- 25 Aralık 2012
- 1.256
- 118
- 163
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.321
fernaz direk doktorun yanina ciktin dimi kan sonucu icinKizlar cuma 3.85 cikti
Pazartesi 57 cikti
Bugun 167 cikti.dr tamam dedi bir hafta sonra gel ultfasonda bakalim dedi.daha hic bakmadi.devleti sevdim bu kez hic ozele gitmiycem bu dr la devam insalllah
Ins cnm hep birlikteTskler canim..insallah sag salim bebisinin kucagina alirsin.
Kizlar cuma 3.85 cikti
Pazartesi 57 cikti
Bugun 167 cikti.dr tamam dedi bir hafta sonra gel ultfasonda bakalim dedi.daha hic bakmadi.devleti sevdim bu kez hic ozele gitmiycem bu dr la devam insalllah
adetinin kaçıncı gunu cnaımP. Tesi öğlen kan verdim 8.62 idi çarşamba sabah 9 da sağlık ocağına verdim kan 10 çıkmış
Canım ilişkinin üzerinden 10 gün geçmiş oluyor dr geç döllenmedir dediadetinin kaçıncı gunu cnaım
Canım ilişkinin üzerinden 10 gün geçmiş oluyor dr geç döllenmedir dedi
sana hiç bir artısı olmaz muayeneKızlar size bişey danışcam ben 2 farklı doktora gitmiştim. 2 doktorunda sekreteriyle görüştüm bu kan sonucum için, biri gebelik yok dedi 7,27 içn diğeride muayene olmaya gelmeniz lazm tekrar tahlil yaptırmanıza gerek yok dedı.
Ben dun kan vermıstım cumartesı yenıden vermeyı dusunuyorum degerım artarsa umarm bır problem yoktur ama azalırsa zaten yapacak bısey yok .
Sadece aklıma takılan mauyene olmaya gıtsem ne olabılır kı ekstradan bana artısı su donemde neye bakabılır :)
Canım ilk kan verişin mibenım dun 33.gunumdu ilişkiden snraki 14 . gun gibi 7,27 .cıktı
sana hiç bir artısı olmaz muayene
sana hiç bir artısı olmaz muayeneye gitmenin canım sen tekrar kan ver yükseliyorsa zaten sağlıklı gebeliktir, ama açıkçası gebelik testlerinin 10 üzeri değeri gösteriyor diye biliyorum yüksek olup değerin düşmüşte olabilir tekrar idrarda gebelik testi yap istersen koyulaşma olabilir belkiKızlar size bişey danışcam ben 2 farklı doktora gitmiştim. 2 doktorunda sekreteriyle görüştüm bu kan sonucum için, biri gebelik yok dedi 7,27 içn diğeride muayene olmaya gelmeniz lazm tekrar tahlil yaptırmanıza gerek yok dedı.
Ben dun kan vermıstım cumartesı yenıden vermeyı dusunuyorum degerım artarsa umarm bır problem yoktur ama azalırsa zaten yapacak bısey yok .
Sadece aklıma takılan mauyene olmaya gıtsem ne olabılır kı ekstradan bana artısı su donemde neye bakabılır :)
artış baya düşük olmuş canım bilemedim umarım sağlıklı gebeliktir.P. Tesi öğlen kan verdim 8.62 idi çarşamba sabah 9 da sağlık ocağına verdim kan 10 çıkmış
Kızlar size bişey danışcam ben 2 farklı doktora gitmiştim. 2 doktorunda sekreteriyle görüştüm bu kan sonucum için, biri gebelik yok dedi 7,27 içn diğeride muayene olmaya gelmeniz lazm tekrar tahlil yaptırmanıza gerek yok dedı.
Kızlar düb kan vermiştim 10 çıkmış
P. Tesi öğlen kan verdim 8.62 idi çarşamba sabah 9 da sağlık ocağına verdim kan 10 çıkmış
canım benim ilişkiden 10 gün sonra değerim 34tü senin geç döllenme olmuş olabilrCanım ilişkinin üzerinden 10 gün geçmiş oluyor dr geç döllenmedir dedi
İnşallah canmbence doktora gitmene gerek yok henüz cumartesi beta hcg baktır tekrar inşaallaah artar değerin kötü düşünme kendine dikkat et yinede beklemekten başka şansımız yok canım..
canım 2 gün sonra tekrarla bence artacak değerin güzel haberlerle gel inşaallaah aramıza :)
ewet canım zaten labaratuar vermio burda tahlil sonuçları dr gidiyor..dr istedi 3 kez emin olmak için tamam gelme dedi haftaya gel dedi..zaten bebişimin yerleştiğini hissediyorum inşaat var sanki içimde :)fernaz direk doktorun yanina ciktin dimi kan sonucu icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?