2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
hesabıma göre bugun 5+1 oldu . gecen cuma kan degerım 627.3 çıktı. yarın kese için doktorda olacagız heyecanlıyım
Ya ben kese kalp atışı belli olmadan doktora gitmek istemiyorum o arada yaptıkları birşey var mı? Gitmezsem Kaçıracağım birşey?

Ya ben kese kalp atışı belli olmadan doktora gitmek istemiyorum o arada yaptıkları birşey var mı? Gitmezsem Kaçıracağım birşey?
Canim hcg değerinin katlanmasına bakarak (Allah korusun) dış gebelik, kimyasal gebelik vs var mi onu takip ediyorlar sadece. Bence gitmesen bile kan değerlerini takip et derim

Bata kaç kala öğrendin gebeliğini canim ?:) kaçti ilk hcg değerin ?:) inşallah sağlıcakla görürsün minigi
ovu gununu tam tespıt edemedım ama tahmın ettıgım gıbıyse bata 4 kala öğrendım. yılbaşı gunu öğleden sonra 2.30 da evde testte gordum. acılde kan verdım aksam 9 da da evde öğrendım internette. değerim 26.89 çıktı . 2gün sonra 142 çıktı ve 3 gün sonra tekrar gittim 627 çıktı. progesteronumda 30.2 çıktı

yarın da kese için gidecegım. sanırım yarın 5+1 . ultrasonda göreceğiz bakalım kaç. ben bebek hangı tarafta onu merak edıyorum en cok

kızlar gögüslerimde nerdeyse hıc dolgunlaşma olmadı cok az acıyor hanı adet yaklaır ya öyle. böyle olan var mı başka ? progesteron mu yukselmıyor kaygısı yasadım böyle olunca

Benim bata 6 kala idrarda çıktı 5 kala ilk ögrendim kanda 8.63 gibi bir şeydi. İki sonra bata 3 kala 44 olmustu değerim. Simdi bekliyorum bata 2 kaldı henüz ölçtürmedim yeniden. Ne dersin benim değerler icin?

Benim bata 6 kala idrarda çıktı 5 kala ilk ögrendim kanda 8.63 gibi bir şeydi. İki sonra bata 3 kala 44 olmustu değerim. Simdi bekliyorum bata 2 kaldı henüz ölçtürmedim yeniden. Ne dersin benim değerler icin?
çok erken öğrenmşsin düşük olması normal. çok iyi katlanmıs . bıraz daha bekle ve tekrar baktır degerlerıne . progesterona da baksınlar

çok erken öğrenmşsin düşük olması normal. çok iyi katlanmıs . bıraz daha bekle ve tekrar baktır degerlerıne . progesterona da baksınlar
Evet bende bir kaç gün bekleyip hem doktora gideyim hem katlanmaya bakayım dedim :) inşallah sorunsuz ilerleriz hepimiz de

Reactions: iiz

değerlerıne bakarak önlem alma geregı duyabılır. ilaç verebilir. gecmısını bılmek laızm. sanırım daha önce düşüğün falan yok . bu sorundan bu anlaşılıyor. genelde hamıleık öğrenılınce saglıklı ılerlıyor mu takıp edılır. kan yukselısıne bakılır . ne bıleyım dıs gebelık gıbı düşük rıskı gıbı seyler var ... ama ben rahatım nasıl olursa olsun dıyen ınsanlarda var tabı. 1 kere olsun doktora görunsen ıyı olur tabı

Yok ilk gebeliğim, 8. Haftadan önce bilgi vermedikleri için gitmek istemiyordum ben ama yazdığınız şeyleri düşününce gitmek daha mantıklı tabi.

Reactions: iiz
Kızlar facede 2017 Eylül Anneleri diye grup kurdum. Ben 2012 Eylül annesiyim. Nasipse 2017 de de eylül annesi olacağım. Biz hala yazışıyoruz 2012 anneleri ile. Sizlerlede paylaşımda bulunalım.
ben önce herkse syleyyeım de ondan sonra eklerım.şimdilik kimse bılmıyor eklersem herkes anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…