- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #16.121
Canım ınsallah kotu birsey yoktur sagsalım cıkarsınız randevudan@karamerapassionete @Slmhtp @NGY A angel5angel @yelifyelifyelif Zeynep5654 sağolun kızlar tekrar kanama olmadı çok şükür doktorumuda aramadim çok yoğun çalışıyor bi de hic sekreterlerle muhattap olmayım dedim inşallah hastaneye yatış falan vermez dualarinizi bekliyorum
Ben eski sayfaları kaçırmışım bir süre takip edememiştim bebeğinin ne rahatsızlığı var? Bende dua etmek isterim sayılı okuduklarınızdan okuyabilirim
Canim bizim bebegin kalbe giden ana damarlar ters. Buyuk arter transpoziyonu diye geciyor bir de kalbimizde genis vsd yani delik var. Dogunca acik kalp ameliyati olacak doktorlar riskli diyor bakalim guclu oglum bunu yenecek insalalh.Ben eski sayfaları kaçırmışım bir süre takip edememiştim bebeğinin ne rahatsızlığı var? Bende dua etmek isterim sayılı okuduklarınızdan okuyabilirim
Okudugumuz dua salat-ı tecrifiye 4444 kere okunuyor ve ne kadar cok kisi okursa o kadar iyi diyorlar canim son 300 kaldi tamamlanmasina.passionete canım ne okunması lazım tam olarak
Bende okurum 50 tane canım .Canim bizim bebegin kalbe giden ana damarlar ters. Buyuk arter transpoziyonu diye geciyor bir de kalbimizde genis vsd yani delik var. Dogunca acik kalp ameliyati olacak doktorlar riskli diyor bakalim guclu oglum bunu yenecek insalalh.
Okudugumuz dua salat-ı tecrifiye 4444 kere okunuyor ve ne kadar cok kisi okursa o kadar iyi diyorlar canim son 300 kaldi tamamlanmasina.
Geçmiş olsun canım inşallah kontrolde herşey yolunda çıkar dualarımız seninle@karamerapassionete @Slmhtp @NGY A angel5angel @yelifyelifyelif Zeynep5654 sağolun kızlar tekrar kanama olmadı çok şükür doktorumuda aramadim çok yoğun çalışıyor bi de hic sekreterlerle muhattap olmayım dedim inşallah hastaneye yatış falan vermez dualarinizi bekliyorum
Tamam canim yazdim sana 50 tane.Bende okurum 50 tane canım .
Canim bizim bebegin kalbe giden ana damarlar ters. Buyuk arter transpoziyonu diye geciyor bir de kalbimizde genis vsd yani delik var. Dogunca acik kalp ameliyati olacak doktorlar riskli diyor bakalim guclu oglum bunu yenecek insalalh.
Okudugumuz dua salat-ı tecrifiye 4444 kere okunuyor ve ne kadar cok kisi okursa o kadar iyi diyorlar canim son 300 kaldi tamamlanmasina.
Allah şifasını verir inşallah ben okuyabildiğim kadar okuyayım sayısını akşam yazarımCanim bizim bebegin kalbe giden ana damarlar ters. Buyuk arter transpoziyonu diye geciyor bir de kalbimizde genis vsd yani delik var. Dogunca acik kalp ameliyati olacak doktorlar riskli diyor bakalim guclu oglum bunu yenecek insalalh.
Canim amin rabbim hepimize nasip etsin insallah. 50 tane oku canim sen sayi bitmek uzere. Olur mu? yine okuyunca bana haber edersin.Çok geçmiş olsun , ben ekim annelerindeyim ama sezeryan olacağı için aslında eylül annesi olacağım inşallah , bu topiğin sessiz okuyucularındanım 100 tanede ben almak istiyorum, rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Canim cok okuma az kaldı bitmek uzere. Aksam bana sayi yazarsin.Allah şifasını verir inşallah ben okuyabildiğim kadar okuyayım sayısını akşam yazarım
Canim amin rabbim hepimize nasip etsin insallah. 50 tane oku canim sen sayi bitmek uzere. Olur mu? yine okuyunca bana haber edersin.
Canim cok okuma az kaldı bitmek uzere. Aksam bana sayi yazarsin.
