- 6 Kasım 2014
- 339
- 190
- 63
- 44
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.341
adetten bir gün önceydi.günüm cumartesiydicuma adetinşn kaçıncı gunuydu canım
rahim kalınlığına bakar gebeliğe hazırlanıyor der veyada rahim duvarı ince bebek yok der ben çokkkk gittim :)Kızlar size bişey danışcam ben 2 farklı doktora gitmiştim. 2 doktorunda sekreteriyle görüştüm bu kan sonucum için, biri gebelik yok dedi 7,27 içn diğeride muayene olmaya gelmeniz lazm tekrar tahlil yaptırmanıza gerek yok dedı.
Ben dun kan vermıstım cumartesı yenıden vermeyı dusunuyorum degerım artarsa umarm bır problem yoktur ama azalırsa zaten yapacak bısey yok .
Sadece aklıma takılan mauyene olmaya gıtsem ne olabılır kı ekstradan bana artısı su donemde neye bakabılır :)
evet ilk kan vcanımCanım ilk kan verişin mi
bı tekrar ıdrar yapayım kan verene kadar o surede bakalumm suan belkı 2. cızgı gozukmıcek bılesana hiç bir artısı olmaz muayeneye gitmenin canım sen tekrar kan ver yükseliyorsa zaten sağlıklı gebeliktir, ama açıkçası gebelik testlerinin 10 üzeri değeri gösteriyor diye biliyorum yüksek olup değerin düşmüşte olabilir tekrar idrarda gebelik testi yap istersen koyulaşma olabilir belki
canım bulantıların başlamış bence bende midem kötü uyandım her sabah 5te uyanıyorum aç bir şekilde kraker ağzıma atıp uyuyorum geri minik yavrum acıkıyor hemenHayırlı sabahlar kızlar. Bugün benimde 13:00 'de randevum var inşaallah hayırlı haberler alırız. Keseyi görmek için çağırmıştı doktor. Umarım sağlıklı bir şekilde görünür. Sabah midem çok kötü bir şekilde uyandım. Anlayamadım üşütmedim ama birşey mi dokundu acaba diye düşünüyorum. Biraz rahatsızım o yüzden Allah razı olsun eşim götürecek. Neredeyse doktora gitmeye gözüm kesmedi. Sonucu öğrenince sizinlede paylaşırım inşaallah.
tamam canım testi yapınca atarsın burayabı tekrar ıdrar yapayım kan verene kadar o surede bakalumm suan belkı 2. cızgı gozukmıcek bıle
tamam tesekkurler canim direk doktora cikarim bende arada kasik agrisi sizisi oluyor gelisiyor sanirim yerlesiyorewet canım zaten labaratuar vermio burda tahlil sonuçları dr gidiyor..dr istedi 3 kez emin olmak için tamam gelme dedi haftaya gel dedi..zaten bebişimin yerleştiğini hissediyorum inşaat var sanki içimde :)
canım bulantıların başlamış bence bende midem kötü uyandım her sabah 5te uyanıyorum aç bir şekilde kraker ağzıma atıp uyuyorum geri minik yavrum acıkıyor hemen
canım hayatında farklılık ne oluyorsa bundan sonra hamileliktendir demek lazım böylece üstüne düşünmüyoruzda nedendir diyeYani benim aklıma bile gelmiyor bazen hamileliktendir diye. :) Sanki bana hiç uğramayacakmış gibi geliyor bunlar. Sanırım dediğin gibi. Bende düşünüyorum dikkat ediyorum nasıl üşütmüş olabilirim diye. Neyse hayırlısı olsun inşaallah. :)
çok geçmiş olsun canım iyisindir umarım şimdidüh çok kötü Bi gece oldu komşumuz sıkıntılı eşimle kayınpederim konuşmaya gittiler adam direk bağırmaya yumruk atmaya kalkışınca eşimde Ada'mı dövmüş bende evde fenalaştım karnıma ağrılar girdi tüm bina ayağa kalktı panik atak krizi geçiriyordum bebeğime bişi olucak diye ödüm koptu
canım hayatında farklılık ne oluyorsa bundan sonra hamileliktendir demek lazım böylece üstüne düşünmüyoruzda nedendir diye
düh çok kötü Bi gece oldu komşumuz sıkıntılı eşimle kayınpederim konuşmaya gittiler adam direk bağırmaya yumruk atmaya kalkışınca eşimde Ada'mı dövmüş bende evde fenalaştım karnıma ağrılar girdi tüm bina ayağa kalktı panik atak krizi geçiriyordum bebeğime bişi olucak diye ödüm koptu
Canım bence değerin yükselecek seninadetten bir gün önceydi.günüm cumartesiydi
tamam canım testi yapınca atarsın buraya
Biraz sakinledim sağol Can'ım artık şimdi kiralık ev bakıyoruz hafta sonu hemen gitmek istiyorum o evdençok geçmiş olsun canım iyisindir umarım şimdi
Sağol canım Allah razı olsun akşam eve gidince eşya kolilicez allahtan hayırlısı dün hep elimi karnıma koyup salevat getirdim. Akşam hiç aklıma gelmedi abdestHaklısın canım ama keseyi henüz görmediğim için ben üstüne fazla düşmek istemiyorum ki sonra daha üzgünlüğüm olmasın diye. Ama inşaallah bugün görürüz de benimde kafam biraz rahatlar. :)
Canım çok geçmiş olsun. Kötü bir hadise hakikaten. İster istemez insan etkilenir. Ama sen dikkat et önce senin ve çocuğunun canı. Annem her zaman söyler bize kendini kötü hissedersen, bir sıkıntıdaysan hemen bir gusül abdesti al rahatlarsın diye. Tavsiye ederim canım biraz dinginleşirsin. Birde ılık süt iç dinlenmene bak. Artık sorumluluğun daha farklı. Dikkat et kendine. Canını da hiç sıkma. Tekrardan geçmiş olsun.
canım öylemi başlıyor adetin değer düştüyse başlayabilir adetin ama yerleşme kanaması falan o tarz bişeyde olabilrmi bilemedimaz önce çok çok açık pembe leke geldi adetim baslıcak sanırım
Selamun aleykum arkadaslar bende tüp bebekle hamile kaldim ve bugun 5+5tim. Nasipse cuma gunü ilk ultrasonumuza gidecez 6+0 olacaz acaba kalp atıslarıni da duyabilirmiyiz? 10 gun once hcg 775ti.
canım öylemi başlıyor adetin değer düştüyse başlayabilir adetin ama yerleşme kanaması falan o tarz bişeyde olabilrmi bilemedim
düh çok kötü Bi gece oldu komşumuz sıkıntılı eşimle kayınpederim konuşmaya gittiler adam direk bağırmaya yumruk atmaya kalkışınca eşimde Ada'mı dövmüş bende evde fenalaştım karnıma ağrılar girdi tüm bina ayağa kalktı panik atak krizi geçiriyordum bebeğime bişi olucak diye ödüm koptu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?