- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.981
aah ... canım folik asite 3 ay önceden başlamalıydın . sürpriz gebelik mi oldu ?Yok almıyorum. Daha doktora gitmedim, test sonucunu akşam üstü aldım zaten, aile hekimi veriyormuş yarın kayıt için gider ondan alırım dedim ama duruma göre bakarız artık
herkes gunde en az 1 soda içiyor mu ?
herkes gunde en az 1 soda içiyor mu ?
kimlerin tarıhı 13 eylül
benımle kim aynı gidiyor ?
Hamile kalmadan 1 sene önce gittiğimde vermişti doktor ama ne zaman olacağına biz karar vermiyoruz sonuçta :) 1 seneyi de folik kullanarak geçirmedimaah ... canım folik asite 3 ay önceden başlamalıydın . sürpriz gebelik mi oldu ?
eczaneden dırek alabilirsin gec kalma kullanmakta. gercekten cok rahatmıssın. bak o kadada ıyı degıl rahatık demek ki
yeterlı kalsıyum alman gerekıyor ve e ıyı kalsıyumu soda dan alrsın.gunde 1000 mg nerden alacaksın. 1 kase yogurtta 250 mg var düşünHaaaayırrr :)
İçmek mi gerekiyor canım ben bilmiyodum.
Bilmiyorum ki bakmak lazım başka şeyler de de vardır illa ki faydası. Ben de soda içemem. Ya folik olayı bende şöyle oldu; doktor bana verdi içtim ama süre zarfında hamile kalmadım bir dönem kalmaya çalışmayı da bıraktım, bu ay oldu bebeği planlıyoruz da bizim planımıza göre olmuyor sonuçta :)pinkstrap ben folik asite bebeğe karar verince doktora gittim muayene oldum o zaman verdi başladım 1 ay kullandım hamile kaldım hala devam ediyorum, ilk is onu veriyorlar :) ben sodayi içemiyorum nasıl yapsak :) faydası neymis
Hamile kalmadan 1 sene önce gittiğimde vermişti doktor ama ne zaman olacağına biz karar vermiyoruz sonuçta :) 1 seneyi de folik kullanarak geçirmedim
yeterlı kalsıyum alman gerekıyor ve e ıyı kalsıyumu soda dan alrsın.gunde 1000 mg nerden alacaksın. 1 kase yogurtta 250 mg var düşün
korunmadıgın ve bebek ıhtıalı olan her zaman da ıcmelıydın olur ya da olmaz .... oa ıhtımalıne karsı herkes ıcer bızde o ay kesın olur mu bımıyoruz tabı ama olmasa sorun degıl folık asitin zararı yok ama olmaması bırazcık sorun. neyse canım olan olmus ama sende ki rahatlık degıl kızma ama umursammak ya da ıhmal ya da ılgılenmemekBilmiyorum ki bakmak lazım başka şeyler de de vardır illa ki faydası. Ben de soda içemem. Ya folik olayı bende şöyle oldu; doktor bana verdi içtim ama süre zarfında hamile kalmadım bir dönem kalmaya çalışmayı da bıraktım, bu ay oldu bebeği planlıyoruz da bizim planımıza göre olmuyor sonuçta :)
yeterlı kalsıyumu almazsan bebek annedekı kalsıyumu kendıne ceker anne kalsıyumsuz kalır. bacaklarında sızlama var mı ? böyle ınce ınce sızılar ya da kramp ıste bundna dolayı.. ama gebelıgın daha yenı oldugu ıcın sımdılık olmaya blir ama bebek kalsıyumu kulanmaya baslayınca oyle olmaya baslarAy hiç bilmiyordum canım iyiki söyledin.
Hemen içicem çok sağol
Folik asiti hiç kullanmayanlar da var, hiç kullanmayıp forumda olup şuan maşallah çok sağlıklı bebeği olan arkadaşım da var, beslenmene dikkat edersen illa yapman gereken birşey değil. En azından hayati önemi olduğunu düşünmüyorum, ha çok gerekli görüyordur doktor kullanırım, ki bana ilk verdiğinde de kullanmak istersen yazayım diye sorarak verdi. İlla kullan, çok önemli aksatma diyerek vermedi.korunmadıgın ve bebek ıhtıalı olan her zaman da ıcmelıydın olur ya da olmaz .... oa ıhtımalıne karsı herkes ıcer bızde o ay kesın olur mu bımıyoruz tabı ama olmasa sorun degıl folık asitin zararı yok ama olmaması bırazcık sorun. neyse canım olan olmus ama sende ki rahatlık degıl kızma ama umursammak ya da ıhmal ya da ılgılenmemek
10 aralikson adet tarıhın ne zamandı ?
canım bu testte kı cızgıyle kan degerın kac cıktı ? benım tam böyleyken 26 çıkmıstıBu sabah test yaptım çok çok hafif çizgi var sanki sizce?
sitenın hesaplamasına göre 17.09.2017 olmalı :)10 aralik
10 aralikson adet tarıhın ne zamandı ?
İnsallah canim hersey normal olur :)sitenın hesaplamasına göre 17.09.2017 olmalı :)
ben yarın keseyı görmeye gıdıyorum. sen gördun mu kesenı ?İnsallah canim hersey normal olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?