- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.921
Anladım canım benim en iyisi öyle yapmak 2 si bir arada içiyordum sağol kardeşimcanım doktorum günde 1 neskafe, 1 türk kahvesi, 3 fincan çay limitini koydu yani oda ortalama günlük 200 mg kafeine denk geliyor. ben içmiyorum açıkçası günde bir bardak çay belki tchibodan kafeinsiz kahve aldım haftasonu sütle onu içiyorum açıkçası 3ü bir arada önermem içindekinin kahve olduğundan bile emin değilim çünkü sütle normal nescafe ya da kafeinsiz kahve tüketsen daha iyi olur
İnternette okumuştumDoktorum bu haftalarda istediğin gibi yatabilirsin dedi neden tehlikeli ??
Ayni gün görünüyor bizim bebekler :) hoşgeldin canim inşallah sağ salım keseleri görüp pit pit kalpleri dinleriz :)
g
cnm çok güzel şeyler paylaşmışsın çok tşk ederimKızlar benim acayip iştahım açıldı, saat başı hiç yemek yememiş gibi acıkıyorum :) tuvalete çıkma sıklığı normalin 4 katı nerdeyse.
Siz neler yemeye başladınız, yada nelere dikkat ediyorsunuz paylaşır misiniz?
Ben de bir kaç şey yazmak istedim.
Hurma incir badem ceviz findik gibi besleyici şeylerle dolu olan güzel bir beslenme programı aldım diyetisyen arkadaşımdan. Sizinle de önemli şeyleri paylaşmak istedim.
Günde 2 bardak süt 1 kase yoğurt tüket mutlaka dedi. Sarısı da pişmiş 1 yumurta yenecekmiş her gün. Her öğün 1-2 meyve şart. Hurma incir rahim icin çok faydalı bırakma dedi. Sabahları süte bal akşamları pekmez karıştır dedi. Ben balık tüketemiyorum; marincup isimli balık gövdesinden elde edilen bir balık yağı kullanmaya başlatıyor. Yağlı yiyecekler, kızartmalar fastfood vs yeme dedi. Baklagil, iyi pişmiş et, yeşillik tüketeceksen sirkeli suda yıkanmış yeşillikler tüket ve temizliğine çok dikkat et dedi. En az 2 litre su içiyormuşuz anneler :) doğal olan herşeyi tüketmeye çalış çok yönlü gıdalar al dedi. Bir de bu aralar yuksege uzanma, aniden ayağa kalkma yani Rahmi ani ve gergin hareketlerden koru dedi:) aklimda kalanlar bunlar. Lütfen siz de paylaşın bizimle:)
Kızlar benim acayip iştahım açıldı, saat başı hiç yemek yememiş gibi acıkıyorum :) tuvalete çıkma sıklığı normalin 4 katı nerdeyse.
Hurma incir badem ceviz findik gibi besleyici şeylerle dolu olan güzel bir beslenme programı aldım diyetisyen arkadaşımdan. Sizinle de önemli şeyleri paylaşmak istedim.
Günde 2 bardak süt 1 kase yoğurt tüket mutlaka dedi. Sarısı da pişmiş 1 yumurta yenecekmiş her gün. Her öğün 1-2 meyve şart. Hurma incir rahim icin çok faydalı bırakma dedi. Sabahları süte bal akşamları pekmez karıştır dedi. Ben balık tüketemiyorum; marincup isimli balık gövdesinden elde edilen bir balık yağı kullanmaya başlatıyor. Yağlı yiyecekler, kızartmalar fastfood vs yeme dedi. Baklagil, iyi pişmiş et, yeşillik tüketeceksen sirkeli suda yıkanmış yeşillikler tüket ve temizliğine çok dikkat et dedi. En az 2 litre su içiyormuşuz anneler :) doğal olan herşeyi tüketmeye çalış çok yönlü gıdalar al dedi. Bir de bu aralar yuksege uzanma, aniden ayağa kalkma yani Rahmi ani ve gergin hareketlerden koru dedi:) aklimda kalanlar bunlar. Lütfen siz de paylaşın bizimle:)
en mantıklısı o canım ben öyle yapıyorum :)Hepsini not aldım
Zahmet edip tek tek yazmışsın ellerine sağlık
Paket sütler ne kadar besleyici diye düşünüyorum.içerken içime sine sine içemiyorum.acaba doğal sütlerden alıp katnatsak öyle içsek daha iyi olmazmı?
