- 31 Aralık 2016
- 182
- 224
- 18
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.301
Boyun kac cnm bnde 61-62 kgKizlar merhaba iki gundur ugrayadim bayagi ilerlemissiniz. Aranizda en tombik anne benim sanirim 60 la hamis kaldim. Ama hala onu gorememekten cok korkuyorum
1.67 falan canim gerci su an saglikli olsun da veririz bir sekildeBoyun kac cnm bnde 61-62 kg
Kızlar iyi akşamlar herkese,benimde bulantım yok güzel yemek yiyorum ama midem yanıyo yemek sonrası sizfe oluyprmu??
Tombik die 60 mi dedinKizlar merhaba iki gundur ugrayadim bayagi ilerlemissiniz. Aranizda en tombik anne benim sanirim 60 la hamis kaldim. Ama hala onu gorememekten cok korkuyorum
Tebrikler hosgeldinSlm kizlar nasipse bende eylul annesi olucam..sali gunu ogrendim hamile oldugumu..yarin tekrardan gidicez cunku kese gozukmedi..kan degerim 1221..insallah yarin keseyi goruruz..buarada 3 yasinda bi kizim var..bu benim 2.gebeligim olucak..
Tebrik ederim gözünüz aydın. Sat hangi gündüSlm kizlar nasipse bende eylul annesi olucam..sali gunu ogrendim hamile oldugumu..yarin tekrardan gidicez cunku kese gozukmedi..kan degerim 1221..insallah yarin keseyi goruruz..buarada 3 yasinda bi kizim var..bu benim 2.gebeligim olucak..
Kizlar cuma 3.85 cikti
Pazartesi 57 cikti
Bugun 167 cikti.dr tamam dedi bir hafta sonra gel ultfasonda bakalim dedi.daha hic bakmadi.devleti sevdim bu kez hic ozele gitmiycem bu dr la devam insalllah
valla bende tam tersi dünyayı yiyesim geliyor :)kizlar mide bulantisi degil ama istahsizlik yemek yemek istememe yedikten sonra igrenme hazimsizlik sizlerde de var mi?
canım bende 71 le kaldım sanırım :)Kizlar merhaba iki gundur ugrayadim bayagi ilerlemissiniz. Aranizda en tombik anne benim sanirim 60 la hamis kaldim. Ama hala onu gorememekten cok korkuyorum
bende ara sıra oluyor canım yanma başkada bişey yok henüz çok şükür.. :)Kızlar iyi akşamlar herkese,benimde bulantım yok güzel yemek yiyorum ama midem yanıyo yemek sonrası sizfe oluyprmu??
gözün aydın canım 10 gün önce 775 se doktora gittiğinde muhakkak artık keseyi görürsün ama kalp atışını belki duyamayabilirsin ama duyada bilirsin merak etme kalbini ferah tutSelamun aleykum arkadaslar bende tüp bebekle hamile kaldim ve bugun 5+5tim. Nasipse cuma gunü ilk ultrasonumuza gidecez 6+0 olacaz acaba kalp atıslarıni da duyabilirmiyiz? 10 gun once hcg 775ti.
Slm kizlar nasipse bende eylul annesi olucam..sali gunu ogrendim hamile oldugumu..yarin tekrardan gidicez cunku kese gozukmedi..kan degerim 1221..insallah yarin keseyi goruruz..buarada 3 yasinda bi kizim var..bu benim 2.gebeligim olucak..
Tskler canim..insallah sag salim bebisinin kucagina alirsin.Tebrikler hosgeldin
Tskler canim..ben en son 12 kasimda adet oldum..2 araliktada kahverengi lekeler gordum..4 gun surdu...neyse bu zamana kadar kanamam olmadi..ve doktora gittim hamile oldugumu ogrendim..bugun doktor hesaplicak.degerlerine bakildigina gore sat 2 aralik olucak..kahverengi gordum gunmTebrik ederim gözünüz aydın. Sat hangi gündü
Tskler canim..insallah gorurum..günaydın kızlarrrrrr :) :)
merhaba canım gözün aydın. sağ sağlim kucağımıza alırız inşaallaahh bebişlerimizi.
valla bende tam tersi dünyayı yiyesim geliyor :)
canım bende 71 le kaldım sanırım :)
bende ara sıra oluyor canım yanma başkada bişey yok henüz çok şükür.. :)
gözün aydın canım 10 gün önce 775 se doktora gittiğinde muhakkak artık keseyi görürsün ama kalp atışını belki duyamayabilirsin ama duyada bilirsin merak etme kalbini ferah tut
maşallaahh değerin çok iyi görürsün keseyi merak etme rabbim sağ sağlim doğumlar nasip etsin inşaallaahh...
bu gebeligimde degil ama ogluma hamileyken 3 ay falan ara ara oluyordu yoruldugumdagunaydın kızlar dun doktora gıtmıstım herseyın yolunda oldugunu bu hafta yerleşme lekeleri gorebılecgımı soylemıstı bu gece ıgne ucu kadar ıkı damla kahve leke gordum camasırımda boyle bişey yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?