2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Yani Canim nasil Tarif edilir bilmiyorum Ama böyle Belim agriyor. Karnimin alt taraflari filan. Hatta bebegi asagi hissediPrum genelde. Doktorum hepsine normal dedi. Ben farkettim belim yoruödugumda cok agriYor. Karniminda gerildigini hissediYorum. Ben özelliljle Esimden Rica ediOrum.bele yapilan masaj cok rahatlatiyor. Ayaklari habaya dikincede rhatliOrum. Gün icinde bes. dakika bile oldu uzanip dinlenmek cok iyi oluyor. Son zamanlarda dinlenemiyor olabilir misin?
Erken dogum filan aklina getirme Canim.dogum sancisi cok baska hem sirttan Basler hemde düzenlo arliklarla olmasi lazım
Sağol canım evet belim ve karnımın altında sanırım yorgunluktan yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek .

Arkadaylar birşey sonuçam doktor bana yükleme yapmak sorunda değiliz istersen 2 gün arayla açlık tokluk bakarız normalse gerek yok demişti ben uğraşmamak için yükleme yaptırıçaktım yarın bu arada ailede şeker yok. Akrabamız sağlık ocağında aile hekimi oda açlık tokluk normalse yüklemeye gerek olmadığını söyledi eşimin kuzeninde şeker var cihazda var istersen benim makınayı al 1 hafta evde açlık tokluk kontrol et dedı. Yarın doktorada danışıcam sizce ne yapıyım ya

Kızlar adet sancısı gibi ağrı yaşayan var mı ? Yaklaşık bir haftadır yaşıyorum ara ara, geçen pazar acile gittik sorun yok dedi ultrasonla üstten baktı ama hala belime ve karnıma vuran ara ara ağrılarım oluyor ve içim hiç rahat değil .
canm bende de bir haftadr var ama benm dr bunun erkn dogum sancilari olabilecgini soyledi ama cok sık olmuyosa korkma benm gunde uc defa bir saati gecmeyck sekilde oluyodu banada magnezyum verdi ama oluyo baklm ne zmn gecck

Arkadaylar birşey sonuçam doktor bana yükleme yapmak sorunda değiliz istersen 2 gün arayla açlık tokluk bakarız normalse gerek yok demişti ben uğraşmamak için yükleme yaptırıçaktım yarın bu arada ailede şeker yok. Akrabamız sağlık ocağında aile hekimi oda açlık tokluk normalse yüklemeye gerek olmadığını söyledi eşimin kuzeninde şeker var cihazda var istersen benim makınayı al 1 hafta evde açlık tokluk kontrol et dedı. Yarın doktorada danışıcam sizce ne yapıyım ya
Ben ilk gebelikte o sekilde yaptim. Bu dr oyle olmuyor. Gercek sonuc vermiyor dedi.

Alından ve temassız ölçebilenden aldık, Yen'i çıkmış galiba hakkında pek yorum yok.
Ben saglikciyim alindan olcerde kullandim. Cok dogru sonuc vermiyor. Belki markadan markaya degisir ama guvenmiyorum pek.Koltuk alti alindan deri islak yada soguk terleme oluyor fark ediyor dereceleri. En iyi kulak olcer cocuk icin . Zaten drlarda kulaktan olani kulaniyor.

canm bende de bir haftadr var ama benm dr bunun erkn dogum sancilari olabilecgini soyledi ama cok sık olmuyosa korkma benm gunde uc defa bir saati gecmeyck sekilde oluyodu banada magnezyum verdi ama oluyo baklm ne zmn gecck
Sağol canım aynı benimde bir hafta oldu aynı şekilde ara ara gün içinde yokluyor . Sana hangi marka magnezyum verdi ?

Kasinti oluyor. Akinti oluyor sut kesigi gibi de oluyor. Sari ve yesil rdnkte kokulu

Ben hiç hayatımda mantar olmadım ama çok değişik bi akıntım var.ilk haftalarımda su gibi akıntım beyaza döndü.sonra sarı oldu şimdide yeşil gibi geliyor.kaşıntım yok
Mecburen günlük ped kullanıyorum.yoksa günde hiç abartmıyorum 10 kere çamaşır değiştiririm.
Geçen ay doktoruma söyledim.mantar değildir dedi fitil verdi.arada sırada kullan dedi.bende haftada iki kere kullandım ama geçmedi.
Gebeliğimde en sıkıntı çektiğim şey bu akıntı oldu.

Ben ilk gebelikte o sekilde yaptim. Bu dr oyle olmuyor. Gercek sonuc vermiyor dedi.
Yaş faktörü var mı şu an peki. Kafam çık karıştı daha vaktim var yaptırmak için sanırım doktor izin verirse bu hafta böyle kontrol edip ona göre mi yaptırsam diye arada kaldım bi ay önceki açlık tokluk hormaldi açlık 74 tokluk 80 yı bişi çıkmıştı

tecrübeli anneler size bir şey danışacağım.
beşiğin içinde yatak da geldi ama benim pek içime sinmedi. incecik sünger. pamuk yatak mı yapsam diye düşünüyorum. siz nasıl yatak kullandınız?
Canim ben o sungerin ustune gene onun kalinliginda yunden silte gibi yaptirdim gorumcemde pamuktan yaptirdi ikiside olur hem saglikli yorgancilar yapiolar

Canim

25. Haftamdayim 28 haftaya kadar yaptirmak istiyorsan yaptir dedi dr. Anlatti karari bana birakti. 50 mg lik seker yuklemesi istedi. Kendi soyledi tok yapiliyor diye. 100 mg ac yapiliyormus. 75 mg varmi bilmiyorum. Laboratuvara gidip yaptircam. Musait oldugum firsatta yaptircam . Bilgisayarda giriş yapti on gün gecerliymis yaptigi seker istegi.
Ya benim 50 mglik seker yuklemesi yapildi sabah erken kalkip gittim ve actim acaba test yanilticimi olmistur hic yukselme olmadigi gibi sinirin altinda cikmisti

Ben evde kendim takip ediyorum ve not alıyorum doktor isterse göstereceğim.

Kulak mı daha sağlıklı dediğiniz mi bilmiyorum henüz arastırmadım, sanırım son ay gibi alırım ben de.
Ben de bilmiyorum ama kulaktan ölçmekteyse alından ölçmek bana daha kolay geldi o yüzden onuntercih ettim, benim aldığım model Yeni çıktığı için de yorum bulamadım aldım

Back
X