2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İki isim zor cocuklar icin. Bide isim ozel birsey kisiyle bir bütün. Okulda ayri evde ayri. Diger isim kenarda duracak. Ben hic sevmiyorum. İlerde secme sansi olur diyorlar ama cocuk hangi isim begeniliyorsa daha modernse onu kullanmak istiyor. Soyadinizda uzunsa sinavlarda zor olur. Tercih meselesi. İki isimli olupta memnun olan gormedim. Varsada cok azdir herhalde.
Aynen katılıyorum. Bizim kızımızin ismi ayrı elif naz eşim araştıracak duzeltdbiliyorsak birleşik yazdırcak tek isim elifnaz

İki isim zor cocuklar icin. Bide isim ozel birsey kisiyle bir bütün. Okulda ayri evde ayri. Diger isim kenarda duracak. Ben hic sevmiyorum. İlerde secme sansi olur diyorlar ama cocuk hangi isim begeniliyorsa daha modernse onu kullanmak istiyor. Soyadinizda uzunsa sinavlarda zor olur. Tercih meselesi. İki isimli olupta memnun olan gormedim. Varsada cok azdir herhalde.

2 sene siki calismayla cocugumuz olmayonca tup bebek yaptrdik hep tek cocuklu kalicagimi dusundugumden ve ruyamdada daha cinsiyeti belli deilken yusuf die seslenince mecbur yusuf koyma geregi duyduk ee bide bizim belirlicegimiz bi ismi olsun icimizde kalmasin dedik ikinciyide takti ama kimse seslenmedi.ikinci ismiyle dedigin gibi okulda iste hep zor.olucak ama artik yapick bisey yok

Basaklarin edebiyat yonu kuvvetli oluyor. İki basak arkadasim var. Sohbetleri iyidir. İnatcilik yonleri var malesef.
Zaten sezeryan olicam iki uc gn one alsam aslan olicak ay hayatimda iki aslan var yonetici dedigim dedik sinirli ona hic dayanamam basakta kaynanm gorumcem dedigin gibi cok inatcilar ama ailenin diger fertleri baska burcta olmalarina ragmen asiri inatci benim ogluma bile gecmis genetik yani elinde sonunda inat olck :) yapcak biseyim yok malesef hakkimda hayirlisi uc erkek uc inatciyla ugrasicm

Zaten sezeryan olicam iki uc gn one alsam aslan olicak ay hayatimda iki aslan var yonetici dedigim dedik sinirli ona hic dayanamam basakta kaynanm gorumcem dedigin gibi cok inatcilar ama ailenin diger fertleri baska burcta olmalarina ragmen asiri inatci benim ogluma bile gecmis genetik yani elinde sonunda inat olck :) yapcak biseyim yok malesef hakkimda hayirlisi uc erkek uc inatciyla ugrasicm
Benim oglumda inatci. İki ailede var. Genlerd etkiliyor. Burcu yukselenide inat burc. Aslanlar basina buyruk. Pek sicak aie ortami bulmuyorum aslanda. Basak daha iyi bence. Tabii yuzde yuz burc meselesi degil. İnsan merak ediyor hangi burc olacak diye orasi ayri. Dedigin gibi genler , yukselen yetistirme birsuru sey var etkileyen Hayirli ve saglikli evlat olsunlar

Kızlar ben bebeğime aklıma geldikçe klasik müzik dinletiyorum.arada başka müzikler de dünletiyorum.doktor Mozart Beethoven ve chopin dinlet onlar bebeğe daha iyi gelir dedi. Bach ve thcakovsy dinletme dedi.

Kızlar ben bebeğime aklıma geldikçe klasik müzik dinletiyorum.arada başka müzikler de dünletiyorum.doktor Mozart Beethoven ve chopin dinlet onlar bebeğe daha iyi gelir dedi. Bach ve thcakovsy dinletme dedi.
Ankara havası halay açıyorum son ses halay çekiyoruz hele iş yaparken mutfak ta felan :halay::halay::halay:

Back
X