem .

Kizlar artk bebegim karnimi delecekmş gibi hareket ediyo bazen canm bile yaniyo ama boyle odaklandgmda gülmeden edemiyom gittikce daha da mi fazla olur bilmiym ama gercektn büyüdgnu anlayabiliuom
Aynen canım bizde de durumlar aynı. Hareketleri artık çok sert. Vücudumu sallıyor resmen. Kızlar bu arada yarından itibaren havalar serinliyormuş. Biraz nefes alabileceğiz..

Merhaba kızlar bişey sorucam hastane çıkışı kaç takım aldınız acaba bide 10 lu set mi aldınız bir tane 5 aldım sanırım hastanede veriyormuş , fikirlerinizi rica ediyorum çok teşekkürler

Merhaba kızlar bişey sorucam hastane çıkışı kaç takım aldınız acaba bide 10 lu set mi aldınız bir tane 5 aldım sanırım hastanede veriyormuş , fikirlerinizi rica ediyorum çok teşekkürler
Ben bir tane 10 lu aldım bir tane üçlü vardı genelde tulum aldım zıbin aldım

Sonra bagirsagi hemsireler mi bosaltiyor
Canım ne agrılı ne sancılı bısey degıl hıc korkulacak bırsey yok. Kolonoskopı yaptırmıstım ozaman bnaa yapmıstı hemsıreler hem tıpta utanma olmz. Hemsıre gelıyor tuvalette alt kısmını soyunup hafıf egılıyorsun makattan krem gıbı bırsey sıkıyorlar pasta susleme pompoası tarzı bı alrtle ıgne turu bır enjektorden bahsetmıyorum. 5-10 sn ıcınde dırekt buyuk tuvaletın fln ne varsa tuvalette cıkartıyorsun. Dogumda cok ıkınmak gerektıgı ıcın anneler aman doktorların ıcınde kakamı yapmıyım endısesıyle ıkınmakta zorlanıyormus hem bunu engellemek ıcın hem de ıkınma esnasında buyuk tuvaletın gelıp bebege fln bulasmasın dıye yapıyorlar. Hem gereklı hem agrısız bırsey kızlar

Kızlar dünden beri sağ ayağımda dizimin altında arka baldirimda kasılma var yürürken topallatiyor ne yapabilirim acaba bilemedim

Canım ozel hastaaneyse herseyı karsılıyorlar ben birtek bebek için hastane cıkısında ve foto cekımınde kullanılsın dıye bir hastane cıkısı aldım 10lu onu götürücem. Icınde penye battanıye var ama malum soguk havalarda dogum olacak oyuzden bırde daha kalın bir battanıye alacagım onun dısında benege birsey almıyorum.

Biraz araştırdım gaz sıkıntısı olmayan sonrasında da anneyi emmeyi biraktirmayan en çok tavsiye edilen dr Brawn gibime geldi avent hakkında da olumlu yorumlar vardı ama ben dr Brawn i tercih edecem gibi
Canım herkesin dediği tek birsey war senın bebegın diger bebekler gibi olmayabilir dogumdan sonra bebek kendi karar vericek biberon ve emZik secimine. Ben hem de brown hem avent aldım hangisini begenırse kullansın. Emzık de avent damaksız ve yenı dogan olarak en tavsiye edilen ıkı emzik modelini aldım. Suan baska da birsey yapmayacagım bebegım hepsini reddedebilir belki gidip annemin a101den aldıgı bi emzik var onu begenebilir oyuZden bır ıkı adet en begenılen urunleri alıp sonrasına ileride bakarım diyorum acıkcası

Kızlar dünden beri sağ ayağımda dizimin altında arka baldirimda kasılma var yürürken topallatiyor ne yapabilirim acaba bilemedim
Canım kitabımda bununla ilgili bolumu yukluyorum bana iyi gelmişti

Eklentiler

• IMG_9211.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_9212.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 37
Yok canım baya çatlak bu. Yırtık yırtık duruyo onu demiş. Benimde oldu baya lastik izi gibi.

Canım açıklamasında anne memesine uygun falan yazmıyor mu? Ya da ay sınırı Yok mu?ben acenten aldım açıklamasında anne memesi gibi diye yazıyor ve hangi ay kullıanılacak yazıyor.
Canim açıklamasında anne nemesine benzer diye bi ibare yok yorumlarda genel olarak bebek biberona alışıp annesini emmeyi birakmamis bu yönden memnun anneler. Biberon emziklarinde ay sınırı var prematüre 0 3 6 9 ay olarak bebiş büyüdükçe emziklerini degistirecez

Canim ben 10 lu iki tane aldım ikisinide hastaneye goturecem ne kadar hastanede kalacağım belli olmayacağı için yedek olsun diye bi iki bişiler daha koyarım forum sitelerindende baktım genelde 2 tane alınmasını tavsiye ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…