2017 eylülde tüp bebek yaptırcak olanlar ve tüp bebekten olumlu sonuc alanlar buraya:))

Bugün 2. Gün mü oluyor bunu neye göre aayıcaz dün opu oldum döllndi diye bugün bilgilendirildim. İnşallah iyi olur canım heyecanladım bugün bu haberle. Bide embriyoskopa koydurmusmuydun sende
canım opu sonrasındaki gün birinci günleri oluyor bugün birinci günleri senin yavruların

genetiğimi sormak istedin anlayamadım embriyoskopa ne demek istediğini

Canım bugün aradılar gelişim iyi yarın transfer yapılacagını söylediler yani 3. Gün oluyor. Benimde aklıma takıldı 3. Gün ve 5.gün arasında fark oluyor diyorlar 3. Gün tutmuyor diyorlar ne derece dogru ki cok stres oldumm

canım en iyi labatuvardan iyidir anne rahmi sen onlara bakma rabbim ol derse olacak allahın izniyle 5. gün embiriyosu genetik taraması yapılmış hiç bir sorun olmayan arkadaşlarda gebe kalamiyorlar. nasip bunlar ben çok heyacanlandım senin adına. hayırlı olsun tek embriyomu konulacak yaşın kaç

burda cuma selası veriyor rabbim yüzünü güldürsün inşallah

üçünçü günden kalan kaliteli embriyon varsa dondurulacak kadar dondur arkadaşım

amin inşallah canım yasım 26 sanırım 2 koyulcak onunla ilgili bişey söylenmedi sadece gelişimler iyi doktorlarımız yarın 1 bucukta transfer yapmaya karar verdiler dedi sordum ben iyimi embriyolar gelişimi diye gayet iyi dedi ama neden 5 i beklemiyorlar. Netten okuyorum 3 te 5 te de tutma oluyormus ama neden o zaman 5. Gün embriyosu ayrı oluyor aklıma takıldı simdi benim sansım azaldımı mı yani

bazı hastaneler 3. gün embriyosu transfer etmeyi tercih ediyorlar. ben memorial da tedavi gördüm 3. gün de 11 tane embriyom olmasına rağmen, 5. güne gitmesi beklenildi ve 4 tane 5. güne gitti dondurdum. doktorum hep 5. günü tercih etti opu. çıktıktan sonra 5. güne gitmesini beklicez demişti. ama bu demek değildir ki 5. gün embriyosu kesin tutucak bu sitede 3. gün embriyosu ile hamile kalan bir sürü arkadaşımız var 2 tane transfer edilmesini senin için iyi bence güzel düşün telaş yapma güzel şeyler olsun. bebeğin sana sımsıkı tutunsun inş.

k[/QUOTE]
telaş değilde bian endişelendim daha 2 gün oldu erkenmi transfer olacak iyi değilde ondan mı diye düşüncelere girdim bide hep 5. Gün transferi okuyunca sanki hiç sansım kalmamıs varda cok düşük hissettim ve aklımı kurcalayıp duruyor. Eger gelişim iyi olmasaydı transfer yapmaZlardı değilmi? Offf ne zor bu kısmı sen ne durumdasın canım tedaviye devammı sonuc aldınmı ne durumdasın.? Rabbim hepşmizin yardımcısı olsun

Kızlar nasılsınız?? Opudan geldim şimdi 3 tane yumurtam toplandı inşlh hepsi döllenir çok stres oldum. PCOS larda 30-40 tane topluyorlar bnm yok yumoşlar büyümüyor geçen sefer 5 ti hepsi döllenip 5.gün transfer ile hamile kalmıştım bakalım bu sefer hayırlısı ama 3 yumurtayla (ki hepsi döllenmeye bilir) 5.gün riskini alır mı doktor bilmiyorum

arkadaşım sayıdan çok kaliteli olması inşallah güzel gelişir embriyoların
az olduğu için 3. gün de transfer olabilir belki

geçen sene hamile kaldım dedin hayırlısı ile tamamlandı mı gebeliğin

Evet bende öyle düşünüyorum ptesi transfer olucak gibi .... geçen sefer bir AA bir düşük kaliteli koymuşlardı tek gebelik oluşmuştu ama bende dertler derya deniz birde servikal yetmezliğimiz varmış tabi bilmiyoruz 6.ayda ani bir sancıyla erken Doğum yaptım bebeğimizi kaybettik melesef....

başınız sağolsun rabbim bir daha göstermesin arkadaşım çok üzüldüm

benim yengemde ilk bebeğini öyle kaybetti 3 veya 4 ay sonunda rahime dikiş atıldı ve hep yattı şükür sağlıkla bir kızımız oldu şimdi üniversite okuyor darısı sana olsun inşallah

Aminn Canım inşlh öyle dediler 12.haftadan sonra dikiş atılacakmış bir hamile kalsam onun için iyi bir Perinatalog bulacağım... ilk level i hayırlısıyla atlatırsak :) sen ne durumdasın tedaviye başladınız mı?

benim opu oldu 3 tane 3. gün embriyosu donduruldu adet olmayı bekliyorum bu gün 9. günü
benim miyon var o alınacak adet sonrası sonra rahim dinlendirme hazır olduğunda transfer dr ocak gibi transfer planlıyor duruma göre

İnşlh hayırlısıyla olumlu sonuçlarımızı yazarız buraya :)

Dua edin kızlarr cok heyecanlıyım ve korkuluyum aklımda cok soru takılı kaldı bu 3.gün transferi için sanki sansım bitti gibi hissediyorum ( İnşallah hepimiz güzel haberler alırızz

Dua edin kızlarr cok heyecanlıyım ve korkuluyum aklımda cok soru takılı kaldı bu 3.gün transferi için sanki sansım bitti gibi hissediyorum ( İnşallah hepimiz güzel haberler alırızz
öyle deme canım yaa diğer bir topic var 2017 eylül tüp bebek ile ilgili
orda çok kişi var 3. gün embriyosu ile hamile kalan

telaş değilde bian endişelendim daha 2 gün oldu erkenmi transfer olacak iyi değilde ondan mı diye düşüncelere girdim bide hep 5. Gün transferi okuyunca sanki hiç sansım kalmamıs varda cok düşük hissettim ve aklımı kurcalayıp duruyor. Eger gelişim iyi olmasaydı transfer yapmaZlardı değilmi? Offf ne zor bu kısmı sen ne durumdasın canım tedaviye devammı sonuc aldınmı ne durumdasın.? Rabbim hepşmizin yardımcısı olsun[/QUOTE]

kötü bi durum olsa emin ol transfer yapılmaz , tedaviyi iptal ederlerdi. kalitelerinin iyi olması önemli olan. 22 eylülde opu. oldum ben embriyolar donduruldu. önümüzdeki regli dönemiyle beraber transfer yapılacak rahmin durumunu beğenmedi doktor bu durumda yapsak tutmaz dedi. kasımın ikinci yada üçüncü haftası transfer olucak benim. bu ay beklemedeyim yani hakkımızda hayırlısı olsun canım

canım benim hala olmadım adet 9. gün bu gün heyacanla bekliyorum sen nasılsın tedavi ne aşamada ilaç kullanıyormusun

ben 10. gün olmuştum canım stres yapıyoruz ondan reglimiz gecikiyor sanki.bu ay beklemedeyim ben sadece folik asit içiyorum. kasımın başında regli ile beraber ilaç vericek rahimi kalınlaştırmak için öyle söyledi doktorum.

bu ay rahatsın hadi bakalım kasımda senin ve yoncanın olacak transfer
hayırlı haberlerini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…