2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
bu aralar çok yorgun ya bir an önce evime dönüp uyumak istiyorum ücretsiz izin yapıcağım allah kısmet ederse

Bende cok yorgun hissediyorum kendimi hep bir uyku hali var.bide goguslerim cok şişti yuz ustu yatamiyorum cok sızlıyor. Doktorum bu hafta gel kontrole keseye bakalim dedi ama gitmicem haftaya giderim artik. Istanbuldayim bende cok kar var okullar tatil oglumla evde vakit geciriyoruz bu soguklarda karsiya gecmek zor geliyo

Bende eylülde ikinci çocuğumu kucağıma alacağım inşallah ilk çocuğum erken doğum olduğu için biraz korkuyorum İnşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur Sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri

Selam hanimlar , bende bugun kesemi gordum hayirlisiyla ama eylul annesi olamayacagim galiba :) dr a bayram tatilini soyledim tarihlere bakti ilk dogumumda sezeryan oldugundan muhtemelen29 yada 30 agustos dedi :) hayirlisi insallah haftayada kalp atisini duymaya gidecegiz

Son adet tarihine görede 5+2 misin canım
Bende perşembe gidicem randevu aldım.
İnşaallah görebilirim.
Karnından baktırdın dimi?
Aynen canim son adet tarihime gore 5 + 3 um ultrasondada oyle cikti karnimdan baktirdim ilk kese gorunmedi rahim kalinlgna bakcaklardi sonra ck tuvaletim vrdi bidaha gittim kese gorundu tavsiye ederim tuvaletin son noktada olsun keseyi gormek istiyosan

Yani çok sıkışık olmam lazım doğru anladım değilmi?
Yeterki göriyim yaa sıkışıkta olurum.
Perş günü devletten randevu aldım.
Ayın 23.nede özelden randevu aldım.
Çok sabırsızım özeli bekleyemedim :)

Reactions: fml
Yüzüstü yatmak çok tehlikeli

BAŞAK BURCU DOGACAK BEBİSLER

Element:
Toprak

Nitelik: Değişken

Yönetici gezegeni: Merkür

Madeni: Kurşun, civa

Taşı: Yeşim, mavi safir, akik, zirkon

Uyumlu renkleri: Limon sarısı, koyu gri, mavi, kahverengi, bej

Uygun meslekler: Doktorluk, hemşirelik, sağlıkla ilgili diğer meslekler, el becerisi gerektiren işler, eleştirmenlik, muhasebecilik, öğretmenlik

Temsil ettiği organlar: Sindirim sistemi, bağırsak, sinirler, eller, kollar, omuzlar

Vücuttaki bölgesi: Karın, kalın bağırsak, ince bağırsak, diyafram

Fiziksel özellikleri: Orta boylu, ince bir vücut yapısı, koyu renk saçlı ve tenli, tiz bir ses

