- 1 Ocak 2017
- 32
- 15
- 3
- 38
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.361
Yerleşme kanaması da olabilir canım inşallahta öyledirhiç yerleşme kanaması yasamadım ama adetım daha yogun baslardı boyle hafıf baslamaz gun ıcınde anlıcam canım..
Allah razı olsun canım aynen soğukkanlı olmak yazım ki bebeklerimiz etkilenmesinCanım geçmiş olsun yaa çok üzüldüm
Talihsiz bi gece olmuş seni anlıyabiliyorum
Ama olayı unutmaya çalış.şuan bebek önemli
Muhakkak hamileliğimizde sıkıntılı olaylar yaşıcaz.ama soğuk kanlı olmayı becermemiz gerekiyor.Rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin inşaallah.
Yerleşme kanaması da olabilir canım inşallahta öyledir
düh çok kötü Bi gece oldu komşumuz sıkıntılı eşimle kayınpederim konuşmaya gittiler adam direk bağırmaya yumruk atmaya kalkışınca eşimde Ada'mı dövmüş bende evde fenalaştım karnıma ağrılar girdi tüm bina ayağa kalktı panik atak krizi geçiriyordum bebeğime bişi olucak diye ödüm koptu
Olabilir cnm testlerini hep ayni yerde vemelisin bana o sekilde soylenmistiki uyusmazlik olmasin die senikide boyle bir durum olabilir yarin ikinci yaptirdigin yerde takrarla bnce muayene olma simdiliksağlık ocağında verdim birini bireni de özelde acaba ondan laynak mı değerler
bunu yaşayan tek kişi benim sanıyodum :)Kizlar bebeginizi kasiginizin ne tarafinda hissediyorsunuz benim simdiye kadar hep sol tarafim sizliodu bugun sag tarafimda bir seyler oluyo
çok sevindim canım rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla sıhhatleKızlar değerim yüzde 60 artıyordu. Kanamalarım vardı. Pazartesi iğne vurdurdu doktor. Çarşamba günü değerine tekrar bakmamız lazım demişti. Çok şükür iki katı artmaya başlamış. Rabbim büyük. Zor tutundu bebeğim. Rabbim sağlıkla sizinle birlikte ilerlemek nasip etsin bana. Dua edin bana da kızlar. Kese için pazartesi gel dedi.
ben hiç hissetmiyorum canımKizlar bebeginizi kasiginizin ne tarafinda hissediyorsunuz benim simdiye kadar hep sol tarafim sizliodu bugun sag tarafimda bir seyler oluyo
Hoşbuldum canım. Malesef babanemi gittiğimin ertesi gunü kaybettik dün gece 3üydü bende bugün istanbula dönecem. Sen nasılsin?Farah hoşgeldin canım nasılsın :)
Babannen nasıl oldu bu arada merak ettim seni?
Bu bana ders oldu inşallah herşeyden önce bebeğim eşim ailemCnm olabildigince sogukkanli olmaya calis bugibi durumlarda bak kac yil sonra bebek sahibi olucaksin insallah haklisin endiselenmekte ama once bebesin
Hoşbuldum canım. Malesef babanemi gittiğimin ertesi gunü kaybettik dün gece 3üydü bende bugün istanbula dönecem. Sen nasılsin?
Benimde canım yalnız değilsin hatta ikiz mi acaba diye düşünüyorum İki yumurtam vardı ıkısınde 19 mm dı ikiside çatlayıp döllendiyse diyorumKizlar bebeginizi kasiginizin ne tarafinda hissediyorsunuz benim simdiye kadar hep sol tarafim sizliodu bugun sag tarafimda bir seyler oluyo
Allah razı olsun evet babamda gördü annesini şükür.Başın sağolsun canım yaa.iyiki gitmişsin görmüşsün.Rabbim mekanını cennet eylesin
Ben iyiyim canım kese için gün sayıyorum.
Allah razı olsun evet babamda gördü annesini şükür.
Ne zaman kese görmeye gideceksiniz?
Benimkinde ikiz suphesi var zaten doktor 2 hafta sonra netlesir dedi sag kasigimda agriyinca iyi ce suphelendimBenimde canım yalnız değilsin hatta ikiz mi acaba diye düşünüyorum İki yumurtam vardı ıkısınde 19 mm dı ikiside çatlayıp döllendiyse diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?