Canım bende bugün gittim carsamba sabah opu olacak bugün catlatma iğnesi yaptırıcam. Ya sen catlatmada hangi iğneyi kullandın ve nerden ben bukez kalcadan yapılcakmıs 2 toz bi su karısım
İnşallah canımm cok heyecanlıyım korkuyorum bu işlemden nasıl olacak diye içim içime sıgmıyor korkum büyük dua et banadaCANIM BENİMDE İKİ TANE İĞNE OLDU OVİ... İLE BAŞLIYORDU CANIM. GÖBEKTEN VURULDUM BEN HAYIRLI HABERLERİNİ ALALIM İNŞALLAH
İnşallah canımm cok heyecanlıyım korkuyorum bu işlemden nasıl olacak diye içim içime sıgmıyor korkum büyük dua et banada
İnşallah canım.Rabbim emeklerimizin karsılıgını versin inşallahkorkma canım anestezi ile yumurtalar alınıyor. acı filan yok
korkma allahın izniyke geçer gider inşallah bol bol kaliteli yumurtan olur
Hayırlı olsun Canım bnmde opu Cuma 3 yumurta var şuanda bakalım bir tanesi daha gelişme aşamasında sende kaç tane oldu?İnşallah canımm cok heyecanlıyım korkuyorum bu işlemden nasıl olacak diye içim içime sıgmıyor korkum büyük dua et banada
Benim 7 8 vardı yumurtam sabah opu olucam cok heyecanlıyımm korkuyorumm dua edin kızlarrHayırlı olsun Canım bnmde opu Cuma 3 yumurta var şuanda bakalım bir tanesi daha gelişme aşamasında sende kaç tane oldu?
Korkma Hiç yaklaşık 2 haftadır o kadar iğneye dayandın opu sana ne der :) Herşey güzel olacak inşlh dualarım seninle çıkınca yaz merakla iyi haberlerini bekliyorumBenim 7 8 vardı yumurtam sabah opu olucam cok heyecanlıyımm korkuyorumm dua edin kızlarr
canım hayırlı haberlerini bekliyorum gelişmeleri yaz merak etme korkma çok kolayBenim 7 8 vardı yumurtam sabah opu olucam cok heyecanlıyımm korkuyorumm dua edin kızlarr
Canımm oldu bitti cok şükür cok korkarak girdim aynen dediğin gibi tüpün en zor yanı iğnelermiş aslında kolay olanlar buymus :) iyiyim elhamdülillah 13 yumurta alınmıs inşallah güzel olurKorkma Hiç yaklaşık 2 haftadır o kadar iğneye dayandın opu sana ne der :) Herşey güzel olacak inşlh dualarım seninle çıkınca yaz merakla iyi haberlerini bekliyorum
Canımm cok şükür oldu bitti 13 yumurtam Alınmıs ben yanlıs biliyomusum aslında en son 10 du ama 3 tanesi fazladan heralde :) elhamdülillah iyiyim iyi sonuclarda alırım.alırız :)canım hayırlı haberlerini bekliyorum gelişmeleri yaz merak etme korkma çok kolay
canım banada 10 demişlerdi 12 alınmıştı sonradan gelişenler var demekCanımm cok şükür oldu bitti 13 yumurtam Alınmıs ben yanlıs biliyomusum aslında en son 10 du ama 3 tanesi fazladan heralde :) elhamdülillah iyiyim iyi sonuclarda alırım.alırız :)
Çokkk güzel Canım çok geçmiş olsun hepsi 5.güne gitsin inşlh hayırlı haberler alacağız :) bende kontrole gideceğim cuma günü toplayacak bir aksilik çıkmazsa stresliyim!Canımm oldu bitti cok şükür cok korkarak girdim aynen dediğin gibi tüpün en zor yanı iğnelermiş aslında kolay olanlar buymus :) iyiyim elhamdülillah 13 yumurta alınmıs inşallah güzel olur
Korkulucak bişey yok. Canım ben cok sıkıntılı girdim yani ama gercekten hiç bişey yok büyütülücek Rabbim hayırlı haberlerle getirsin senide kuzumm dualarım senle:)Çokkk güzel Canım çok geçmiş olsun hepsi 5.güne gitsin inşlh hayırlı haberler alacağız :) bende kontrole gideceğim cuma günü toplayacak bir aksilik çıkmazsa stresliyim!
Evet yarın ararız dediler inşallah olumlu olur hersey Rabbim yardımcımız olsun inşallah :)canım banada 10 demişlerdi 12 alınmıştı sonradan gelişenler var demek
kalitelidirler inşallah yarın ararlar kaç tanesinin döllendiğini bildirirler canım
benim 8 tanesi döllenmişti
hayırlı haberlerini alalım inşallah
hadi bakalım hayırlısı canım güzel haberlerini alalımKızlarrr hastaneden aradılar 13 yumurta toplanmıstı 11 i dolu bunun 8 ide döllenmiş suan iyilermiş biz embriyoskopa koydurduk bu embriyoları hakkımızda hayırlısı olsun dua edelim birbirimizee
Canım sen tecrübelisin nasıl sence bu durum yasayan bilen biri olarakhadi bakalım hayırlısı canım güzel haberlerini alalım
canım benimde 8 tane döllendiği haber verilmişti 3. günü aradılar 3 tane donduruldu dendi 5 tanesi için 5. güne gitmesi için ayrıldı dendi elimde 5. günden embriyo kalmadıCanı
Canım sen tecrübelisin nasıl sence bu durum yasayan bilen biri olarak
Bugün 2. Gün mü oluyor bunu neye göre aayıcaz dün opu oldum döllndi diye bugün bilgilendirildim. İnşallah iyi olur canım heyecanladım bugün bu haberle. Bide embriyoskopa koydurmusmuydun sendecanım benimde 8 tane döllendiği haber verilmişti 3. günü aradılar 3 tane donduruldu dendi 5 tanesi için 5. güne gitmesi için ayrıldı dendi elimde 5. günden embriyo kalmadı
inşallah 3. günü kalite durumları için güzel haberler alırsın döllenen sayı iyi arkadaşım
birçok arkadaş yumurta sayısı azlığından şikayetçi maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?