2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
avene den memnun musun peki, aslında seçimimi sizler tarafından kullanılıp memnun kalınan ürün olarak yapmak istiyorum. Çünkü hiç güneş koruyucu kullanmadım :)
ben memnunum ama 50 ml'i 75 tl filan solantede 150 ml 120 tl fiyat acısından biraz daha avantajlı ama ikisi de güzel markalar

kızlar selam:)
bugün tetenoz aşımı vurdurdum çok şükür. Yalnız size bişi danışmak istiyorum. Gbelikten önce de bir yüksek tansiyon problemim vardı. Bu gebelikte devam ediyor mu diye doktorum tansiyon aleti almamı ve 1 hafta boyunca hergün aynı saatlerde 15dk boyunca dinlenmiş olarak ölçmemi istedi. genellikle hep 12/8 çıktı tansiyonum. Ancak bazen çok dinlenmemişsem veyahut heyecanlanırsam tansiyonum yükseliyor. Mesela bugün sağlık ocağında 15 çıktı. Hemşire şok oldu falan ama ben iyiydim baya. Aynı durumu yaşayan ya da daha önce yaşamış olan var mı? olumsuz etkilenenler veya önerisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.

bugün tetenoz aşımı vurdurdum çok şükür. Yalnız size bişi danışmak istiyorum. Gbelikten önce de bir yüksek tansiyon problemim vardı. Bu gebelikte devam ediyor mu diye doktorum tansiyon aleti almamı ve 1 hafta boyunca hergün aynı saatlerde 15dk boyunca dinlenmiş olarak ölçmemi istedi. genellikle hep 12/8 çıktı tansiyonum. Ancak bazen çok dinlenmemişsem veyahut heyecanlanırsam tansiyonum yükseliyor. Mesela bugün sağlık ocağında 15 çıktı. Hemşire şok oldu falan ama ben iyiydim baya. Aynı durumu yaşayan ya da daha önce yaşamış olan var mı? olumsuz etkilenenler veya önerisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.

malesef benim hep düşük tansiyonum :(

Kızlar ben hareketleri hep rahim kısmında hissediyorum bacakları yukarıda normalde şu anda bi sorun mu var acaba ? doktor ultrasnonda ayakları net göremiyorum demişti su azalmada ayaklarda sorun oluyomus insallah bisi yoktur :(

bu cumartesi ayrıntılı ultrasonum olacak. benden başka yaptırmayan var mı? şimdi günler de geçmez:işsiz:
Benim de bu cumartesi canım. Az kaldı heyecan var fazlasıyla. Her randevuya yaklaştıkça günler geçmiyor sanki halbuki başka doktorda yaptıracağım için ayrıntılıyı 10 mayısta normal doktora randevum vardı. :oha::oha:

Bebeğinin hareketlerini hisseden anneler, tam olarak nerede hissediyorsunuz hareketlerini? Ben göbek deliğinin altında kasıklarımın olduğu yerde hissediyorum sanki, çok mu aşağıda? Kafam takıldı yardım edin :(

Bebeğinin hareketlerini hisseden anneler, tam olarak nerede hissediyorsunuz hareketlerini? Ben göbek deliğinin altında kasıklarımın olduğu yerde hissediyorum sanki, çok mu aşağıda? Kafam takıldı yardım edin :KK43:

iki dk önce ben de bunu sordum aşağıda sanki di mi

Bebeğinin hareketlerini hisseden anneler, tam olarak nerede hissediyorsunuz hareketlerini? Ben göbek deliğinin altında kasıklarımın olduğu yerde hissediyorum sanki, çok mu aşağıda? Kafam takıldı yardım edin :KK43:
Canım genelde göbek deliğimin altında hissediyorum, bazen de daha aşağılarda hissediyorum. Bence hissettiğin yere göre herhangi bir çıkarım falan yapma.

Düzenli olarak ölç ve doktoruna göster. Hamilelikte kullanılan tansiyon ilacı var doktorun gerek görürse ondan verir.

Kızlar ben hareketleri hep rahim kısmında hissediyorum bacakları yukarıda normalde şu anda bi sorun mu var acaba ? doktor ultrasnonda ayakları net göremiyorum demişti su azalmada ayaklarda sorun oluyomus insallah bisi yoktur :KK43:
Canım ben de bu ara kasıklarımda hissediyorum. Ben anormal bir durum olarak düşünmemiştim. İçerde dönüyorlar,ultrasondan sonra pozisyon değiştirmiş olamaz mı?Doktorun bişey söylemiş miydi?şöyle bi hareket vb hissedersen tehlikeli falan diye.

Ben de kasıklarıma doğru hissediyorum. Kötü bişey olarak düşünmemiştim orada hissetmek tehlikeli mi yoksa?

Back
X