2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar değerim yüzde 60 artıyordu. Kanamalarım vardı. Pazartesi iğne vurdurdu doktor. Çarşamba günü değerine tekrar bakmamız lazım demişti. Çok şükür iki katı artmaya başlamış. Rabbim büyük. Zor tutundu bebeğim. Rabbim sağlıkla sizinle birlikte ilerlemek nasip etsin bana. Dua edin bana da kızlar. Kese için pazartesi gel dedi.

Allah razı olsun canım aynen soğukkanlı olmak yazım ki bebeklerimiz etkilenmesin

hamilelik bölümünü oluşturamıyorum fazla çıkıyor 3 haftalık anca benimki ama daha büyük çıkıyor ben 35 günde bir adet günü. yumurtlama olalı bugun 20 gün oldu nasıl ayarlıycam

Cnm olabildigince sogukkanli olmaya calis bugibi durumlarda bak kac yil sonra bebek sahibi olucaksin insallah haklisin endiselenmekte ama once bebesin

sağlık ocağında verdim birini bireni de özelde acaba ondan laynak mı değerler
Olabilir cnm testlerini hep ayni yerde vemelisin bana o sekilde soylenmistiki uyusmazlik olmasin die senikide boyle bir durum olabilir yarin ikinci yaptirdigin yerde takrarla bnce muayene olma simdilik

Kizlar bebeginizi kasiginizin ne tarafinda hissediyorsunuz benim simdiye kadar hep sol tarafim sizliodu bugun sag tarafimda bir seyler oluyo

Reactions: fml
Kizlar bebeginizi kasiginizin ne tarafinda hissediyorsunuz benim simdiye kadar hep sol tarafim sizliodu bugun sag tarafimda bir seyler oluyo
bunu yaşayan tek kişi benim sanıyodum :)
Bende solda hissediyorum.kasık ağrımda bel ağrımda hep solda oluyor.
Özellikle sırt üstü yatınca sol tarafta bişeyin olduğunu hissediyorum :)

çok sevindim canım rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla sıhhatle

Benimde canım yalnız değilsin hatta ikiz mi acaba diye düşünüyorum İki yumurtam vardı ıkısınde 19 mm dı ikiside çatlayıp döllendiyse diyorum

Kızlar ben adet oluyorum baya baya. sanırım kimyasal gebelik gibi bişeydi. yoksa 3 farklı testte de pozitif çıkmazdı heralde.. eylül annesi olamayacağım. umarım önümüzdeki ay yakalarım sizi :)

Allah razı olsun evet babamda gördü annesini şükür.
Ne zaman kese görmeye gideceksiniz?

Benimde anneannem 3 ay önce vefat etti
Vefat etmeden bir gün önce teyzem çocuk için bana dua ettirdi.o anı videoya çekmiştim.
Ertesi gün vefat etti.
Keseyi 6.haftada görmeye gideriz heralde.
Karından bakılsın istiyorum.
Sen tüp bebek merkezindemi baktırmışsın yoksa başka doktoramı baktırdın?

Benimde canım yalnız değilsin hatta ikiz mi acaba diye düşünüyorum İki yumurtam vardı ıkısınde 19 mm dı ikiside çatlayıp döllendiyse diyorum
Benimkinde ikiz suphesi var zaten doktor 2 hafta sonra netlesir dedi sag kasigimda agriyinca iyi ce suphelendim

Reactions: fml
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…