- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.961
Ya ben kese kalp atışı belli olmadan doktora gitmek istemiyorum o arada yaptıkları birşey var mı? Gitmezsem Kaçıracağım birşey?hesabıma göre bugun 5+1 oldu . gecen cuma kan degerım 627.3 çıktı. yarın kese için doktorda olacagızheyecanlıyım
Bata kaç kala öğrendin gebeliğini canim ?:) kaçti ilk hcg değerin ?:) inşallah sağlıcakla görürsün minigihesabıma göre bugun 5+1 oldu . gecen cuma kan degerım 627.3 çıktı. yarın kese için doktorda olacagızheyecanlıyım
İnşallah sağlıklı haberini alırsın, stres yapma değerin bayağı iyiymişhesabıma göre bugun 5+1 oldu . gecen cuma kan degerım 627.3 çıktı. yarın kese için doktorda olacagızheyecanlıyım
Canim hcg değerinin katlanmasına bakarak (Allah korusun) dış gebelik, kimyasal gebelik vs var mi onu takip ediyorlar sadece. Bence gitmesen bile kan değerlerini takip et derimYa ben kese kalp atışı belli olmadan doktora gitmek istemiyorum o arada yaptıkları birşey var mı? Gitmezsem Kaçıracağım birşey?
ovu gununu tam tespıt edemedım ama tahmın ettıgım gıbıyse bata 4 kala öğrendım. yılbaşı gunu öğleden sonra 2.30 da evde testte gordum. acılde kan verdım aksam 9 da da evde öğrendım internette. değerim 26.89 çıktı . 2gün sonra 142 çıktı ve 3 gün sonra tekrar gittim 627 çıktı. progesteronumda 30.2 çıktıBata kaç kala öğrendin gebeliğini canim ?:) kaçti ilk hcg değerin ?:) inşallah sağlıcakla görürsün minigi
ilk değerım bata 4 kala 26 cıktı 6 gun sonra da 627 çıktı iyi mi :) sevindimİnşallah sağlıklı haberini alırsın, stres yapma değerin bayağı iyiymiş
Benim bata 6 kala idrarda çıktı 5 kala ilk ögrendim kanda 8.63 gibi bir şeydi. İki sonra bata 3 kala 44 olmustu değerim. Simdi bekliyorum bata 2 kaldı henüz ölçtürmedim yeniden. Ne dersin benim değerler icin?ovu gununu tam tespıt edemedım ama tahmın ettıgım gıbıyse bata 4 kala öğrendım. yılbaşı gunu öğleden sonra 2.30 da evde testte gordum. acılde kan verdım aksam 9 da da evde öğrendım internette. değerim 26.89 çıktı . 2gün sonra 142 çıktı ve 3 gün sonra tekrar gittim 627 çıktı. progesteronumda 30.2 çıktı
yarın da kese için gidecegım. sanırım yarın 5+1 . ultrasonda göreceğiz bakalım kaç. ben bebek hangı tarafta onu merak edıyorum en cok
Anladım bu ihtimali düşünmemiştim :) Doktor bulayım kendimeCanim hcg değerinin katlanmasına bakarak (Allah korusun) dış gebelik, kimyasal gebelik vs var mi onu takip ediyorlar sadece. Bence gitmesen bile kan değerlerini takip et derim
çok erken öğrenmşsin düşük olması normal. çok iyi katlanmıs . bıraz daha bekle ve tekrar baktır degerlerıne . progesterona da baksınlarBenim bata 6 kala idrarda çıktı 5 kala ilk ögrendim kanda 8.63 gibi bir şeydi. İki sonra bata 3 kala 44 olmustu değerim. Simdi bekliyorum bata 2 kaldı henüz ölçtürmedim yeniden. Ne dersin benim değerler icin?
hamılleıgı öğrenınce doktora gıtmek gerekır tesr bır duurm var sa doktor önlem alır . olmasın inşallah ama her ıhtımalı dusunmek gerekırse oyleAnladım bu ihtimali düşünmemiştim :) Doktor bulayım kendime
102 çıkan değerin 2 gün sonra en az 200 üzerine çıkmalıymış mesela :) mutlaka görün canim, sağlıcakla takip edelimAnladım bu ihtimali düşünmemiştim :) Doktor bulayım kendime
Evet bende bir kaç gün bekleyip hem doktora gideyim hem katlanmaya bakayım dedim :) inşallah sorunsuz ilerleriz hepimiz deçok erken öğrenmşsin düşük olması normal. çok iyi katlanmıs . bıraz daha bekle ve tekrar baktır degerlerıne . progesterona da baksınlar
Ya ben kese kalp atışı belli olmadan doktora gitmek istemiyorum o arada yaptıkları birşey var mı? Gitmezsem Kaçıracağım birşey?
Doğru söylüyorsunuz hanımlar, ben aşırı rahatmışım :))102 çıkan değerin 2 gün sonra en az 200 üzerine çıkmalıymış mesela :) mutlaka görün canim, sağlıcakla takip edelim
Yok ilk gebeliğim, 8. Haftadan önce bilgi vermedikleri için gitmek istemiyordum ben ama yazdığınız şeyleri düşününce gitmek daha mantıklı tabi.değerlerıne bakarak önlem alma geregı duyabılır. ilaç verebilir. gecmısını bılmek laızm. sanırım daha önce düşüğün falan yok . bu sorundan bu anlaşılıyor. genelde hamıleık öğrenılınce saglıklı ılerlıyor mu takıp edılır. kan yukselısıne bakılır . ne bıleyım dıs gebelık gıbı düşük rıskı gıbı seyler var ... ama ben rahatım nasıl olursa olsun dıyen ınsanlarda var tabı. 1 kere olsun doktora görunsen ıyı olur tabı
ehh birazz ben şimdiye kadar 3 kere kan da baktırdım yarın 4 olacak ve öyle cok da pimpirikli biri degılım . yanı bakılsa ıyı olur demek ıstedımDoğru söylüyorsunuz hanımlar, ben aşırı rahatmışım :))
folik asit alıyormusun ?Doğru söylüyorsunuz hanımlar, ben aşırı rahatmışım :))
Yok almıyorum. Daha doktora gitmedim, test sonucunu akşam üstü aldım zaten, aile hekimi veriyormuş yarın kayıt için gider ondan alırım dedim ama duruma göre bakarız artıkfolik asit alıyormusun ?
ben önce herkse syleyyeım de ondan sonra eklerım.şimdilik kimse bılmıyor eklersem herkes anlarKızlar facede 2017 Eylül Anneleri diye grup kurdum. Ben 2012 Eylül annesiyim. Nasipse 2017 de de eylül annesi olacağım. Biz hala yazışıyoruz 2012 anneleri ile. Sizlerlede paylaşımda bulunalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?