2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sordum bu akşam, günde bir Türk kahvesi iyi bile gelir, 2-3 bardak çaydan bir zarar gelmez dedi. Çayı çok demli içmemek daha iyiymiş

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Heyecanla beklediğimizden, zamanı gelmeden test yapıyoruz
Aynen :) o yüzden ilk gün kan değeri 9 a yakın çıktı yanı çok çok az:) iki gün sonra 44 oldu ama o iki gün merak tedirginlik birbirine girdi keşke erken öğrenmeseydik dedim sen ne zaman öğrendin ?

Aynen :) o yüzden ilk gün kan değeri 9 a yakın çıktı yanı çok çok az:) iki gün sonra 44 oldu ama o iki gün merak tedirginlik birbirine girdi keşke erken öğrenmeseydik dedim sen ne zaman öğrendin ?
Bu sabah idrar testi yaptım çizgi bayağı silik çıktı, kan tahlili yaptırmaya gittik pozitif çıktı :) Zamanına göre erken öğrendim, regl de gecikme falan olmamıştı daha, bir kaç belirti olunca vardır vardır dedik, çok şükür aratmadı Rabbim. Allah isteyen herkese nasip etsin

Bizim ilk denemeydi o yüzden daha heyecan yaptık acaba ne oldu diye :)) regl olmana kaç gün var? Kan değerin kaç çıktı acaba ?

İyi geceler tazecik anneler :) uyumadan güzel güzel seyler yeyin ki sabaha kadar vücudunuz da çalışsın, bebeğe de faydalı olsun :) sizde menüler neler birbirimize fikir olalım :)

Eklentiler

• image.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…