2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ben kutulara hurçlara koyacagım zaten valizle temas eden bir şey olmayacaktı. her şey paketlenecek. emziklerini bile kilitli posetlere koyarak kutulara koyacagım.

Avrasya hastanesi canm.
Benimki saydıda saydı.
Bari bebek beziyle hasta bezini karşılasalar :)
Orda doğum yapan arkadaşıma sordum.hasta bezini onlar vermiş.demekki tedbir amaçlı istiyolar.
Ben yanıma alıcam yinede.
benım hastanem hıcbır şey ıstemıyor benden her şeyı karsılıyor galiba bu hafta soracagım

sezeryan olsada gerekli mi pu pedler ? benım hastanem listeye yzmamıs genede almalı mıyım ?
Sezeryanda depend ile daha rahat edersin normal iç çamaşırına ped koyarken eğilip kalkman dikişleri rahatsız eder ağrın olur dependi yandan yırtıp atıyorsun çok kullanışlı

Sırt ağrısı yaşayan var mı? 2 gündür bezdim özellikle sol taraf hani yel girer tutulur öyle bir ağrı uzanınca geçiyor ayağa kalktığım an başlıyor

Var canım olmaz mı. Benim de belim bir haftadır ağrıyor. Sanırım vücudum ağırlığı taşımakta zorlanıyor. Bir de bu hafta hiç evden dışarı çıkmadım, yürüyüşlerimi ihmal ettim belki ondan da çok artmış olabilir ağrılarım.

Bel değil canım sırt benim. İç çamasırın kopcasının hemen üstü gibi. 2 haftadır bende hareketsizim ama yürüyüş yapsam daha fena

benımde sırtım agrıyor özellikle sag tarafım . bende artık yürüyemiyorum zorlanıyoruma ma evde cıok merdıven ınıp cıkıyorum bırde plates topuyla bırazcık calısmaya calsıyorum o kadar

benımde sırtım agrıyor özellikle sag tarafım . bende artık yürüyemiyorum zorlanıyoruma ma evde cıok merdıven ınıp cıkıyorum bırde plates topuyla bırazcık calısmaya calsıyorum o kadar
Sanırım bebekler ağırlaştığı için böyle önden ağırlık olunca sırta yük biniyor

Baslngic 73 cnm boyda 164 benim bu kadar almamin nedeni hmile kaldigimda 3 aydir diyetteydim 85ten dusmustum hmile old ogrendigim gibi birktim ve hic dikkt etmedim
Aynı kiloyla hamile kalıp aynı kiloyu almışız :)) ve bende diyet ve spor yapıyordum hamilelikten önce bırakınca bide sigara bırakınca off :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…