2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar soobe ve joker mağazalarında bebek arabaları indirimde.
Ben uzun zamandır beklediğim arabayı indirimde aldım.soo baby explore marka
1000 küsurdan 700e inmişti iki üç ay önce.
Dün baktım 530 tl.
İçinde oto koltuğuyla birlikte.
İstediğim rengi zor buldum.tükenmek üzere haberiniz olsun.

Dün baktım 530 tl.
Jokerden mi aldınız hemen bakayim

Kızlar Merhaba bende bayadir yazamadım. Nerdeyse herkes ayrıntılı ultrasona girmiş ve çoğunuz güzel haberler almış maşallah. Benim ayrıntılı ultrason 31 mayısta olacak 22+6 olucaz o zaman kısmetse sizce geç mi ayrıntılı ultrason için.
Ben de yarın gideceğim ayrıntılı ultrasona ve yarın 22+6. Günümüz. Geç değil gayet uygun canım.

Dün baktım 530 tl.
Bütün markalar mı indirimde canım ?

Bizim randevum uz da pazartesi günü oğlumun maşallahı var kıpır kıpır ama babası elini koyduğunda birden duruyor dün o kadar bekledi eşim artık elini çekti bi tekme attı neden böyle oluyor anlamıyorum :) eşim de bende bir kere hissedeyim diyip duruyor
aynı durum bizde de mevcut :)

OTE="pinkstrap, post: 51483413, member: 548251"]22+5 570 gr 28 cm olmuş. Sağol canım:KK200:

Sağol canım kritik süreçler bitti herhalde artık doğumu bekliycez :anneadayı:[/QUOTE]
masallahh kuzuya..bende haftayken bizde o kilodaydik..bugun gittik 25 +2 gunluguz 815 gr ciktik..ilk hamileliginde ben almiyordum bebegim kilo aliyordu..bu hamileligimde galiba oyle olucak..saglikli olsunda o yeter.

canm cikinca yaz merak ederm insallh hersy yolundadr

canim doktora gittim. benim daha önce troit problemim olmadigi icin bana verdigi ilacin dozaji kontrol süresi 3 aylikmis. biraz eksiklik varmis. sinirda tutmak üzere baskilayici bir ilacmis. haftaya ayrintilida kan alip bakacaklarmis. baskada bir sey demedi. bir tane doktor arkadasima sordum o da tahlil sonucumu sordu elimde yoktu söyleyemedim ama kadin doktorumun dedigi tarzda olabilecegini söyledi. kontorlüm haftaya sali. hala mutmain degilim.

yarin gidebilirsem normal aile doktoruma gidip iyice soracagim. simdilik durum bu.sagolasin canim

Kadin dogumcu degil bence endokrin ayarlamali yada baslamali ilaci. Her hastaligin uzmani ayri. Gebelik ozel takip gerektirir troidin varsa . Ben 22 haftamda gittim epeydir duzenli 30. Haftada gidicem. Haftasina kadar dr ayarliyor. Endokrine yonlendirmeliydi seni bence.Endokrin dru gibi dozunu ayarlayamaz ilac la devam edeceksen. Bence kan tahlili yaptir en kisa zamanda endokrine randevu al. Bazi dr kendi hastanesinde kan tahlili yapilmasini istiyor . Endiselenme sadece troidini endokrin takip edip o karar versin. hamilelik seker cikmasi gibi bazi hamilelerde olabiliyor.

canim doktorun dedigine göre benimki baskilayici ve kontrol süresi 3 aylik bir ilacmis. birde öncesi olmadigi icin normal troitlilerden farkliymis. haftaya ayrintilida tekrar kan alip degere bakacaklarmis. bir doktor arkadasimda böyle olabilecegini söyledi. genede tatmin olmadim .
hemen endokrine randevu alamiyorum. burada (almanya) sistem biraz farkli. önce aile doktoruna gidecegim yarin. o gerekli görürse endoktrinoloktan randevu alabiliyorum. bakalim o ne diyecek-

