2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
minikhikayem minikhikayem canim nasilsin?
Ben havuc suyuna basladim. 3 litreyede yakin su iciyorum.
Annemin direktifiylede bol meyve
yiyorum.
Bu Sabah bi uyandim ishal olmusum:KK43:
Sende böyle bir sey oldu mu?

minikhikayem minikhikayem canim nasilsin?
Ben havuc suyuna basladim. 3 litreyede yakin su iciyorum.
Annemin direktifiylede bol meyve
yiyorum.
Bu Sabah bi uyandim ishal olmusum:KK43:
Sende böyle bir sey oldu mu?

korkma cnm havuc idrar söktürücü özelliği var bide bağırsakları azıcık calıstırıyo sanırım ben de ilk hafta olmustum :KK45: geçiyo sonra :KK25:

korkma cnm havuc idrar söktürücü özelliği var bide bağırsakları azıcık calıstırıyo sanırım ben de ilk hafta olmustum :KK45: geçiyo sonra :KK25:

Ya sevindim. Zaten gececekse Kesmek icin bir sey yapmayayim o zaman?
Biran önce günler Gecse gitse..

Bu arada bir akrabamizinda hep suyu az demisler. Her Kontrolde. Ama son hftaya kadar bebegini Tasimis ve saglickla dogurmus.insallah Bizde öyle oluruz

Kızlar adet sancısı gibi ağrı yaşayan var mı ? Yaklaşık bir haftadır yaşıyorum ara ara, geçen pazar acile gittik sorun yok dedi ultrasonla üstten baktı ama hala belime ve karnıma vuran ara ara ağrılarım oluyor ve içim hiç rahat değil .

Canim

25. Haftamdayim 28 haftaya kadar yaptirmak istiyorsan yaptir dedi dr. Anlatti karari bana birakti. 50 mg lik seker yuklemesi istedi. Kendi soyledi tok yapiliyor diye. 100 mg ac yapiliyormus. 75 mg varmi bilmiyorum. Laboratuvara gidip yaptircam. Musait oldugum firsatta yaptircam . Bilgisayarda giriş yapti on gün gecerliymis yaptigi seker istegi.

selam, 75mg'lık da var ve ben ondan yaptırmıştım. 50 mg'lık yaptırdıktan sonra doktorlar sorunlu gördüklerinde tekrar 100 mg isteyebiliyorlar. tekrar 100 mg içmek istemediğim için 75'liği ve 3 saatliği istemiştim. istersen doktorunla tekrar konuş, gerçi düşük riskli gördüğü için hem tokluk hem de 50'lik istemiş olabilir... ama neden açlık değil de tokluk ve neden 50'lik olduğunu öğrenmekte fayda var...

Kızlar adet sancısı gibi ağrı yaşayan var mı ? Yaklaşık bir haftadır yaşıyorum ara ara, geçen pazar acile gittik sorun yok dedi ultrasonla üstten baktı ama hala belime ve karnıma vuran ara ara ağrılarım oluyor ve içim hiç rahat değil .
Canim bende de oluYor. Doktorm normal dedi. Beldeki yük yeni ve basinci degistigi icin oluyormus. Birde dpgum sancisi belden degil sirrtan basliyormus

Ya sevindim. Zaten gececekse Kesmek icin bir sey yapmayayim o zaman?
Biran önce günler Gecse gitse..

Bu arada bir akrabamizinda hep suyu az demisler. Her Kontrolde. Ama son hftaya kadar bebegini Tasimis ve saglickla dogurmus.insallah Bizde öyle oluruz

inşallah öyle olur dün bebek arabaız da geldi eşyaları geldikçe heyecanım artıyor

Ya adet sancısı gibi ara ara olıyor mu canım sana da ? Çok korkuyorum erken doğum sancısı diye.

Yani Canim nasil Tarif edilir bilmiyorum Ama böyle Belim agriyor. Karnimin alt taraflari filan. Hatta bebegi asagi hissediPrum genelde. Doktorum hepsine normal dedi. Ben farkettim belim yoruödugumda cok agriYor. Karniminda gerildigini hissediYorum. Ben özelliljle Esimden Rica ediOrum.bele yapilan masaj cok rahatlatiyor. Ayaklari habaya dikincede rhatliOrum. Gün icinde bes. dakika bile oldu uzanip dinlenmek cok iyi oluyor. Son zamanlarda dinlenemiyor olabilir misin?
Erken dogum filan aklina getirme Canim.dogum sancisi cok baska hem sirttan Basler hemde düzenlo arliklarla olmasi lazim

selam, 75mg'lık da var ve ben ondan yaptırmıştım. 50 mg'lık yaptırdıktan sonra doktorlar sorunlu gördüklerinde tekrar 100 mg isteyebiliyorlar. tekrar 100 mg içmek istemediğim için 75'liği ve 3 saatliği istemiştim. istersen doktorunla tekrar konuş, gerçi düşük riskli gördüğü için hem tokluk hem de 50'lik istemiş olabilir... ama neden açlık değil de tokluk ve neden 50'lik olduğunu öğrenmekte fayda var...
Dusuk risk dedi. Toklukta oluyor dedi. Gelmisken toksanda yaptirabilirsin dedi. Yemekten 2-3 saat sonra. Onu belirtmek icin dedi. Ailede yok. İlk gebelikte sıntim yok. 50 lik yeterli dedi.

Ben yaşıyordum kasılmaymıs doktorum magnezyum verdi geçti çok şükür

Ben de antibiyotik kullandıktan sonra mantar olmuştum, antibiyotik yararlı bakterileri de öldürdüğü için vajina pH ını bozuyormuş ve mantar üremeye başlıyormuş. Travazol krem çok iyi gelmişti bana, iki üç kullanmada geçti. Eğer kullanmazsan bebeğe daha çok zararı olabilir. Bunun dışında iç çamaşırlarını makinede en yüksek ısıda yıkayıp bir güzel ütüle yoksa tekrar bulaşır mantar.

Mantar nasıl anlaşılır

Back
X