2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
çatı darlığına inanmıyorum diyen doktorumdu kendim gibi yazmısım..
Canim ben kendimde inanmiyorum:)))) yani onden muayene ile anlasabilecegine.
Eger o kadar onemli bir sey olsaydi, mesela onden sezeryan sebebi muhakkak burada da olurdu ya sa dunyanin baska yerinde. Yani cati darligi varsa bile bu ancak dogum sirasinda belli olur ve normal dogumdan sezeryama donmek hicte zor degil. Ama onden dar diyip sezeryana yonlendirmek bana masum gelmiyor.

Ilk bebegi olanlar ne şanslı yaa. Butun gece uyuyamiyorum ben sabahta 8de oglum uyaniyo kahvaltısıydi oyun oynamasiydi parkiydi hic bitmiyo istegi. Cok yorucu iyice agirlastik enerjisine yetisemiyorum.
Aynen canım ya benim kızda ya 8 yada daha erken kalkar asla geç saatlere kadar yatmaz kahvaltıyla başlıyoruz ve yatana kadar oturmak yok bugun karnım ağrıdı biyerden temizlik biyerden peşinden koşmaktan

Aman kızlar olumlu düşünün ilk hamileliğimde kim ne derse dinledim 40 gün kendime gelemedim psikolojik olarak çok etkilendim inşallah bunda öyle olmam artık tecrubeli yim tabi ilk bebeği olanlar kendinizi sıkan üzen şeyleri hiç dinlemeyin hersey güzel olcak o bebeğin zevkini çıkarmaya bakın

Hepimizin derdi baska allah hepimize güc kuvvet versin gercekten allah bıze sabır versın

Bende aynı sebepten planlı sezeryan olacağım spinal sezeryan olursan narkoz almıyorsun bebeğinin dünyaya geldiği anı görmek gibi güzelliği de var benimde ilk doğumum olacak önce yaşamadığım bişey nasıl bir his olur bilmiyorum ama korkarsam panik olursam hemen uyutacaklar. Sezeryan olanlar en fazla 1 hafta zorluğu diyorlar. Hamilelikte bu ağrılar sancılardan çok farkı olmaz gibi geliyor inşallah güzel geçer herkesin doğumu

Cnim bnim doktorum kanıtlanmış bisey olmamakla beraber ilk 3 ay ve son 1 ay onerilmiyor. Erken doğum riski bi yana enfeksiyon için diyo. Bende dün sordum

Hayır cnim ilk defa duydum. Bende 11 haftalarda kullandim plesenta rahme düştü ve kanamam var diye kullandim. Ve sonrasinda cıktı biraktim. Simdide kasılmalarından dolayi verdi doktor.

bu göbekle beğenilmek sevimli bulunmak da cabası, bi daha öyle olmayacak cunku :)) bem hep cirkinlestim diyip duruyorum esim cok hosuma gidiyor bu halin diyor. ey kızım diyorum nelere kadirsin
Al bndende okadar. Eşim ergen kızlar gibisin diyo :) hep cirkinlestim falan diyorum. Her lafı catlajlara bağlıyorum. Adam takmıyo bn takiyorum. Geliyo seviyo öpüyo çatlakları manyak

Dün eşime ilk defa yaz hamileliği zormuş dedim artık zorlanıyorum oturup kalkmak bile ağrılı der demez lafı ağzıma tıktı. İyisin maşallahın var, hem bebek bebek dedin hem şikayet ediyorsun yakışmaz olaydım, tedirginliklerim,kaygılarım oldu ama hiç naz da yapmadım yani. Keşke yapsaymışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…