2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Gunaydin ama inatla yataktan kalkmiyorum,uyucam daha biliyorum:)
Yok canim isteyerek olan birsey degil..benim basimdan beri midem kotu..bulantilarim hala tam gecmedi..mide yanmalari da var..yoksa kilo derdinde degilim..istah olmayinca abur cubur,hamur isi de tuketemiyorum pek..bebek icin yararli seyler yemeye gayret ediyorum.kan/kalsiyum degerlerim de dusuk..allahtan bebek ihtiyacini aliyor..simdiye kadar uyumluydu haftasiyla..

Yaz hamileliği zormuş kızlar sıcaktan yürünmüyor da
İyice de ağırlaştık.bizim yürüyüşlerimiz en az 1,5 saat sürüyor ama on kere falan mola veriyoruz.yürüdüğüm kadar mola da veriyorum

Maşallah kızına canım,gözün aydın:)

Günaydın kizlar biraz önce lavaboda iç camasirimda küçük bi kan lekesi boyle pıhtı ya benzer bişi gördüm rengi iyice kirmiziydi inşallah kötü bişi yoktur dün akşam da baya kasilmam olmuştu bugün 4 bucukta randevum var o yüzden dr u aramiyorum nasıl bekleyeceksem

Canım doktorun mesajlarına cevap veriyorsa mesaj at bence.hem için rahat eder.

Vatsapdan falan yaz canım. Ben öyle iletişim kuruyorum bişi sorcaksam. İhmal etme daha erken. Evham yaparsın sonra.

Zaten bugun randevun varmis cnm bence doktorunu ara erken git birde bakarsin onemli birseydir allah korusun erkn onlem.almis olursun

canım bence git biran önce ne olur ne olmaz

passionete canım yarın akşama kadar babam 50tane okuyacak, gerçi o erken bitirir :)
şimdiden söylüyorum çünkü hem unıtabilirim hemde yarın telefonu elime alamayabilirim.
Şimdiden Allah kabul etsin, güzel haberler gelsin Kaan bebekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…