- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.881
Benimde çok yanıyo canım ama yemeye çalış
ay canım yumurta peynir yemeye çalışBende de cok farkli degil sadece zeytin salatasi yiyebildim bol nar eksili kahvaltilik bile yiyemedim 6 7 hafta sknra gecer insallah
Hoşbuldum teşekkür ederim canım ilk bebeğim olcak çok heyecanlıyız onun için hayırlısıyla keseyi falan da görürüz inşallah :))HosgeldinMelan-kolik5 hayirli olsun
canım maden suyu içiyorum ya da sakız çiğniyorum bir dene istersenYa yıyorum şükür daha bulantı yok ama yeme düzenim değişti evimize geçince düzene girçek inşallah. Yanma için faydasını gördüğün bişi var mı
Aynen canim son adet tarihime gore 5 + 3 um ultrasondada oyle cikti karnimdan baktirdim ilk kese gorunmedi rahim kalinlgna bakcaklardi sonra ck tuvaletim vrdi bidaha gittim kese gorundu tavsiye ederim tuvaletin son noktada olsun keseyi gormek istiyosanSon adet tarihine görede 5+2 misin canım
Bende perşembe gidicem randevu aldım.
İnşaallah görebilirim.
Karnından baktırdın dimi?
Aynen canim son adet tarihime gore 5 + 3 um ultrasondada oyle cikti karnimdan baktirdim ilk kese gorunmedi rahim kalinlgna bakcaklardi sonra ck tuvaletim vrdi bidaha gittim kese gorundu tavsiye ederim tuvaletin son noktada olsun keseyi gormek istiyosan
Yüzüstü yatmak çok tehlikeliBende cok yorgun hissediyorum kendimi hep bir uyku hali var.bide goguslerim cok şişti yuz ustu yatamiyorum cok sızlıyor. Doktorum bu hafta gel kontrole keseye bakalim dedi ama gitmicem haftaya giderim artik. Istanbuldayim bende cok kar var okullar tatil oglumla evde vakit geciriyoruz bu soguklarda karsiya gecmek zor geliyo
Gozun aydin cnm cok sevindim yeniden hosgeldinKızlar adete 5 gün kala 8 çıkan beta değerim, adete 3 gün kala 44 olmuş :) inşallah bende katılıyorum aranıza artık :)
Bende basagim cnm basak bebisim olsun daha ne isterim duzenli tertipli ilgili duygusal 28 agustos benim dogumum bebis 10 eylul gorunuyo belli olmazbenim eşimde başak ve okurken her maddesini onayladım.
Aşırı düzenli tertipli girdiği ortamda bilgisiyle zekasıyla dikkatleri üzerine çeker.
Zeki konuşkan bi o kadarda duygusal ve ilgili bir eştir.
Benimki bide babasıyla aynı gün doğucak gibi görünüyor :)
Yaşayıp görücez bakalım :)
Aynen cok sıkısık olman lazim allahin izniyle gorursun kesin bende isyerimin yani devlet hastanesi hemen gidip gidip baktiriyorum kalp atisinda sira 10 gun snra demisti sabirsizlkla bekliyorum bundan snra da baskent hastanesne gidip orda devam etcem herseyimeYani çok sıkışık olmam lazım doğru anladım değilmi?
Yeterki göriyim yaa sıkışıkta olurum.
Perş günü devletten randevu aldım.
Ayın 23.nede özelden randevu aldım.
Çok sabırsızım özeli bekleyemedim :)
Aynen cok sıkısık olman lazim allahin izniyle gorursun kesin bende isyerimin yani devlet hastanesi hemen gidip gidip baktiriyorum kalp atisinda sira 10 gun snra demisti sabirsizlkla bekliyorum bundan snra da baskent hastanesne gidip orda devam etcem herseyime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?