- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #16.301
Canim ben kendimde inanmiyorum:)))) yani onden muayene ile anlasabilecegine.çatı darlığına inanmıyorum diyen doktorumdu kendim gibi yazmısım..
Aynen canım ya benim kızda ya 8 yada daha erken kalkar asla geç saatlere kadar yatmaz kahvaltıyla başlıyoruz ve yatana kadar oturmak yok bugun karnım ağrıdı biyerden temizlik biyerden peşinden koşmaktanIlk bebegi olanlar ne şanslı yaa. Butun gece uyuyamiyorum ben sabahta 8de oglum uyaniyo kahvaltısıydi oyun oynamasiydi parkiydi hic bitmiyo istegi. Cok yorucu iyice agirlastik enerjisine yetisemiyorum.
Oh gözün aydın canım:)Merhaba kızlar dün annem geldi.inşallah bir hafta kalacak.fazla giremiyorum.herkes iyidir inşallah.
Aynen canım ya benim kızda ya 8 yada daha erken kalkar asla geç saatlere kadar yatmaz kahvaltıyla başlıyoruz ve yatana kadar oturmak yok bugun karnım ağrıdı
Valla okullar acilsin artik diyorum yaz tatilinde iyice düzen bozuldu. aksam 8 de uyudugu gunleri ozledim.
Aman kızlar olumlu düşünün ilk hamileliğimde kim ne derse dinledim 40 gün kendime gelemedim psikolojik olarak çok etkilendim inşallah bunda öyle olmam artık tecrubeli yim tabi ilk bebeği olanlar kendinizi sıkan üzen şeyleri hiç dinlemeyin hersey güzel olcak o bebeğin zevkini çıkarmaya bakınCanım benımkıde hergece 12de ancak işten geliyor ki zaten ben o saatte uyumus oluyorum. Bırtek haftasonu kahwaltıda adamakıllı görüşebiliyoruz cok canım sıkılıo bu duruma ama ekmek parası kazanıyorlar birsey soyleyemıyoruz. Bu dönemde insan psikolojik desteğe ihtiyac duyuyor ve biliyorum kı dogum sonrası psikoloji hepten gidiyormus. Allah yardımcımız olsun
Hepimizin derdi baska allah hepimize güc kuvvet versin gercekten allah bıze sabır versınSupet anneler var sosyal medyada herkes çocuklar ebeveyn ler herkes o kadar mutlu ki darısı basıma diyorum ben kızımdan fırsat bulup duşa giremiyorum millet masallah full aksesuar yeme içme gezme darısı basıma ama cok sıkıldım evde hapsolmuş gıbıyım keske tekrar işe donme imkanın olsa ama doguma 5 hafta kaldı kızım daha 20 aylık vs vs o kadar bahane varki Rabbım hepımıze yardım etsin bana da dua edin kızlar cok daraldım ınanın
Canim saolasin zaten tamamlandi gibi.
Benim canim ama okumadiysan okuma hic tamamlancak sanirim. Misafir var toplayamadım
Canım benim kızımda eylülde 3 buçuk yaşında olucak..biz onu kreşe vermeye karae verdik..buarada benimde kızımın adı mimadir.melinam
Bizim okulda yok 3 bucuk olcak eylül de kreş falan vermeye imkanım yok anaokulu da yaşı küçük bu kış bakalım napcaz
Bende aynı sebepten planlı sezeryan olacağım spinal sezeryan olursan narkoz almıyorsun bebeğinin dünyaya geldiği anı görmek gibi güzelliği de var benimde ilk doğumum olacak önce yaşamadığım bişey nasıl bir his olur bilmiyorum ama korkarsam panik olursam hemen uyutacaklar. Sezeryan olanlar en fazla 1 hafta zorluğu diyorlar. Hamilelikte bu ağrılar sancılardan çok farkı olmaz gibi geliyor inşallah güzel geçer herkesin doğumuNormalden bende çok korkuyorum. Hadi çıkamazsa, komplikasyon olursa, bir de ben çabuk yorulan biriyim yapamam gibi geliyor. Rahim ameliyatlarını hep alttan içeriye kamera sokularak yapıldı hiç kesik yok ve ertesi gün ayaktasın. Narkozdan çıkmak felaketti tabi. Sezaryenden çekincem başkasına muhtaç kalmak.
Yüksek ihtimal sezaryen olucam galiba, normalin risklerini göze alamıyorum.
canm tekrar kendi dr konustm yapmalisin dedi bebek dogunca kuveze alinmamsi icn ms ben yaptm ama o gun cok kotuydm ignenn yan etkisi mi bilmiym amasen ne yaptın iğne konusnda canım ?
Bende aynı siteden terlik ve taç ve pijama takımı almıştım çok memnun kaldımLohusa sepetinden 2 gecelik aldım bone marka aynen göründüğü gibi geldi ayrıca çok hızlılar tavsiye ederim canım
Cnim bnim doktorum kanıtlanmış bisey olmamakla beraber ilk 3 ay ve son 1 ay onerilmiyor. Erken doğum riski bi yana enfeksiyon için diyo. Bende dün sordumkızlar size bişey danışmak istiyorum biz tatil modundayız uzun bi zamandır eşimle malum. ben bu moddan çıkmak istiyorum ama o riske girmek istemiyor. acaba daha önce doktoruna danışan var mı bu konuyu? ne dedi doktor?nette bi site başka diğer site başka şey yazmış. kafam karıştı. sizlerde durum ne? doktorada sormaya utanıyorum doğrusu
Hayır cnim ilk defa duydum. Bende 11 haftalarda kullandim plesenta rahme düştü ve kanamam var diye kullandim. Ve sonrasinda cıktı biraktim. Simdide kasılmalarından dolayi verdi doktor.Kızlar progestan kullananlara bişey sormak istiyorum. Ben gebeliğin başından beri progestan kullandım günde 3defa, şimdi 2ye düşürdüm. Progestan plasentanın rahme yapışmasına neden olabiliyormuş. Doktorunuz böyle bişeyden bahsedip bu nedenle sezaryen doğumu tavsiye ettiği oldu mu.şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Al bndende okadar. Eşim ergen kızlar gibisin diyo :) hep cirkinlestim falan diyorum. Her lafı catlajlara bağlıyorum. Adam takmıyo bn takiyorum. Geliyo seviyo öpüyo çatlakları manyakbu göbekle beğenilmek sevimli bulunmak da cabası, bi daha öyle olmayacak cunku :)) bem hep cirkinlestim diyip duruyorum esim cok hosuma gidiyor bu halin diyor. ey kızım diyorum nelere kadirsin
Canim bitti. Tamamlandi sayi. Başkasına verme sansin varsa iyi olur. Tam 4444 olmasi lazim diyorlar.100 tane okuduk cnm fazla gelirse söle
Canim devami var mi? Sabah doktoruna sor olmadi bir yada randevun ne zaman?Az önce wc de peceteye çok az kahverengi akıntı geldi normal midir
canım kahverengidense kırmızı akıntı kötü diyor doktor ama devamederse kontrole git benceAz önce wc de peceteye çok az kahverengi akıntı geldi normal midir
anladım canım çok sağolCnim bnim doktorum kanıtlanmış bisey olmamakla beraber ilk 3 ay ve son 1 ay onerilmiyor. Erken doğum riski bi yana enfeksiyon için diyo. Bende dün sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?