2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

bana da bir akrabamız kendisi için saklayıp fazla kalanları verdi kaynatıcaksın dedi. denerceğim ben de.

ben acil durum setini kullanıyorum bebek setini almadm ama dusunuyorum ileride.

Kizlar ciger gelistirici ignesini yapana arkadaslar ne gibi yan etkiler yaşadnz

2 hafta bebegimin hareketleri azalmıstı baska sıkıntı yasamadm.

Günaydın anneler benim de kontrolüm 13:30 da çok heyecanlıyım hepimiz için mutlu bir gün olsun inşallah :))

Kızlar doktor kontrolüm çok iyi geçti çok şükür. Her şey yolunda görünüyor dedi doktorum. Oğlum 2.900 gram, 49 cm olmuş. Son 26 gün kavuşmamıza. İnşallah Zaman'ını bekler..

Herkese iyi haftasonlari..benim de kontrol iyi gecti cok sukur..30+3 ..41 cm boyu,1600 gr da kilosu

tüm güzel haner alanları tebrik ederiiimmm oku oku anca bitirdimm. Tkb3 kotu birsey cıkmamasına sevindim.

pinkstrap tan haber alamadık hep aklıma geliyor

Kv bizde asırı derin bir temizlik yapıyor. eve yeni tasınıyor gibiyiz. ben de koltuk sildim bugün, 2 kere uyudum acayip yorulmusum. kv sabah 8 den beri simdi bitirdi kendini paraladı ben rahatsız oldm elim kolum baglı.
dün doktora gittik bu hafta 100 gr almıs 32. haftayla uyumlu ama sorun olacak birsey degil bu desi. doktorummu fazla rahat yoksa aslında biraz da bunu mu gerektiriyor bilmiyorum. Doğum tarihi vermiyor doktorum. Suyumuz kötü değilmiş artık ama su içinde de yüzmüyor kuzum. ayrıca kordonu acayip uzun insallah dogumda sıkıntı olmaz. doktorun sekreteriyle de konustm da, sezeryan pek yaptırmıyor mecbur kalırsa anca dedi.
doğum yaptıktan sonraki günlerimle ilgili cok dusunmeye basladm. bebegimi kıskanacagım sanırım ( normalde calısamayacaktm ama esimin bekar bir teyzesi var ben bakarım dedi. simdi nasıl bırakırım bunu dusunmeye basladım filan. oof kafam cok karısık naie guzel hicbisey dusunmuyodum

Bide erken dogumu da tetikleyebilir diye okumustum biterlerde doktorumla bunu hiç konusmadık ama haftaya 32. Hafta randevum var bana catı muayenesi yapalım derse diye önceden fikirlerinizi almak istedim benı nedense cok tedirgin ediyor epey agrı ceken de varmıs bu işlem sırasında

Yaa sorma benım de aklım hep onda profiline yaZdım ama girmiyor sanırım kımseye cvp vermemişti enson. Allah guc kuvvet versın insallah pinkstrap

Hadi gecmiş olsun canım az kaldı bi sure daha dınlenmen lazım

Canım bebısın bi dogsun sagsalim kucagına alıp bi sure bakmaya baska sonra baktın ayrılamıyorsun işe dönmezsin deneyerek öğrenicez bazı seyleri kotu dusunme hiç

canım yorma bence artık kendini. o düşünce ve kaygılar hepimizde var artık doğum yaklaştıkça normal bence bilinmezlikten kaynaklanıyor. Rabbim yar ve yardımcımız olur inşallah

Anladim canim. Rabbim hepinize guc kuvvet versin insallah. Dermansiz dert vermesin kimseye. Senin yavrucugun da kolayca atlatacak herseyi ben inaniyorum
Amij canim ben de inaniyorum
passionete , okudum 50 tane, Allah kabul etsin inşallah.
Saol canim.
Cok sevindim gozun aydin.

Canm Allah sifa versin bebeğine.ben de 20 tane okuyorum simdi.
Saol canim
Canım ben de yeni gördüm kusura bakma çok geç oldu ben görene kadar bitmiş Allahım kabul etsin inşallah ameliyatı hayırla sağlıkla geçecek dualarımızdasınız
Saol canim benim bitti zaten allah razi olsun.

passionete canım bende 20 tane okuyayım inşallah
Tamam canim saol.

Ben acil durum spreyi ile basladim begendim ürünlerini. Karnima anne masaj kremi var onu aldim. Ondan da memnunum.

Sancidir ws acil ve sikintili bir durum olmadigi surece son hafta yapiyorlar diye biliyorum,32 de yapmazlar..aynen ben de vajinal u?trasonda bile cok kasilan biri olarak hic yaptirmak istemiyorum..sezeryan kesinlestiginde benim dr yapmiyormus hic zaten,oradan biraz rahatim..

Sancidir ws acil ve sikintili bir durum olmadigi surece son hafta yapiyorlar diye biliyorum,32 de yapmazlar..aynen ben de vajinal u?trasonda bile cok kasilan biri olarak hic yaptirmak istemiyorum..sezeryan kesinlestiginde benim dr yapmiyormus hic zaten,oradan biraz rahatim..

Yorma kendini bu kadar,yapma temizlik bir daha..artik kritik zamanlar,dikkatli olmamiz lazim..
Sonrasi dedigin gibi insani dusunduruyor..benimde isten uzun sure ayri kalmam zor,3\4 aylik bebegi nasil birakirim diyorum..ama dusundukte insanin morali bozuluyor..o yuzden cok dusunmemeye gayret exiyorum..adim adim ilerlemek lazim..saglikla kucagimiza alalim hele bir yavrularimizi,isallah sonra yoluna girer hersey..simdiden kafayi takip yipratma kendini..

Yaa sorma benım de aklım hep onda profiline yaZdım ama girmiyor sanırım kımseye cvp vermemişti enson. Allah guc kuvvet versın insallah pinkstrap
Ooof yasadigi kolay atlatilacak birsey degil..allah sabir versin..benim daha 8 haftalim bir kaybim ol ustu ki onda bile uzun sure kendime gelemedim..o yuzden zor...zaman herseyi ilaci..isallah yasadigi son aci olur..

kızlar size bişey danışmak istiyorum biz tatil modundayız uzun bi zamandır eşimle malum. ben bu moddan çıkmak istiyorum ama o riske girmek istemiyor. acaba daha önce doktoruna danışan var mı bu konuyu? ne dedi doktor?nette bi site başka diğer site başka şey yazmış. kafam karıştı. sizlerde durum ne? doktorada sormaya utanıyorum doğrusu

Evet bu mantık banada çok saçma geliyor tüp bebek diye aile herhangi bir komplikasyonda bebeği kaybederse tekrar hamilelik sürecinin sorunlu olması düşüncesi çok kötü. Yani kayıp kayıptır hangi yöntemle olursa olsun. İri bebek konusunda bişey diyemiyorum ama yurtdışında 4500 gr normal doğanlar varmış daha iyi bilirsin

Ben utana sıkıla sormuştum 36. Haftaya kadar ilişkide sınırlama yok dedi doktorum bu yüzden ara da vermedik 36 dan sonra erken doğum sebebi olabilirmiş sen kaçıncı haftadasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…