- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
Amin inşallah..Adana Ankada Tüp bebek Merkezi Gökhan Çıragil. Hadi hayırlısı balım inşallah güzel haberleri önce sen vereceksin bizleri mutlu edeceksin. Senin merkezin neresi ??Allh gönlüne göre versin inşlh....
Nerdesin gideceğin merkeze domtoruna karar verdin mi?
Bn bugün 2.iğne mi yaptırdım hadi yetiş biran önce
haklısın canım ne güzel anlatmıssın benim umutsuzlugum sanırım aşılamadan olumsuz almam evet sansı cok düşüktü ama ben hep olur gözüyle baktım olmayıncada hayal kırıklıgı yasadım 2 ay moral düzelticem die eşim ben ailem perişan oldular tedaviye o yüzden de gec basladım. İnşallah olur hayırlısıyla. Kac senelik evlisin yas kacİstanbuldayım ben Anadolu yakasında
Evet ilk hamileliğimde tüp bebek tedavisi ile olmuştu ben hiç aşılama istemedim doktor şansı düşük dedi, moral olarak kendimizi düşürmemek için direk tüp bebek yapmaya karar vermiştik.
Canım benim seni çok iyi anlıyorum herkese kendi derdi büyük geliyor insanlar bence her zaman olumlu düşünmen lazım tıp o kadar gelişmişlik anne karnındaki bebeğin DNA sına bakıyor , bir problemin olsaydı mutlaka tespit edip tedavi olurdu ama şükür ki yok bu hormonlar insana herşeyi yapıyor en ufak bir şeyde streste sıkıntıda yapması gerekeni yapmıyor. Doktorlar yapması gerekeni yapacak inşşh kaliteli bir embriyo transfer edildiğinde hamileliğin gerçekleşecek çünkü gerçekleşmemesi için bir sebep yok.
Ben ilk transferim yapıldığında, bebeğimi ben ne kadar kabullenir onun için iyi beslenir onun içimdeki varlığını karamsarlıkla değil umutla geçirirsem bana daha sıkı tutunacağına inanmıştım. Ve güzel geçirmiştim zamanımı.
Şimdi morale en geç ihtiyacın olduğu zaman keyfini çıkar bence
27 yaşımdayım ocakta 28 olcak:) 4senelikte evliyim canım ben aileme dahi söylemedim sadece eşim ve ben birlikteyiz bu yolda birde siz :)haklısın canım ne güzel anlatmıssın benim umutsuzlugum sanırım aşılamadan olumsuz almam evet sansı cok düşüktü ama ben hep olur gözüyle baktım olmayıncada hayal kırıklıgı yasadım 2 ay moral düzelticem die eşim ben ailem perişan oldular tedaviye o yüzden de gec basladım. İnşallah olur hayırlısıyla. Kac senelik evlisin yas kac
Benim İstanbul çakmak erdem Hastanesi Yasemin Çakar Kement doktorum inşşh Canım benim hepimiz güzel şeyler yazacağız buraya :)Amin inşallah..Adana Ankada Tüp bebek Merkezi Gökhan Çıragil. Hadi hayırlısı balım inşallah güzel haberleri önce sen vereceksin bizleri mutlu edeceksin. Senin merkezin neresi ??
Ben 25 yasındayımm 2 senelik evliyim bende ilk basta söylemedim ama sonra daha cok gerildim söyledim aileme esimin ailesine suan cok rahatım ama cevre faktörü hala devam ediyor orası ayrı :) cok heyecanlı meraklıyım acıkcası. Sen yasamıssın bi sorunsorucam yumurta toplama işlemi nasıl oluyor zormu agrılı acımalımı ne yapıyolar27 yaşımdayım ocakta 28 olcak:) 4senelikte evliyim canım ben aileme dahi söylemedim sadece eşim ve ben birlikteyiz bu yolda birde siz :)
Benim için en zor kısım iğneler , iğneden korkuyorum biraz ve hormon iğneleri mesela akşam çok şiddetli baş ağrım oldu... ama opu ağrısız basit bir işlem sonrasında biraz gaz problemim olmuştu o kadar zaten anestezi ile oluyor bi gözlerini açıyorsun hepsi bitiyorBen 25 yasındayımm 2 senelik evliyim bende ilk basta söylemedim ama sonra daha cok gerildim söyledim aileme esimin ailesine suan cok rahatım ama cevre faktörü hala devam ediyor orası ayrı :) cok heyecanlı meraklıyım acıkcası. Sen yasamıssın bi sorunsorucam yumurta toplama işlemi nasıl oluyor zormu agrılı acımalımı ne yapıyolar
Kızlarrrrrr napıyorsunuz bugün tüp için iğnelere baslıyorum inşallah gonal f kalem iğne hergün 225 vurucam inşallah hayırlı haberlerle sonuclanır bu sürec. Dua edin nolur bana
