2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kızlar bişey sorucam size kaç tane gecelik&pijama takımı aldınız ?
lohusa için olunca fiyatları uçurmuşar 2 takım aldım pijama 1 tak da geceliğim var yeter mi acaba :dondurma:
Bir gecelik takim bir pijama takim aldim hast icin yeter evdede evdekileri giymeyi dusunuyorum nerede otruyorsun nasildir bilmiyorum ama bursada cumhuriyet cad.var orda satilir genelde boyle seyler cadde izeri 120 ise ara sokaklardaki pasaj iclerindeki ayni takim 60 70 tl sizdede olabilir boyle yerler cok agirlasmadan gez bak istersen

Seninki baya düşük bence ama yağlı şeylerden uzak durmamı söyledi doktor özelliklede katı yağlar ben şu an sadece sızma zeytinyağı tüketiyorum yağlı kırmızı et yasak. Balık tavuk tuketebiliyorum ama tavuğun derisini yemiyorum tam buğday ekmeği yiyorum hep sebze ağırlıklı besleniyorum light peynir tüketiyorum. Bide ben trigliserid degerim çok yüksek olduğu için karbonhidrattan da uzak duruyorum pirinç patates yemiyorum. Baklagil tüketmeye de çalışıyorum ama gaz yaptığı için az tuketiyorum. ben yabancı bi siteyi takip ediyorum hamilelerin kan değerlerini 3 trimester boyunca veriyorum ordan değerlerini değerlendirebilirsin canım
http://perinatology.com/Reference/Reference Ranges/Cholesterol,Total.htm

Tamam canım çok sağol.detaylıca yazmışsın ellerin dert görmesin.

Canim yemek falan ayiriyormusun belki o yuzden demistr esin ne gzel yumurta sut tuketiyormussun miktarlarini arttir biraz onlarin dahada fazla yapabilcegin birsey yokki sekerinde varmis uzme kndini onemli olan saglikli olmasi bi yandanda
biraz miktarını artırdım canım inşallah 2 hafta sonra haftasıyla uyumlu çıkar. destekleriniz için çok sağolun kızlar. çok iyi geliyosunuz

Ben de önümüzdeki ay odası için bişiler alacam. Hazırlık hiç bitmiyor :) aksam uzanınca hisettim pıt pıt, bi de pozisyon değiştirmiş daha yukarılara cıkmıs benimki
Masallah canım :) önumuzdeki ay agırlasmaya baslarım diye simdiden basladık biz. Esim de ramazanda musaıt oluyor restorant işlettikleri için bu fırsatı degerlendirip kaba esyaları bitiriyoruz. Bayramdan sonra her aksam işte olucak :(

Ginaydin herkese. Bir kac isim var aklimizda karar vermedik daha . Zor ya isim isi. Hele ayni cins bulmak zor oluyor. İlk ogluma uysun. Eşit degerde olsun .
Evet yaa benim kızım var ona hemencecik karar vermiştik oğlum daysa isim bulamıyoruz içimize sinen. Kızımın adı elif naz. Senin oğlunun adı ne

Evet yaa benim kızım var ona hemencecik karar vermiştik oğlum daysa isim bulamıyoruz içimize sinen. Kızımın adı elif naz. Senin oğlunun adı ne
Adiyla yasasinlar . Kuzey :KK200:. Erkek isimleri az gibi geliyor bana:KK64:. Esimle sectik ortak begendigimiz isimleri. İsim koyma işini bana birakti.

Bizde ilk ogluma iki isim taktik ama kimse ikinciyi kullanmiyor herkes ilk ismiyle sesleniyor bu durumdan dolayi ikinciye tek isim koyucaz die anlasmistik omer hep aklimizdaydi asaf isminide cok sevdik omer asaf birbirine cok yakisti kafamizda deli sorularr ee hani tek isim koycaktik die hatrlatip duruyoruz birbirimize bi turlu karar veremedik :(

Bizde ilk ogluma iki isim taktik ama kimse ikinciyi kullanmiyor herkes ilk ismiyle sesleniyor bu durumdan dolayi ikinciye tek isim koyucaz die anlasmistik omer hep aklimizdaydi asaf isminide cok sevdik omer asaf birbirine cok yakisti kafamizda deli sorularr ee hani tek isim koycaktik die hatrlatip duruyoruz birbirimize bi turlu karar veremedik :KK43:
Çok güzel gerçekten şair ismi gibi Ömer Asaf. Bizde sırf dediğiniz sebepten ötürü tek isim düşünüyoruz bakalım

• Beğen
Reactions: NGY
Bizde ilk ogluma iki isim taktik ama kimse ikinciyi kullanmiyor herkes ilk ismiyle sesleniyor bu durumdan dolayi ikinciye tek isim koyucaz die anlasmistik omer hep aklimizdaydi asaf isminide cok sevdik omer asaf birbirine cok yakisti kafamizda deli sorularr ee hani tek isim koycaktik die hatrlatip duruyoruz birbirimize bi turlu karar veremedik :KK43:
İki isim zor cocuklar icin. Bide isim ozel birsey kisiyle bir bütün. Okulda ayri evde ayri. Diger isim kenarda duracak. Ben hic sevmiyorum. İlerde secme sansi olur diyorlar ama cocuk hangi isim begeniliyorsa daha modernse onu kullanmak istiyor. Soyadinizda uzunsa sinavlarda zor olur. Tercih meselesi. İki isimli olupta memnun olan gormedim. Varsada cok azdir herhalde.

Back
X