- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.941
Bu hesaplamalar ne kadar karışıkmış ya, +'lar ne? 5+5 ne oluyor?
5 hafta 5 günlük şuan gün gün ilerliyoruz inşallah inşallahay ayda ilerlerizBu hesaplamalar ne kadar karışıkmış ya, +'lar ne? 5+5 ne oluyor?
5 hafta 5 günlük şuan gün gün ilerliyoruz inşallah inşallahay ayda ilerlerizBu hesaplamalar ne kadar karışıkmış ya, +'lar ne? 5+5 ne oluyor?
Hoş bulduk ben henüz doktora gitmedim bugün tahlille öğrendim de bir anda +'ları görünce yandık dedim5 hafta 5günlük demek oluyo canm bu arada hosgeldin
İnşallah... Çok teşekkür ederim, acemilik işte5 hafta 5 günlük şuan gün gün ilerliyoruz inşallah inşallahay ayda ilerleriz
Sordum bu akşam, günde bir Türk kahvesi iyi bile gelir, 2-3 bardak çaydan bir zarar gelmez dedi. Çayı çok demli içmemek daha iyiymişCanım benim internet den araştırdım günlük bir fincan neskafe bin zararı yok yazıyor biara gorustugunde sorarmisin arkadaşın diyetisyen e ben çalışıyorumm icmezsem dayanamıyorum iki üç fincan içiyordum bire dusurdum hamdolsun
Aaa seninle de ayni günümüz :) 22 eylulİnşallah... Çok teşekkür ederim, acemilik işte
Ayy ne güzel :) Ne zaman öğrendin?Aaa seninle de ayni günümüz :) 22 eylul
Cumartesi idrarda pazar kanda ögrendim :)ortaya epey erken çıktı bizim ufaklıkAyy ne güzel :) Ne zaman öğrendin?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Heyecanla beklediğimizden, zamanı gelmeden test yapıyoruzCumartesi idrarda pazar kanda ögrendim :)ortaya epey erken çıktı bizim ufaklık
son adet tarıhın ne zamandı ?Bugün kan testi yaptirdim 119,02 cikti iki gun sonra tekrar yaptiracam 4 haftaligim suan sanirim
Aynen :) o yüzden ilk gün kan değeri 9 a yakın çıktı yanı çok çok az:) iki gün sonra 44 oldu ama o iki gün merak tedirginlik birbirine girdi keşke erken öğrenmeseydik dedimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Heyecanla beklediğimizden, zamanı gelmeden test yapıyoruz
Bu sabah idrar testi yaptım çizgi bayağı silik çıktı, kan tahlili yaptırmaya gittik pozitif çıktı :) Zamanına göre erken öğrendim, regl de gecikme falan olmamıştı daha, bir kaç belirti olunca vardır vardır dedik, çok şükür aratmadı Rabbim. Allah isteyen herkese nasip etsinAynen :) o yüzden ilk gün kan değeri 9 a yakın çıktı yanı çok çok az:) iki gün sonra 44 oldu ama o iki gün merak tedirginlik birbirine girdi keşke erken öğrenmeseydik dedimsen ne zaman öğrendin ?
Bizim ilk denemeydi o yüzden daha heyecan yaptık acaba ne oldu diye :)) regl olmana kaç gün var? Kan değerin kaç çıktı acaba ?Bu sabah idrar testi yaptım çizgi bayağı silik çıktı, kan tahlili yaptırmaya gittik pozitif çıktı :) Zamanına göre erken öğrendim, regl de gecikme falan olmamıştı daha, bir kaç belirti olunca vardır vardır dedik, çok şükür aratmadı Rabbim. Allah isteyen herkese nasip etsin
4 gün var 102,8 çıktı. 4 haftalıkBizim ilk denemeydi o yüzden daha heyecan yaptık acaba ne oldu diye :)) regl olmana kaç gün var? Kan değerin kaç çıktı acaba ?
İnşallah sağlıcakla artar değerlerimiz :)4 gün var 102,8 çıktı. 4 haftalık
İnşallahİnşallah sağlıcakla artar değerlerimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?