2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Canım bi telefon etsen doktoruna çok iyi olur, inşaAllah önemli bişey değildir ama sen gene de tedbirli ol, ve bizi habersiz bırakma..

Tamam canim okundu olarak yaziyorum. Yine bir aksilik olursa soylersin.

Kızlar babynest 90 TL kargo bedava ablam yapıyor istenilen renk ve kumaşta bende kullanıyorum mart annesi olarak :). Sağlıkla kavuşun bebeklerinize

Eklentiler

• IMG-20170729-WA0003.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar nst ye baglancam simdi çok heyecanlı bi durum ya :)) bide kızlar hem tüp bebek oldugu için hemde iri bebek oldugu icin buyuk ihtimalle sezeryan olucagini soyledi doktor. Ama 39san önce kesinlikle almam dedi. Ben cok kararsizim ne yapmam gerekiyo normal dogum cok istiyorum ama diretipte bi terslik olursa kendimi suclamakta istemiyorum

Canım bebeğin kaç kiloyki.ben kızımı 3650 gr.dogdu..normal doğum yaptım..suan 34 haftayım bebegim 2800 gr büyük ihtimalle normal doğum yapicam..canim hayırlısı neyse o olsun..

Canım cok sukur önemli olan bebegın saglıklı olması zaten kılo cok iyi birsey değil merak etme dogum sonrası rahat gecer boylece. Bende de kan takvıyesıne ragmen kansızlık cıkıyor doktorum vejeteryanmısın et yemen lazım bıraz dıyor ama tavuk et tıksındım bu hamılelıkte. Zorla bebek ıcın yararlı seyleri yemeye devam edicez son ıkı ay zaten cabuk gecer allah hayırlısıyla tamamına erdirsin

Tamda ayni nedenlerde bi fazlasi suyum gelmisti benim bende sezeryan oldm iri denilen bebegim 4u gecer demiati doktor 3530 dogdu uyuz oluyorum su doktorlarin sezeryanciligina nasil oynuyorlar bizimle pisikolojimizle esiminde ya doguramazsan bebege bisey olursa diretmesinden de hemen kabul ettim insan o sorumlulugu alamiyor gercekten allah yardimcin olsun

Canım sen yine takıpte kal insallah hersey yolundadır, güzel haberlerini bekliyoruz

canım tüp bebek olunca doktorlar da çok risk almak istemiyor o yüzden seseryan öneriyorlar bence mantıklı ama yine sen bilirsin

Aynı kiloyla hamile kalıp aynı kiloyu almışız :)) ve bende diyet ve spor yapıyordum hamilelikten önce bırakınca bide sigara bırakınca off :)

Tebrik edrim cnm sigarayi birakmak buyuk bi irade bu iradeyle dogumdan sonra gene verilir o kilolar ben sorun etmiyorum almasam iyidi ama almisiz artik yapock birsey yok bebeklerimiz saglikli dogsunda insallah

canm neden 39 dan once almiyo bende sezeryan olucam dr 38.haftama gun verdi sezeryan icn

Merhaba kontrolden geldim kizim 42 cm 1900 gr olmus. Ben magvitalden biktigim icin magosit aliyordum kizdi ve onun hicbir ise yaramadigini soyledi ki hakli 4 5 gundur kasilmam cok oluyordu. Diasporal diye toz agiza direk dokulen bi magnezyum verdi susuz alinio cok guzel tadi. Benim kiz ters donmus yani kafasi midemde ins doner tekrar. Calisabilir raporumu da aldim :) benden bu kadar

Canım kaç haftalıksın?
Tüp bebekten ziyada bebek kilolu doğucağı için sezeryan demiştir doktorun.
Nst nasıl geçti? Bende bu hafta gidicem doktora.nst ye alırmı acaba benide.

Bende magosit kullanıyorum, evet kasılmaları kestiği söylenemez. Aile hekimi magvitali içemezsin diyip magosit yazdı. Ayyy bu kasılmalar bişey yapmış mıdır acaba yaa. Magvital mi diasporal mi peki içimi daha rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…