2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Anladım canım benim en iyisi öyle yapmak 2 si bir arada içiyordum sağol kardeşim

Reactions: fml
cnm çok güzel şeyler paylaşmışsın çok tşk ederim
sorma benimde acayip iştahım açık yani rükeli yiyorum arada midem yanıyor bazen bulanıyor gibi oluyor ben 85 kg oldum sanırım

Hepsini not aldım
Zahmet edip tek tek yazmışsın ellerine sağlık
Paket sütler ne kadar besleyici diye düşünüyorum.içerken içime sine sine içemiyorum.acaba doğal sütlerden alıp katnatsak öyle içsek daha iyi olmazmı?
Aynı şekilde doğal yoğurt yapıp yesek?

en mantıklısı o canım ben öyle yapıyorum :)

Bnde dun esime sanki icimde kurt var yemek yiyorum bi saate sanki saatlerdr acmisim gibi migdem kazinio diodum demekki normal bircok arkadasta oyleymis saol cnm paylastiklarin icin

Kizlar dok beni 16sinda cagormisti kalp atisi ve bebegi gormek icin o zmana 7+3 olucaktim esimin isi old icin cumaya aldim randevuyu 7+0 oluyorm gene duyulur dimi kalp atisi ???

Ben o konuda biraz şanslıyım komşumun annesi köyde :) her zaman tazecik getirir bize, yada biz gider alırız yumurta süt yoğurt vs

Ben o konuda biraz şanslıyım komşumun annesi köyde :) her zaman tazecik getirir bize, yada biz gider alırız yumurta süt yoğurt vs

Gerçekten çok şanslısınız :)
Sokaktan geçen sütçüler oluyor ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.
Annemin bildiği bi yer var ordan alıcam sanırım :)

Arkadaslar merhaba bugün doktora gittim. Sadece kese göründü. Son adet tarihime gore 6 hafta 3 gunluk. Ama utrasonda 5 hafta 5 gunluk cikti. Neye gore belirlediler anlamadim
Kesenin boyutuna gore 5+5 tir cnm en dogru olanda o gec dollanme olmuster o yuzden oyle cikiyor

Hayırlı akşamlar kızlar. Benim midem çok feci. İstifra yok afedersiniz ama bulantı hep var. Ne yemek yiyebiliyorum. Ne bir koku duyabiliyorum. Ve tansiyonum düşüp başım dönmeye başladı. Bana uğramaz herhalde dediğim ne varsa uğradı. :) Allah bundan geri koymasın ama kendime gelemiyorum bir türlü. Yemeği anca yapıyorum. İnşaallah toparlanırım biran önce. Bu arada yoğurt, süt konusunda konuşmuşsunuz. Ben yoğurdumu her zaman kendim mayalarım( çiğ sütten). Ancak araştırdığımızda çiğ sütten yoğurdun sağlık açısından sorun olmadığı ama kaynatıp içmenin iyi olmadığı yazıyordu. Bakteri açısından. Belki de sorun oluşturmayabilir ama süt içerken pastörize kullanmanız daha tedbirli olur sanırım. Tabi yine siz bilirsiniz. Mesajları bile zor okuyorum ve şuan yazarken dahi zorlanıyorum ama yazmak istedim. İnşaallah 16 Ocak Pazartesi kalp atışını da duyar rahatlarız size de güzel haberleri iletirim. Sizden de aynı şekil güzel haberler almak nasip olur inşaallah. :) Tekrardan hayırlı akşamlar hepinize.

Kizlar dok beni 16sinda cagormisti kalp atisi ve bebegi gormek icin o zmana 7+3 olucaktim esimin isi old icin cumaya aldim randevuyu 7+0 oluyorm gene duyulur dimi kalp atisi ???
Bende yarın 7+1 olacağım. İnşallah kalp atışını duyarım. İnşallah hepimizin yavruları sağlıklıdır. Benim eşim şehir dışında çalışıyor. 2. Bebeğin şansına hep tek gidiyorum doktora. İlk çocukta hep eşimle giderdim

Arkadaslar merhaba bugün doktora gittim. Sadece kese göründü. Son adet tarihime gore 6 hafta 3 gunluk. Ama utrasonda 5 hafta 5 gunluk cikti. Neye gore belirlediler anlamadim
Canım benim benimki de çok küçük çıktı doktor takıp edeceğiz dedi 5+5 dim 5+3 çıktık ve zor buldu nokta kadar ve vajinal ultrason yaptı karında bulamayınca rabbim pıt pıt karında duyursun inşallah inşallah hepimizde sağlıklı gebelik geçirir sağlıkla kucamiza alırız minnak bebeklerimiz iii

Sağlıklı olsunlar canım benim inşallah ileriki zamanlarında yanında olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…