- Konu Sahibi angel5angel
-
- #16.021
ben kutulara hurçlara koyacagım zaten valizle temas eden bir şey olmayacaktı. her şey paketlenecek. emziklerini bile kilitli posetlere koyarak kutulara koyacagım.Canın bende senden esinlendim.bi kovaya deterjanlı su yaptım.içinede azcık çamaşır suyu koydum.lifle içini dışını köpürte köpürte sildim.
Eşim yıkama zarar verirsin diyodu.ama o köpüklü halini görünce yıkamadan arınmaz bu dedi :)
Benimde niyetim zaten yıkamaktı.yıkadım hiçbişey olmadı.
İçinede temiz bi çarşaf serip eşyaları öyle yerleştiricem.
benım hastanem hıcbır şey ıstemıyor benden her şeyı karsılıyor galiba bu hafta soracagımAvrasya hastanesi canm.
Benimki saydıda saydı.
Bari bebek beziyle hasta bezini karşılasalar :)
Orda doğum yapan arkadaşıma sordum.hasta bezini onlar vermiş.demekki tedbir amaçlı istiyolar.
Ben yanıma alıcam yinede.
Benim yakinlarda 2 ark sezeryan oldu.cok rahat etmisler depend lerle..sezeryanda da lazim yani,kanama oluyormus cunkusezeryan olsada gerekli mi pu pedler ? benım hastanem listeye yzmamıs genede almalı mıyım ?
Sezeryanda depend ile daha rahat edersin normal iç çamaşırına ped koyarken eğilip kalkman dikişleri rahatsız eder ağrın olur dependi yandan yırtıp atıyorsun çok kullanışlısezeryan olsada gerekli mi pu pedler ? benım hastanem listeye yzmamıs genede almalı mıyım ?
Sırt ağrısı yaşayan var mı? 2 gündür bezdimözellikle sol taraf hani yel girer tutulur öyle bir ağrı uzanınca geçiyor ayağa kalktığım an başlıyor
Başlangıç kilon kaç canım. Zayıfsan zayıflar hamilelikte daha çok alıyor.
sezeryan olunca alttan kanamamı oluyor ? hıc bilmiyordumBenim yakinlarda 2 ark sezeryan oldu.cok rahat etmisler depend lerle..sezeryanda da lazim yani,kanama oluyormus cunku
Bel değil canım sırt benim. İç çamasırın kopcasının hemen üstü gibi. 2 haftadır bende hareketsizim ama yürüyüş yapsam daha fenaVar canım olmaz mı. Benim de belim bir haftadır ağrıyor. Sanırım vücudum ağırlığı taşımakta zorlanıyor. Bir de bu hafta hiç evden dışarı çıkmadım, yürüyüşlerimi ihmal ettim belki ondan da çok artmış olabilir ağrılarım.
benımde sırtım agrıyor özellikle sag tarafım . bende artık yürüyemiyorum zorlanıyoruma ma evde cıok merdıven ınıp cıkıyorum bırde plates topuyla bırazcık calısmaya calsıyorum o kadarVar canım olmaz mı. Benim de belim bir haftadır ağrıyor. Sanırım vücudum ağırlığı taşımakta zorlanıyor. Bir de bu hafta hiç evden dışarı çıkmadım, yürüyüşlerimi ihmal ettim belki ondan da çok artmış olabilir ağrılarım.
Tabi cnım 40 gün kanaması süren biliyorumsezeryan olunca alttan kanamamı oluyor ? hıc bilmiyordum
Süpersin. Hiç aklıma gelmedi kışın ayırmakBen sırf bi yüzden kışın ayva çekindiği ayırmıştım
Sanırım bebekler ağırlaştığı için böyle önden ağırlık olunca sırta yük biniyorbenımde sırtım agrıyor özellikle sag tarafım . bende artık yürüyemiyorum zorlanıyoruma ma evde cıok merdıven ınıp cıkıyorum bırde plates topuyla bırazcık calısmaya calsıyorum o kadar
bende gecelik almadım almakmakta ısrar ettım sevmedıgım ıcın ama galıba mecbur alacagız şimdi carsıya gıtmekte zor offfDenk gelirse tam boy bi gecelik alıyım olmadı ya. Zaten ikisi çayizimde verdi gecelik olanı Arkedaşım vermişti
Sonuçta doğumda plasenta rahim duvarından ayrılıyor ya o yüzden kanama oluyor her türlüsezeryan olunca alttan kanamamı oluyor ? hıc bilmiyordum
aynen bende de oyle .. harektle azalıyor hatta cok hareletle tamamne gecıyor oturunca batıyor resmneSırt ağrısı yaşayan var mı? 2 gündür bezdimözellikle sol taraf hani yel girer tutulur öyle bir ağrı uzanınca geçiyor ayağa kalktığım an başlıyor
Aynı kiloyla hamile kalıp aynı kiloyu almışız :)) ve bende diyet ve spor yapıyordum hamilelikten önce bırakınca bide sigara bırakınca off :)Baslngic 73 cnm boyda 164 benim bu kadar almamin nedeni hmile kaldigimda 3 aydir diyetteydim 85ten dusmustum hmile old ogrendigim gibi birktim ve hic dikkt etmedim
Bende herhangi bir yan etkisi olmadı. Sanıyorum 28. Haftamda yapıldıKizlar ciger gelistirici ignesini yapana arkadaslar ne gibi yan etkiler yaşadnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?