2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar merhaba iki gundur ugrayadim bayagi ilerlemissiniz. Aranizda en tombik anne benim sanirim 60 la hamis kaldim. Ama hala onu gorememekten cok korkuyorum

Kızlar iyi akşamlar herkese,benimde bulantım yok güzel yemek yiyorum ama midem yanıyo yemek sonrası sizfe oluyprmu??

Kızlar iyi akşamlar herkese,benimde bulantım yok güzel yemek yiyorum ama midem yanıyo yemek sonrası sizfe oluyprmu??

Biraz once okudum bi arkadasta yazmis bndede yemege istek yok yemek icin yiyorum hic keyif almiyorm migde bulantim yok ama yanma ve hazimsizlik bndede varrr bnde sormak icin grmistim bnim gibi olan varmi diye varmisss

Reactions: fml
Bende gunde nobet gibi 4-5 kere mide bulantisi oluyo yanma ve hazimsizlikta var bas donmesi halsizlik cok isten gelince hergun uyuyorum mutlaka
ozelljkle aksamlari gaz sancisi cekiyorum

Reactions: fml
Bir istahim var agzimdan su akiyor resmen canim doner istedi 10 tane mekan gittik kapali en son bi garajlar geldi aklimiza oraya geldik

Slm kizlar nasipse bende eylul annesi olucam..sali gunu ogrendim hamile oldugumu..yarin tekrardan gidicez cunku kese gozukmedi..kan degerim 1221..insallah yarin keseyi goruruz..buarada 3 yasinda bi kizim var..bu benim 2.gebeligim olucak..
Tebrikler hosgeldin

Slm kizlar nasipse bende eylul annesi olucam..sali gunu ogrendim hamile oldugumu..yarin tekrardan gidicez cunku kese gozukmedi..kan degerim 1221..insallah yarin keseyi goruruz..buarada 3 yasinda bi kizim var..bu benim 2.gebeligim olucak..
Tebrik ederim gözünüz aydın. Sat hangi gündü

günaydın kızlarrrrrr :) :)

Kizlar cuma 3.85 cikti
Pazartesi 57 cikti
Bugun 167 cikti.dr tamam dedi bir hafta sonra gel ultfasonda bakalim dedi.daha hic bakmadi.devleti sevdim bu kez hic ozele gitmiycem bu dr la devam insalllah

merhaba canım gözün aydın. sağ sağlim kucağımıza alırız inşaallaahh bebişlerimizi.

kizlar mide bulantisi degil ama istahsizlik yemek yemek istememe yedikten sonra igrenme hazimsizlik sizlerde de var mi?
valla bende tam tersi dünyayı yiyesim geliyor :)

Kizlar merhaba iki gundur ugrayadim bayagi ilerlemissiniz. Aranizda en tombik anne benim sanirim 60 la hamis kaldim. Ama hala onu gorememekten cok korkuyorum
canım bende 71 le kaldım sanırım :)

bende ara sıra oluyor canım yanma başkada bişey yok henüz çok şükür.. :)

Selamun aleykum arkadaslar bende tüp bebekle hamile kaldim ve bugun 5+5tim. Nasipse cuma gunü ilk ultrasonumuza gidecez 6+0 olacaz acaba kalp atıslarıni da duyabilirmiyiz? 10 gun once hcg 775ti.
gözün aydın canım 10 gün önce 775 se doktora gittiğinde muhakkak artık keseyi görürsün ama kalp atışını belki duyamayabilirsin ama duyada bilirsin merak etme kalbini ferah tut

maşallaahh değerin çok iyi görürsün keseyi merak etme rabbim sağ sağlim doğumlar nasip etsin inşaallaahh...

gunaydın kızlar dun doktora gıtmıstım herseyın yolunda oldugunu bu hafta yerleşme lekeleri gorebılecgımı soylemıstı bu gece ıgne ucu kadar ıkı damla kahve leke gordum camasırımda boyle bişey yaşayan varmı

Tebrik ederim gözünüz aydın. Sat hangi gündü
Tskler canim..ben en son 12 kasimda adet oldum..2 araliktada kahverengi lekeler gordum..4 gun surdu...neyse bu zamana kadar kanamam olmadi..ve doktora gittim hamile oldugumu ogrendim..bugun doktor hesaplicak.degerlerine bakildigina gore sat 2 aralik olucak..kahverengi gordum gunm

Tskler canim..insallah gorurum..

bu gebeligimde degil ama ogluma hamileyken 3 ay falan ara ara oluyordu yoruldugumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…