2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Yok almıyorum. Daha doktora gitmedim, test sonucunu akşam üstü aldım zaten, aile hekimi veriyormuş yarın kayıt için gider ondan alırım dedim ama duruma göre bakarız artık
aah ... canım folik asite 3 ay önceden başlamalıydın . sürpriz gebelik mi oldu ?
eczaneden dırek alabilirsin gec kalma kullanmakta. gercekten cok rahatmıssın. bak o kadada ıyı degıl rahatık demek ki

aah ... canım folik asite 3 ay önceden başlamalıydın . sürpriz gebelik mi oldu ?
eczaneden dırek alabilirsin gec kalma kullanmakta. gercekten cok rahatmıssın. bak o kadada ıyı degıl rahatık demek ki
Hamile kalmadan 1 sene önce gittiğimde vermişti doktor ama ne zaman olacağına biz karar vermiyoruz sonuçta :) 1 seneyi de folik kullanarak geçirmedim

Bilmiyorum ki bakmak lazım başka şeyler de de vardır illa ki faydası. Ben de soda içemem. Ya folik olayı bende şöyle oldu; doktor bana verdi içtim ama süre zarfında hamile kalmadım bir dönem kalmaya çalışmayı da bıraktım, bu ay oldu bebeği planlıyoruz da bizim planımıza göre olmuyor sonuçta :)

Hamile kalmadan 1 sene önce gittiğimde vermişti doktor ama ne zaman olacağına biz karar vermiyoruz sonuçta :) 1 seneyi de folik kullanarak geçirmedim

ben takıp ettıgım ıcın her ay zaten planlı gebelıktı ve 1 senedır kulandım her ay olabilirdi cunku. folık asite önceden baslamak gerekıyor. sneın saglık ocagında sımdı ısın yok ki senın kadın dogumcuya gıtmen gerekıyor.

korunmadıgın ve bebek ıhtıalı olan her zaman da ıcmelıydın olur ya da olmaz .... oa ıhtımalıne karsı herkes ıcer bızde o ay kesın olur mu bımıyoruz tabı ama olmasa sorun degıl folık asitin zararı yok ama olmaması bırazcık sorun. neyse canım olan olmus ama sende ki rahatlık degıl kızma ama umursammak ya da ıhmal ya da ılgılenmemek

Ay hiç bilmiyordum canım iyiki söyledin.
Hemen içicem çok sağol
yeterlı kalsıyumu almazsan bebek annedekı kalsıyumu kendıne ceker anne kalsıyumsuz kalır. bacaklarında sızlama var mı ? böyle ınce ınce sızılar ya da kramp ıste bundna dolayı.. ama gebelıgın daha yenı oldugu ıcın sımdılık olmaya blir ama bebek kalsıyumu kulanmaya baslayınca oyle olmaya baslar

Folik asiti hiç kullanmayanlar da var, hiç kullanmayıp forumda olup şuan maşallah çok sağlıklı bebeği olan arkadaşım da var, beslenmene dikkat edersen illa yapman gereken birşey değil. En azından hayati önemi olduğunu düşünmüyorum, ha çok gerekli görüyordur doktor kullanırım, ki bana ilk verdiğinde de kullanmak istersen yazayım diye sorarak verdi. İlla kullan, çok önemli aksatma diyerek vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…