Canim benim 37lerde filan yapiyorlar ama ben yaptirmayacagim. Yani bu cati meseleside cok alengirli. Catin dar diyip direk sezeryana donduren doktor cok. Dogum sirasinsa belli olacak bir sey bjm hem anne catisi ile bebek kafasi dogumda birbirine uyumlajiyor. Hatta videoda gormustum mucize gibi, bebeklerin kafataslari birbiri uzerine biniyor anne catisina rahatca girmek icin :) bu yuzden ben yapttiripta herhangi bir supheye girmek istemiyorum. Aklimi bulandirmakta istemiyorumKızlar catı muayenesı yaptırdınız mı kacıncı haftada yapılıyor? Doktor alttanmı bakıyor bana bi stress yaptı bu
Insallah canim devami gelmez. Panik yapma allahtan randevun bugunmus. Dualrimiz seninle bizi de haberdar et.
Canim ameliyat kesin mi? Yoksa dogduktan sonra olmama ihtimali var mi
Bizim de bebek dogum sonrasi ameliyat olacagi icin doktor 39u görürüz hem gelisimi tamamlanir hem 3 kiloyu gecer demisti. Normalde 38de genelde yapiyorlar.
Kızlar nst ye baglancam simdi çok heyecanlı bi durum ya :)) bide kızlar hem tüp bebek oldugu için hemde iri bebek oldugu icin buyuk ihtimalle sezeryan olucagini soyledi doktor. Ama 39san önce kesinlikle almam dedi. Ben cok kararsizim ne yapmam gerekiyo normal dogum cok istiyorum ama diretipte bi terslik olursa kendimi suclamakta istemiyorum
Canim korkma endiselenme. Bebeginjn hareketlerini takip et.birde devaminin gelip gelmedigi onemli. Bir sey yoktur insallah.Zaten kontrolun vardi dimi. Benimde iki gun once kahverengi lekelenme vardi akintimin icjnde .ama o gjn cok yorulmustum. Devami gelmedi ve bebegimim hareketleri ayndn devam. Bu yuzden gitmedim.doktora sormadjm da. Cok yorulmamaya dikkat etmeliyiz. Birde gorumcem dedi ki bebek dondugu zamanda boyle ufak kanama ya da kahverengi lekelenme oluyormus onda. O da olabilir.Günaydın kizlar biraz önce lavaboda iç camasirimda küçük bi kan lekesi boyle pıhtı ya benzer bişi gördüm rengi iyice kirmiziydi inşallah kötü bişi yoktur dün akşam da baya kasilmam olmuştu bugün 4 bucukta randevum var o yüzden dr u aramiyorum nasıl bekleyeceksem
Ne guzel yazmissin cnim. Zsten 39dan once almiyomus. Aslinda netlesen biseyde yok. Daha erken dedi ama boyle olcak gibi dedi. Bnde normalden tarafım. Neyse zaman diyelim bekleyelim bklimCanim her an her sey olabilir. Olacaga engrl de yokm bu normalde de olabilir sezeryanda da .. vesveseye kapilma.
Son karar tabi senin ama sadece şunu soylemek istiyorum. Ben Almanyada yasiyorum Avrupada ve Amerikada iri bebek ya da tüp bebek olmasi onceden bir sezeryan sebebi değil. Yani hic bir doktor bu iki sebep var diye onden bir sezeryan tarihi vermez, veremez . Yani Turkiyede de degisecek bu sistem.ama bilmiyorum ne zaman.?Turkiyede takip ettigim dogal dogumcu doktorlarda bu iki sebepten dolayi direk sezeryan yapmiyorlar. Semra Ozer, Hakan Coker, Ahmet Akcakoca vs vs...
Ayrica biizim.bir tanidigimizin 18 sene bebegi olmadi. Sonra tup bebekle hamile.kaldi. gecen yil normal dogumla bebegini kucagina aldi. bebek anne rahmine yerlestikten sonra ister normal olsun ister tuple olsun bebegin gelisimi ya da dunyaya gelmesi konumu vs vs arasinda bir fark yok..neden doktorlar boyle goz korkutuyor anlayamiyorumhem doktorun soyledigi kilo tam yuzde yuz dogru diye bir sey yok . Cok duydum iri bebek diyipte doktorun dedigi kilodan yarim kiloya kadar daha az dogan bebekleri :) en nihayetinde cihaz olcumu.
Nacizane normal dogumu denemeni tavsiye ederim zaten herhangi bir sekilde olmazsa o zamanda sezeryan olabilirsin. Ya da sezeryan olacaksan en azindan kasilmalarinin gelmesini bekle oyle sezeryana gir, hem bebegin gelisimini tamamlamis olur. Her seyin hayirlisi olsun. Her sey gonlunce olsun:))) insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?