- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #16.161
Kızlar göğüs yaraları için kremden farklı olarak 2 yöntem öğrendim. 1. Ayva çekirdeğini su içinde bekletince jelimsi bir yapı oluşuyor. Bu kullanılıyor. 2. Tahinin üzerinde biriken yağı sürüyorsun. Açıkçası lansinoh çok pahalı geliyor bana ve işe yaşayıp yaramayacağı da kesin olmayınca alternatif yöntemleri deneyebilirim dedim
bana da bir akrabamız kendisi için saklayıp fazla kalanları verdi kaynatıcaksın dedi. denerceğim ben de.
Kizlar icinizde kullanan varmi bilmiyorum ama ben alman mali var lr onun urunlerini cok guzel buluyorum. Bu ay bebek seti indirimdeydi onu aldim sampuan vucut losyonu ve pisik kremi. Aloe verali cok guzel urunleri var. Memnun kalmazsam degistirim dedim. Varmi baska kullanan?
ben acil durum setini kullanıyorum bebek setini almadm ama dusunuyorum ileride.
Kizlar ciger gelistirici ignesini yapana arkadaslar ne gibi yan etkiler yaşadnz
2 hafta bebegimin hareketleri azalmıstı baska sıkıntı yasamadm.
bizimde bugün sabah kontrolümüz vardı. 34. haftamız bitti bugün tam. her şey yolundaymış çok şükür. bebeğimiz baş aşağı pozisyondaydı. 2360 gr. 45 cm dedi doktor :) yanakları kocaman bir kızımız var doktor koca yanak dedi bugün :) ayy onunla ilgili her şey nasıl heyecan verici dört gözle bekliyorum artık bize katılacağı günü :)
Günaydın anneler benim de kontrolüm 13:30 da çok heyecanlıyım hepimiz için mutlu bir gün olsun inşallah :))
Günaydın kizlar biraz önce lavaboda iç camasirimda küçük bi kan lekesi boyle pıhtı ya benzer bişi gördüm rengi iyice kirmiziydi inşallah kötü bişi yoktur dün akşam da baya kasilmam olmuştu bugün 4 bucukta randevum var o yüzden dr u aramiyorum nasıl bekleyeceksem
Kızlar doktor kontrolüm çok iyi geçti çok şükür. Her şey yolunda görünüyor dedi doktorum. Oğlum 2.900 gram, 49 cm olmuş. Son 26 gün kavuşmamıza. İnşallah Zaman'ını bekler..
Merhaba kontrolden geldim kizim 42 cm 1900 gr olmus. Ben magvitalden biktigim icin magosit aliyordum kizdi ve onun hicbir ise yaramadigini soyledi ki hakli 4 5 gundur kasilmam cok oluyordu. Diasporal diye toz agiza direk dokulen bi magnezyum verdi susuz alinio cok guzel tadi. Benim kiz ters donmus yani kafasi midemdeins doner tekrar. Calisabilir raporumu da aldim :) benden bu kadar
Herkese iyi haftasonlari..benim de kontrol iyi gecti cok sukur..30+3 ..41 cm boyu,1600 gr da kilosu
Kızlar bizimde kontrol iyi geçti çok şükür. 2211 kilosu 44 cm boyu olmuş tosunumun. Ben karnımın bazen yırtılcak gibi olduğunu söyledim meğer kasılmaymış o. Progesteron hap verdi. Enfeksiyon icinde tekrar tahlil istedi. Nst de güzel cıktı şükür oğlum hic yerinde durmadi çok zorladi hemsireyi :)
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allah razı olsun çok şükür bir sıkıntı yokmuş biraz rahmimde kisalma olmuş 1 mm kadar o yüzden olabilir dedi dr kızım 1680 gram olmuş 42 cm yatıp dinlenmeye devam edeceğim hedefimiz 34 tabi inşallah daha ilerisi de olur bu günleri de gördük Elhamdulillah
tüm güzel haner alanları tebrik ederiiimmm oku oku anca bitirdimm.