2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
bizimde bugün sabah kontrolümüz vardı. 34. haftamız bitti bugün tam. her şey yolundaymış çok şükür. bebeğimiz baş aşağı pozisyondaydı. 2360 gr. 45 cm dedi doktor :) yanakları kocaman bir kızımız var doktor koca yanak dedi bugün :) ayy onunla ilgili her şey nasıl heyecan verici dört gözle bekliyorum artık bize katılacağı günü :)

Bende daha agrilar baslamadi ama ben de bu hafta sicaklardan yuruyus yapamadim hic..aslinda yuruyus iyi geliyordu hem bedenime hem zihnime..ihmal etmemek lazim.gobekten vucudun agirlik merkezi de degisiyor,olacaktir agrilar..sabah ezaniyla uyandim malum wc seansi..uyuyamiyorum hala,heyecan basti,11,30 da kizimi gorecegim

bende gecelik almadım almakmakta ısrar ettım sevmedıgım ıcın ama galıba mecbur alacagız şimdi carsıya gıtmekte zor offf
Aynen ben de sevmem hic ama aldim 1 tane..bir tane daha alirim belki..internetten siparis ver...veya aksam cik alisverise cekilmez bu sicakta gunduz carsiya gitmek.

Gozunaydin..masallah tontis kizina

Ben de 4'ten beri ayaktayım. Çok zorladım kendimi ama uyuyamadım. Benim de sabah 9'da randevum. Heyecanda yapmadım aslında ama bu saat oldu ayaktayım.

Ben de 4'ten beri ayaktayım. Çok zorladım kendimi ama uyuyamadım. Benim de sabah 9'da randevum. Heyecanda yapmadım aslında ama bu saat oldu ayaktayım.
Herkes uyuyun bolca sonra cok arayacaksiniz bu uykularindiyor da..uyumakta kolay degilmis hamilelikte..eskiden oglene kadar uyurdum hsonlari ne guzel,simdi nerdee..esimin uykusunu kiskanip donup duruyorum yatakta:)

Herkes uyuyun bolca sonra cok arayacaksiniz bu uykularindiyor da..uyumakta kolay degilmis hamilelikte..eskiden oglene kadar uyurdum hsonlari ne guzel,simdi nerdee..esimin uykusunu kiskanip donup duruyorum yatakta:)
Evet Can'ım gerçekten arıyor sonra insan bu uykuları. Oğlumdan biliyorum. Ama yok yine uyuyamıyorum. Oğlumla eşim pofur pofur uyuyor

Canım ben her akşam sahilde yürüyüş yapıyorum..benim için ıyi oluyor.bide kismetse ben normal doğum yapicam..

Canım ben her akşam sahilde yürüyüş yapıyorum..benim için ıyi oluyor.bide kismetse ben normal doğum yapicam..
Ne guzel,manzara esliginde..bursa da sahile uzagim tabi,mahallede yuruyorumdum aksamustleri sicak gecince..kendime bir yer belirlemistim,oraya kadar gidip geliyordum..havalar bunaltici olunca canim istemedi hic..benim sezeryan ama onda da yuuruyusj tavsiye etti dr da..bakalim tekrar baslarim isallah..

Canım gözün aydın ne guzel haberlerle gelmişsin

Bir uykusuz daha:))
52 ile kaldim..3 aylik donemde 51 e dusmustum..
Günaydın canım :) aksamları erkenden uyuyunca sabahın ılk ısıklarında tekmelerle gune baslayanlarda bugün :) herkes guya bana ayyy ne zayıfsın bebek zayıf olur bak sende ye mutlaka dyordu seni görmeleri lazımmıs :) ben enson 63 olmustum o da 3hafta önce. Sen az kılo almak için özel bi diyet programı uyguluyomusun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…