Hanımlar bebislerinize neler aldınız ben rahmimde dikiş olduğu için zorunlu olmadıkça dışarı cikmiyorum o yüzden pek bişi alamadım şimdiye kadar aldiklarim şöyle
2 set hastane çıkışı
Park yatak
Bebek Arabası
Biraz da zibin ve tulum

Mrb kızlar.. Bizde girdik ayrıntılı ultrasona bugün.. Heyecandan ölecektim nerdeyse... Benim paşa gene hareketsizdi..Dr epey uğraştı hareket ettirmek için.. Karnım acaip acıdı ve gerildi.. Neyseki çok şükür herşey normal dedi..3 gün geriden geliyor hala :) Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin..Acılarını göstermesin inşallah
Gözün aydın canım☺️

Hanımlar bebislerinize neler aldınız ben rahmimde dikiş olduğu için zorunlu olmadıkça dışarı cikmiyorum o yüzden pek bişi alamadım şimdiye kadar aldiklarim şöyle
2 set hastane çıkışı
Park yatak
Bebek Arabası
Biraz da zibin ve tulum
En önemlileri almışsın canım güle güle kullanın

canim doktora gittim. benim daha önce troit problemim olmadigi icin bana verdigi ilacin dozaji kontrol süresi 3 aylikmis. biraz eksiklik varmis. sinirda tutmak üzere baskilayici bir ilacmis. haftaya ayrintilida kan alip bakacaklarmis. baskada bir sey demedi. bir tane doktor arkadasima sordum o da tahlil sonucumu sordu elimde yoktu söyleyemedim ama kadin doktorumun dedigi tarzda olabilecegini söyledi. kontorlüm haftaya sali. hala mutmain degilim.

yarin gidebilirsem normal aile doktoruma gidip iyice soracagim. simdilik durum bu.sagolasin canim
canm tiroid icn ictgn ilacn adi ne merak ettm de bide kac mg iciyn

Gözün aydın canım.benim kızım da yüzüstü yatıyordu doktor çok uğraştı ama yüzünü göstermedi:KK43:
Benimki önce yüz üstüydü ara verdi doktor bişiler yedim merdiven cıktım geldiğimde dönmüştü bu sefer de eşi üzerindeydi :) göremedim pek aman sağlıklı olsun da doğduğunda görürüz yüzünü :)

Annesi sen endişe etme diye içerde epey efor harcıyor olmalı :)

sanırım anne ben burda iyiyim simdilik diyor :)
22+5 570 gr 28 cm olmuş. Sağol canım:KK200:

Sağol canım kritik süreçler bitti herhalde artık doğumu bekliycez :anneadayı:

allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al :KK200:

Canım ben takmıyorum aslında beni alan almış diyorum :) bebeğim iyi olsun yeter insanlar hamilelerin üzerine neden bu kadar geliyor illa bişey buluyorlar söyleyecek anlamıyorum.

söylemeseler olmaz bu dönemde daha hassas olunduğunu bilmiyolar sanki:işsiz:

canim benim cok gecmis olsun..guzel seyler dusun..allahin izniyle kizini sag salim kucagina alirsin.

evet dusunce onemliymis :dondurma: tesekkur ederim :dua:

Slm kızlar bende ayrıntılı USG ye girdim. Sol rahim damarında direnç gördü 0.66 lik bir oranda. Böyle bişey yaşayan yada duyan oldu mu? O direnc gecmezse tedavisi var mı acaba ? Dr a sormayı unuttum

Slm kızlar bende ayrıntılı USG ye girdim. Sol rahim damarında direnç gördü 0.66 lik bir oranda. Böyle bişey yaşayan yada duyan oldu mu? O direnc gecmezse tedavisi var mı acaba ? Dr a sormayı unuttum
Sonucu kendi doktoruna yollamadın mı? Kontrolde kendi doktoruna sorarsın inşallah önemli bir şey değildir.

Back
X