Aynı şekilde doğal yoğurt yapıp yesek?
Kızlar benim acayip iştahım açıldı, saat başı hiç yemek yememiş gibi acıkıyorum :) tuvalete çıkma sıklığı normalin 4 katı nerdeyse.
Ben o konuda biraz şanslıyım komşumun annesi köyde :) her zaman tazecik getirir bize, yada biz gider alırız yumurta süt yoğurt vsHepsini not aldım
Zahmet edip tek tek yazmışsın ellerine sağlık
Paket sütler ne kadar besleyici diye düşünüyorum.içerken içime sine sine içemiyorum.acaba doğal sütlerden alıp katnatsak öyle içsek daha iyi olmazmı?
Aynı şekilde doğal yoğurt yapıp yesek?
Ben o konuda biraz şanslıyım komşumun annesi köyde :) her zaman tazecik getirir bize, yada biz gider alırız yumurta süt yoğurt vs
Zaten sen güzelce kaynatır gerekeni yaparsan bir şey olmaz diye düşünüyorum :)Gerçekten çok şanslısınız :)
Sokaktan geçen sütçüler oluyor ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.
Annemin bildiği bi yer var ordan alıcam sanırım :)
Kesenin boyutuna gore 5+5 tir cnm en dogru olanda o gec dollanme olmuster o yuzden oyle cikiyorArkadaslar merhaba bugün doktora gittim. Sadece kese göründü. Son adet tarihime gore 6 hafta 3 gunluk. Ama utrasonda 5 hafta 5 gunluk cikti. Neye gore belirlediler anlamadim
Ya bende öyle düşünüyorum ama ondada listeria bakterisi oluyormus kafam karıştı bende paketli süt sevmemen mantıklısı o canım ben öyle yapıyorum :)
Bende yarın 7+1 olacağım. İnşallah kalp atışını duyarım. İnşallah hepimizin yavruları sağlıklıdır. Benim eşim şehir dışında çalışıyor. 2. Bebeğin şansına hep tek gidiyorum doktora. İlk çocukta hep eşimle giderdimKizlar dok beni 16sinda cagormisti kalp atisi ve bebegi gormek icin o zmana 7+3 olucaktim esimin isi old icin cumaya aldim randevuyu 7+0 oluyorm gene duyulur dimi kalp atisi ???
Canım benim benimki de çok küçük çıktı doktor takıp edeceğiz dedi 5+5 dim 5+3 çıktık ve zor buldu nokta kadar ve vajinal ultrason yaptı karında bulamayınca rabbim pıt pıt karında duyursun inşallah inşallah hepimizde sağlıklı gebelik geçirir sağlıkla kucamiza alırız minnak bebeklerimiz iiiArkadaslar merhaba bugün doktora gittim. Sadece kese göründü. Son adet tarihime gore 6 hafta 3 gunluk. Ama utrasonda 5 hafta 5 gunluk cikti. Neye gore belirlediler anlamadim
Sağlıklı olsunlar canım benim inşallah ileriki zamanlarında yanında olurBende yarın 7+1 olacağım. İnşallah kalp atışını duyarım. İnşallah hepimizin yavruları sağlıklıdır. Benim eşim şehir dışında çalışıyor. 2. Bebeğin şansına hep tek gidiyorum doktora. İlk çocukta hep eşimle giderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?