- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #16.081
güzel haberlerle dön insallh canm benimGünaydın anneler benim de kontrolüm 13:30 da çok heyecanlıyım hepimiz için mutlu bir gün olsun inşallah :))
Günaydın kizlar biraz önce lavaboda iç camasirimda küçük bi kan lekesi boyle pıhtı ya benzer bişi gördüm rengi iyice kirmiziydi inşallah kötü bişi yoktur dün akşam da baya kasilmam olmuştu bugün 4 bucukta randevum var o yüzden dr u aramiyorum nasıl bekleyeceksem
Tamam canim okundu olarak yaziyorum. Yine bir aksilik olursa soylersin.passionete canım yarın akşama kadar babam 50tane okuyacak, gerçi o erken bitirir :)
şimdiden söylüyorum çünkü hem unıtabilirim hemde yarın telefonu elime alamayabilirim.
Şimdiden Allah kabul etsin, güzel haberler gelsin Kaan bebekten.
Canım bebeğin kaç kiloyki.ben kızımı 3650 gr.dogdu..normal doğum yaptım..suan 34 haftayım bebegim 2800 gr büyük ihtimalle normal doğum yapicam..canim hayırlısı neyse o olsun..Kızlar nst ye baglancam simdi çok heyecanlı bi durum ya :)) bide kızlar hem tüp bebek oldugu için hemde iri bebek oldugu icin buyuk ihtimalle sezeryan olucagini soyledi doktor. Ama 39san önce kesinlikle almam dedi. Ben cok kararsizim ne yapmam gerekiyo normal dogum cok istiyorum ama diretipte bi terslik olursa kendimi suclamakta istemiyorum
Amin cnim bnde hep oyle dua ediyorumCanım bebeğin kaç kiloyki.ben kızımı 3650 gr.dogdu..normal doğum yaptım..suan 34 haftayım bebegim 2800 gr büyük ihtimalle normal doğum yapicam..canim hayırlısı neyse o olsun..
Canım cok sukur önemli olan bebegın saglıklı olması zaten kılo cok iyi birsey değil merak etme dogum sonrası rahat gecer boylece. Bende de kan takvıyesıne ragmen kansızlık cıkıyor doktorum vejeteryanmısın et yemen lazım bıraz dıyor ama tavuk et tıksındım bu hamılelıkte. Zorla bebek ıcın yararlı seyleri yemeye devam edicez son ıkı ay zaten cabuk gecer allah hayırlısıyla tamamına erdirsinGunaydinama inatla yataktan kalkmiyorum,uyucam daha biliyorum:)
Yok canim isteyerek olan birsey degil..benim basimdan beri midem kotu..bulantilarim hala tam gecmedi..mide yanmalari da var..yoksa kilo derdinde degilim..istah olmayinca abur cubur,hamur isi de tuketemiyorum pek..bebek icin yararli seyler yemeye gayret ediyorum.kan/kalsiyum degerlerim de dusuk..allahtan bebek ihtiyacini aliyor..simdiye kadar uyumluydu haftasiyla..
Kızlar nst ye baglancam simdi çok heyecanlı bi durum ya :)) bide kızlar hem tüp bebek oldugu için hemde iri bebek oldugu icin buyuk ihtimalle sezeryan olucagini soyledi doktor. Ama 39san önce kesinlikle almam dedi. Ben cok kararsizim ne yapmam gerekiyo normal dogum cok istiyorum ama diretipte bi terslik olursa kendimi suclamakta istemiyorum
Canım sen yine takıpte kal insallah hersey yolundadır, güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kizlar biraz önce lavaboda iç camasirimda küçük bi kan lekesi boyle pıhtı ya benzer bişi gördüm rengi iyice kirmiziydi inşallah kötü bişi yoktur dün akşam da baya kasilmam olmuştu bugün 4 bucukta randevum var o yüzden dr u aramiyorum nasıl bekleyeceksem
canım tüp bebek olunca doktorlar da çok risk almak istemiyor o yüzden seseryan öneriyorlar bence mantıklı ama yine sen bilirsinKızlar nst ye baglancam simdi çok heyecanlı bi durum ya :)) bide kızlar hem tüp bebek oldugu için hemde iri bebek oldugu icin buyuk ihtimalle sezeryan olucagini soyledi doktor. Ama 39san önce kesinlikle almam dedi. Ben cok kararsizim ne yapmam gerekiyo normal dogum cok istiyorum ama diretipte bi terslik olursa kendimi suclamakta istemiyorum
Aynı kiloyla hamile kalıp aynı kiloyu almışız :)) ve bende diyet ve spor yapıyordum hamilelikten önce bırakınca bide sigara bırakınca off :)
canm neden 39 dan once almiyo bende sezeryan olucam dr 38.haftama gun verdi sezeryan icnKızlar nst ye baglancam simdi çok heyecanlı bi durum ya :)) bide kızlar hem tüp bebek oldugu için hemde iri bebek oldugu icin buyuk ihtimalle sezeryan olucagini soyledi doktor. Ama 39san önce kesinlikle almam dedi. Ben cok kararsizim ne yapmam gerekiyo normal dogum cok istiyorum ama diretipte bi terslik olursa kendimi suclamakta istemiyorum
Tamam canim okundu olarak yaziyorum. Yine bir aksilik olursa soylersin.
Kızlar nst ye baglancam simdi çok heyecanlı bi durum ya :)) bide kızlar hem tüp bebek oldugu için hemde iri bebek oldugu icin buyuk ihtimalle sezeryan olucagini soyledi doktor. Ama 39san önce kesinlikle almam dedi. Ben cok kararsizim ne yapmam gerekiyo normal dogum cok istiyorum ama diretipte bi terslik olursa kendimi suclamakta istemiyorum
Canım ne kadar eksik kaldı?
Bende şimdilik 20 alıyorum.okudukça alırım yine inşaallah
passionete canım, babam geldi şimdi bitirmiş, okundu olarak yazabilirsin 50taneyi,Allah kabul etsin.
Bende magosit kullanıyorum, evet kasılmaları kestiği söylenemez. Aile hekimi magvitali içemezsin diyip magosit yazdı. Ayyy bu kasılmalar bişey yapmış mıdır acaba yaa. Magvital mi diasporal mi peki içimi daha rahatMerhaba kontrolden geldim kizim 42 cm 1900 gr olmus. Ben magvitalden biktigim icin magosit aliyordum kizdi ve onun hicbir ise yaramadigini soyledi ki hakli 4 5 gundur kasilmam cok oluyordu. Diasporal diye toz agiza direk dokulen bi magnezyum verdi susuz alinio cok guzel tadi. Benim kiz ters donmus yani kafasi midemdeins doner tekrar. Calisabilir raporumu da aldim :) benden bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?