Ayy hayırlı olsun canım seninde benden 1 adım öndesin :) nasıl heyecan varmı bende korku var bi bu işlemde nedense iğne ne kullandın senhayırlı olsun canım. benim yarın opu olacak sağlıkla güzel haberlerini alalım inşallah
canım ben 16 eylülde başladım adetin 3. günü iğnelere 10na yakın yumurta saydı drAyy hayırlı olsun canım seninde benden 1 adım öndesin :) nasıl heyecan varmı bende korku var bi bu işlemde nedense iğne ne kullandın sen
Ben yarın kontrole gidicem bakalım ne olucak. Bende cok heyecanlıyım suan sadece gonal f 225 vuruyorum baska bişey yok bende ben iğneler tamam heralde diye düşünmüştüm ama daha varmıss yarın ögrenirim artık. İnşallah güzel olur canım hersey.bu 5. Güne gelme olayı ne oluyor bi orayı anlamadım. Benimde en büyük korkum o toplama işlemi ve ya döllenmezsee düşüncesi cok korkutuyor benicanım ben 16 eylülde başladım adetin 3. günü iğnelere 10na yakın yumurta saydı dr
ganol f 225 doz ve merional 75lik iki iğne kullandım 5 gün
6. gün ilaç kullanmadan kontrole gittim gelişim güzel devam dedi
5 ve 6. günler aynı dozu kullandım
7. gün kontrolde ilac düştü çünkü önden giden iki yumurtam vardı
bu günle birlikte iğne sayısı 3e çıktı çatlama önleyici iğne eklendi. Ganol f 150 doza düştü
7-8-9 günler bu şekilde vuruldum
10. gün kontrolümde iğneler bitti bir çatlama önleyici iğneyi öğlen vuruldum. akşam 2 adet çatlatma iğnesi vuruldum
bugün iğnesiz günümdeyim
yarın yumurta toplanacak arkadaşım
heyacan olmaz mı yaa nasıl var kaç tane toplanacak kaç tanesi döllenecek ve kaç tanesi 5, güne gelecek
korku yok ama hep bir heyacan ve endişe var yalan yok
benim embriyolar dondurulacak arkadaşım transfer ocakta olacak
Ben yarın kontrole gidicem bakalım ne olucak. Bende cok heyecanlıyım suan sadece gonal f 225 vuruyorum baska bişey yok bende ben iğneler tamam heralde diye düşünmüştüm ama daha varmıss yarın ögrenirim artık. İnşallah güzel olur canım hersey.bu 5. Güne gelme olayı ne oluyor bi orayı anlamadım. Benimde en büyük korkum o toplama işlemi ve ya döllenmezsee düşüncesi cok korkutuyor beni
anladım canım ben bilmiyordum iştee ögrenicez ama inşallah sende olumlu sonuc alırsın isteyen herkes alırcanım yumurta toplanıyor kaç yumurtanın sperm ile döllendiği ertesi gün sana bildiriliyormuş
sonrasında 3. güne lab ortamında gitmesi bekleniyor eğer hücre bölünmeleri iyi ise embriyolog sana 5. güne gitmesini istermisiniz diyormuş yavaşsa hücre bölünmesi sana sorulmadan donduruluyormuş embriyolar senin transfer gününe saklanıyor 5. güne giren embriyoların rahime tutunması daha iyi oluyormuş ama sonuçta bunların hepsi bir nasip
hayırlısı olsun arkadaşım kaç gün oldu iğneye başlayalıKızlarrr gittim geldim kontrole cumartesiye kadar devam gonal f e bide koldan bir iğne verdi cetrotide diye 3 gün yapıcam
hayırlısı olsun arkadaşım kaç gün oldu iğneye başlayalı
Geecen cuma baslamıstım canım cumartesi sabah tekrar kontrolum var. 9 10 tane yumurtam olmus simdi koldan bi iğne daha yapıyorumhayırlısı olsun arkadaşım kaç gün oldu iğneye başlayalı
benim embriyolardan haber geldi 3 tanesi 3. gün embriyosu olarak donduruldu 5. güne 5 yumurta gidecekti gelişmemişlerKızlarrr napıyorsunuz cok sessizlesti grup neler yapıyorsunuz nasıl gidiyorr tedaviler
Canım bende bugün gittim carsamba sabah opu olacak bugün catlatma iğnesi yaptırıcam. Ya sen catlatmada hangi iğneyi kullandın ve nerden ben bukez kalcadan yapılcakmıs 2 toz bi su karısımbenim embriyolardan haber geldi 3 tanesi 3. gün embriyosu olarak donduruldu 5. güne 5 yumurta gidecekti gelişmemişler
sende durmlar nasıl opu oldun mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?