2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
rahim kalınlığına bakar gebeliğe hazırlanıyor der veyada rahim duvarı ince bebek yok der ben çokkkk gittim :)

bı tekrar ıdrar yapayım kan verene kadar o surede bakalumm suan belkı 2. cızgı gozukmıcek bıle

Reactions: fml
canım bulantıların başlamış bence bende midem kötü uyandım her sabah 5te uyanıyorum aç bir şekilde kraker ağzıma atıp uyuyorum geri minik yavrum acıkıyor hemen

ewet canım zaten labaratuar vermio burda tahlil sonuçları dr gidiyor..dr istedi 3 kez emin olmak için tamam gelme dedi haftaya gel dedi..zaten bebişimin yerleştiğini hissediyorum inşaat var sanki içimde :)
tamam tesekkurler canim direk doktora cikarim bende arada kasik agrisi sizisi oluyor gelisiyor sanirim yerlesiyor

canım bulantıların başlamış bence bende midem kötü uyandım her sabah 5te uyanıyorum aç bir şekilde kraker ağzıma atıp uyuyorum geri minik yavrum acıkıyor hemen

Yani benim aklıma bile gelmiyor bazen hamileliktendir diye. :) Sanki bana hiç uğramayacakmış gibi geliyor bunlar. Sanırım dediğin gibi. Bende düşünüyorum dikkat ediyorum nasıl üşütmüş olabilirim diye. Neyse hayırlısı olsun inşaallah. :)

düh çok kötü Bi gece oldu komşumuz sıkıntılı eşimle kayınpederim konuşmaya gittiler adam direk bağırmaya yumruk atmaya kalkışınca eşimde Ada'mı dövmüş bende evde fenalaştım karnıma ağrılar girdi tüm bina ayağa kalktı panik atak krizi geçiriyordum bebeğime bişi olucak diye ödüm koptu

canım hayatında farklılık ne oluyorsa bundan sonra hamileliktendir demek lazım böylece üstüne düşünmüyoruzda nedendir diye

çok geçmiş olsun canım iyisindir umarım şimdi

canım hayatında farklılık ne oluyorsa bundan sonra hamileliktendir demek lazım böylece üstüne düşünmüyoruzda nedendir diye

Haklısın canım ama keseyi henüz görmediğim için ben üstüne fazla düşmek istemiyorum ki sonra daha üzgünlüğüm olmasın diye. Ama inşaallah bugün görürüz de benimde kafam biraz rahatlar. :)

Canım çok geçmiş olsun. Kötü bir hadise hakikaten. İster istemez insan etkilenir. Ama sen dikkat et önce senin ve çocuğunun canı. Annem her zaman söyler bize kendini kötü hissedersen, bir sıkıntıdaysan hemen bir gusül abdesti al rahatlarsın diye. Tavsiye ederim canım biraz dinginleşirsin. Birde ılık süt iç dinlenmene bak. Artık sorumluluğun daha farklı. Dikkat et kendine. Canını da hiç sıkma. Tekrardan geçmiş olsun.

Sağol canım Allah razı olsun akşam eve gidince eşya kolilicez allahtan hayırlısı dün hep elimi karnıma koyup salevat getirdim. Akşam hiç aklıma gelmedi abdest

Selamun aleykum arkadaslar bende tüp bebekle hamile kaldim ve bugun 5+5tim. Nasipse cuma gunü ilk ultrasonumuza gidecez 6+0 olacaz acaba kalp atıslarıni da duyabilirmiyiz? 10 gun once hcg 775ti.

Farah hoşgeldin canım nasılsın :)
Babannen nasıl oldu bu arada merak ettim seni?

canım öylemi başlıyor adetin değer düştüyse başlayabilir adetin ama yerleşme kanaması falan o tarz bişeyde olabilrmi bilemedim

hiç yerleşme kanaması yasamadım ama adetım daha yogun baslardı boyle hafıf baslamaz gun ıcınde anlıcam canım..

Canım geçmiş olsun yaa çok üzüldüm
Talihsiz bi gece olmuş seni anlıyabiliyorum
Ama olayı unutmaya çalış.şuan bebek önemli
Muhakkak hamileliğimizde sıkıntılı olaylar yaşıcaz.ama soğuk kanlı olmayı becermemiz gerekiyor.Rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…