- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
- #9.341
Kızlar e bebekte barın ateşölçerlerde indirim var
Belki ilgilenenler vardır.
Belki ilgilenenler vardır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım biz de ateş ölçer alacaktık 300 tl den 200 tl ye düşmüş aldık hemen.Braun markada indirim var.
Neee 200 tel mi? Niye o kadar pahali ya ? Burdada eczanede Gayette ise yarar ölcerler 5 Eurodan basliyor.200-300 tl nedir ya hu ?Çok teşekkür ederim canım biz de ateş ölçer alacaktık 300 tl den 200 tl ye düşmüş aldık hemen.
minikhikayem canim nasilsin?
Ben havuc suyuna basladim. 3 litreyede yakin su iciyorum.
Annemin direktifiylede bol meyve
yiyorum.
Bu Sabah bi uyandim ishal olmusum
Sende böyle bir sey oldu mu?
minikhikayem canim nasilsin?
Ben havuc suyuna basladim. 3 litreyede yakin su iciyorum.
Annemin direktifiylede bol meyve
yiyorum.
Bu Sabah bi uyandim ishal olmusum
Sende böyle bir sey oldu mu?
korkma cnm havuc idrar söktürücü özelliği var bide bağırsakları azıcık calıstırıyo sanırım ben de ilk hafta olmustumgeçiyo sonra
![]()
Canim
25. Haftamdayim 28 haftaya kadar yaptirmak istiyorsan yaptir dedi dr. Anlatti karari bana birakti. 50 mg lik seker yuklemesi istedi. Kendi soyledi tok yapiliyor diye. 100 mg ac yapiliyormus. 75 mg varmi bilmiyorum. Laboratuvara gidip yaptircam. Musait oldugum firsatta yaptircam . Bilgisayarda giriş yapti on gün gecerliymis yaptigi seker istegi.
Canim bende de oluYor. Doktorm normal dedi. Beldeki yük yeni ve basinci degistigi icin oluyormus. Birde dpgum sancisi belden degil sirrtan basliyormusKızlar adet sancısı gibi ağrı yaşayan var mı ? Yaklaşık bir haftadır yaşıyorum ara ara, geçen pazar acile gittik sorun yok dedi ultrasonla üstten baktı ama hala belime ve karnıma vuran ara ara ağrılarım oluyor ve içim hiç rahat değil .
Ya sevindim. Zaten gececekse Kesmek icin bir sey yapmayayim o zaman?
Biran önce günler Gecse gitse..
Bu arada bir akrabamizinda hep suyu az demisler. Her Kontrolde. Ama son hftaya kadar bebegini Tasimis ve saglickla dogurmus.insallah Bizde öyle oluruz
inşallah öyle olur dün bebek arabaız da geldi eşyaları geldikçe heyecanım artıyor
Ya adet sancısı gibi ara ara olıyor mu canım sana da ? Çok korkuyorum erken doğum sancısı diye.Canim bende de oluYor. Doktorm normal dedi. Beldeki yük yeni ve basinci degistigi icin oluyormus. Birde dpgum sancisi belden degil sirrtan basliyormus
Ya adet sancısı gibi ara ara olıyor mu canım sana da ? Çok korkuyorum erken doğum sancısı diye.
Dusuk risk dedi. Toklukta oluyor dedi. Gelmisken toksanda yaptirabilirsin dedi. Yemekten 2-3 saat sonra. Onu belirtmek icin dedi. Ailede yok. İlk gebelikte sıntim yok. 50 lik yeterli dedi.selam, 75mg'lık da var ve ben ondan yaptırmıştım. 50 mg'lık yaptırdıktan sonra doktorlar sorunlu gördüklerinde tekrar 100 mg isteyebiliyorlar. tekrar 100 mg içmek istemediğim için 75'liği ve 3 saatliği istemiştim. istersen doktorunla tekrar konuş, gerçi düşük riskli gördüğü için hem tokluk hem de 50'lik istemiş olabilir... ama neden açlık değil de tokluk ve neden 50'lik olduğunu öğrenmekte fayda var...
Kızlar adet sancısı gibi ağrı yaşayan var mı ? Yaklaşık bir haftadır yaşıyorum ara ara, geçen pazar acile gittik sorun yok dedi ultrasonla üstten baktı ama hala belime ve karnıma vuran ara ara ağrılarım oluyor ve içim hiç rahat değil .
Çok teşekkür ederim canım biz de ateş ölçer alacaktık 300 tl den 200 tl ye düşmüş aldık hemen.
Neee 200 tel mi? Niye o kadar pahali ya ? Burdada eczanede Gayette ise yarar ölcerler 5 Eurodan basliyor.200-300 tl nedir ya hu ?
Ben de antibiyotik kullandıktan sonra mantar olmuştum, antibiyotik yararlı bakterileri de öldürdüğü için vajina pH ını bozuyormuş ve mantar üremeye başlıyormuş. Travazol krem çok iyi gelmişti bana, iki üç kullanmada geçti. Eğer kullanmazsan bebeğe daha çok zararı olabilir. Bunun dışında iç çamaşırlarını makinede en yüksek ısıda yıkayıp bir güzel ütüle yoksa tekrar bulaşır mantar.