Anlaştığı Burçlar: Oğlak, Boğa

Anlaşamadığı Burçlar: Yay, Balık, İkizler

• Evinize Merkür bebeği geldi! Hoşgeldi. Dokuz aylık heyecanlı bir beklemeden sonra derin ve rahat bir oh çekebilirsiniz. Çünkü sizi gereğinden fazla zorlamayacak bir misafiriniz var artık..
  • Minik Başak bebekleri genelde diğerlerine nazaran daha huzurlu, ılımlı, dingin yapıdadırlar. Onların karakterleri hakkında önemli nüansları bilirseniz büyütürken karşılaşacağınız zor durumları biraz olsun hafifletebilirsiniz.
  • Bu bebekler adeta doğuştan kendi prensipleri ile doğmuş gibidirler. Kendilerine göre kuralları, zevkleri vardır ve bunların değiştirilmesinden hoşlanmazlar. Yemek istemediği bir şeyi yedirmekte zorlarsanız saatlerce yememekte direnecektir. Anne olarak bu bebeği büyütürken en büyük sorunlarınızdan biri; yemek konusunda kendi tercihlerinden vazgeçmemesi olacaktır.
  • Bebeklikten itibaren Başak bebeğinizi duygusal gelişimi için desteklemeniz, ona olan sevginizi sürekli hissettirmeniz çok önemlidir. Bu onun kendine olan özgüveninin artmasına destek vermeniz demektir. Sevgiye olan ihtiyaçlarını çok fazla ifade edemez, sizden beklerler ve buna fazlasıyla gereksinim duyarlar. Küçüklükten itibaren bu yönleri yeterince tatmin edilmezlerse ileriki yıllarda bunun eksikliklerini hissederler ve hayatlarına yansıtırlar.
  • Muhtemelen bir arkadaşınızın evine gittiğinizde çocuğunun son derece dağınık oyuncak odasını gördüğünüzde şaşıracaksınız. Kendi çocuğunuza bir kere bile odanı topla demediniz değil mi? Evet gerçekten de onlar son derece titiz, derli toplu, düzenli olmaktan hoşlanan bireylerdir. Evde yapılması gereken işler konusunda harika arkadaştırlar. Sizi rahatsız eden konu çoğunlukla seçiciliği ve aldığı kararlardan kolay vazgeçmemesi olacaktır. O elbisenin kenarındaki küçük leke onu gereğinden fazla rahatsız edecek yıkanmadan onu üstüne hiçbir şekilde geçirmeyecektir.
  • Yine sizi sevindirecek bir haberim var! Başak çocukları okul hayatları boyunca da kendi sorumluluklarının bilincinde davranacak, yüksek ihtimalle öğretmenlerinin gözdesi olacaklardır. Kıvrak zekâları, yazma, öğrenme, organizasyon kabiliyetleri diğerlerine göre dikkat çekicidir. Derslerini çalışma konusunda sizi üzmeyeceklerine eminim. Okul içinde çeşitli görevleri yerine getirmek için büyük bir istekle gönüllü olurlar.
  • Başak çocukları girdikleri çevrelerde kendilerini ortaya koymakta güçlük çekebilirler. Özellikle çekingen yapıları nedeniyle yabancıların olduğu ortamlarda çok rahat edemezler. Ama güvendikleri, dost gördükleri arkadaşlarının arasında son derece konuşkan davranacaklardır.
  • Çocuğunuzun eğitiminde dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; onu özellikle başkalarının yanında azarlamamanızdır. Hatta aile ortamınızda dahi bu tarzda konuşmamaya son derece dikkat etmelisiniz. Bu onun ruhunun kaldıramayacağı bir yüktür. Yapmasını istemediğiniz hal ve tavırları ona güzel bir dille anlatır, mantığını açıklarsanız elinden gelenin en fazlasıyla doğru olanı yapmaya gayret edecektir.
  • Başak çocukları doğuştan bazı sanatsal yeteneklere sahip olurlar. Merkür yazı ve elleri temsil ettiği için çocuğunuzu piyanoya ya da farklı enstrümanlara yöneltebilirsiniz. Bunun yanında taklit kabiliyetleri de son derece üstün olabildiği için tiyatro alanında da kendisini göstermesini sağlayabilirsiniz.
  • Başak Burcu çocuğunuza doğum gününde kendisini dünyanın en mutlu insanı hissedebilmesi için ona küçük bir evcil hayvan hediye edebilirsiniz. Gözleri parlayacak, sevinçten havalara uçacak ve onu sonuna kadar sahiplenecektir. Büyük bir koruma içgüdüsü ile onun tüm ihtiyaçlarını karşılamaya kendisini adayacaktır.
  • Bu çocuklar öğrenmeye son derece meraklı, her konuda bilgileri özümsemeye aç olan bireylerdir. Bu nedenle farklı alanlarda bilgiler edinmek hoşlarına gider. Her şeyin neden, niçinini araştıran, sorgulayan, mantık çerçevesinde yorumlamaya çalışan beyinleri bu şekilde tatmin olur. Çoğunlukla sordukları sorulardaki detaylar sizi oldukça şaşırtabilir.
  • Bir ebeveyn olarak gençlik yıllarındaki gönül ilişkilerinde ona destek olmanız son derece önemli. Yaşanılan hayal kırıklıkları bu bireylerin ileride evliliklere sıcak bakmamalarına hatta ömür boyu bekârlık sultanlıktır inancına sahip olmasın neden olabilir.

benim eşimde başak ve okurken her maddesini onayladım.
Aşırı düzenli tertipli girdiği ortamda bilgisiyle zekasıyla dikkatleri üzerine çeker.
Zeki konuşkan bi o kadarda duygusal ve ilgili bir eştir.
Benimki bide babasıyla aynı gün doğucak gibi görünüyor :)
Yaşayıp görücez bakalım :)

Bende basagim cnm basak bebisim olsun daha ne isterim duzenli tertipli ilgili duygusal 28 agustos benim dogumum bebis 10 eylul gorunuyo belli olmaz

Aynen cok sıkısık olman lazim allahin izniyle gorursun kesin bende isyerimin yani devlet hastanesi hemen gidip gidip baktiriyorum kalp atisinda sira 10 gun snra demisti sabirsizlkla bekliyorum bundan snra da baskent hastanesne gidip orda devam etcem herseyime

Sağol canım.inşaallah kalp atışlarını duyarsın.sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir diye tahmin ediyorum :)
İnşaallah hep güzel haberler veririz burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…