telaş değilde bian endişelendim daha 2 gün oldu erkenmi transfer olacak iyi değilde ondan mı diye düşüncelere girdim bide hep 5. Gün transferi okuyunca sanki hiç sansım kalmamıs varda cok düşük hissettim ve aklımı kurcalayıp duruyor. Eger gelişim iyi olmasaydı transfer yapmaZlardı değilmi? Offf ne zor bu kısmısen ne durumdasın canım tedaviye devammı sonuc aldınmı ne durumdasın.? Rabbim hepşmizin yardımcısı olsun
Evet bende öyle düşünüyorum ptesi transfer olucak gibi .... geçen sefer bir AA bir düşük kaliteli koymuşlardı tek gebelik oluşmuştu ama bende dertler derya denizbirde servikal yetmezliğimiz varmış tabi bilmiyoruz 6.ayda ani bir sancıyla erken Doğum yaptım bebeğimizi kaybettik melesef....
amin canım inş. ocak ayında da senden güzel haberler alırız inş..bu ay rahatsın hadi bakalım kasımda senin ve yoncanın olacak transfer
hayırlı haberlerini alırız inşallah
senin ikiside tutursa o zaman sana kızacağım diyeceğim sana o kuzumu sen tutmaz dedin annesi bak tuttu o da var seninle inşallah diyeceğimgeçmiş olsun canım bu sefer inş. bebeğini kucağına alırsın. benimde iki embriyo transferi olacak. biri aa diğeri düşk kalite ...dediğdüşük kaliteli olanı hatrlayabiliyormusun? benm 2ab ve 3bb var ikisinden birini koyucak ikinci olarak bende onlardan yana umutsuzum
benim aklıma takılan tek şey neden neden 3. Güne olumsuz seyler söylüyolar 5. Gün tutma ihtimali daha fazlaymıs diye okuyorum hep cok erkenmiş gibi geliyor bana 3 günde yapılması inşallah bende iyi düşünceler edinirim yarınn doktorumdan bugece sabah olmazmı bilmem..peki sen hamile kaldınmı kacıncı denemendi ve sorun neydi.? Cok soruyorum ama affet stres işte sebepsiz olmakta cok kötü işte derdimi bilsem ona göre hareket ederim ama vardır bundada hayır sabırla beklicez...Msgus anlayabiliyorum. seni benimde 11 embriyo varken 4 e düşmesi bir an telaşlandırmıştı. hatta benim ikisinin kalitesi düşük iyi de değil.dedim hiç olmucak ama doktorla konuşunca kafam rahatladı emin ol. sende kalitelerini falan sor doktordan detaylı bilgi al emin ol rahatlıyacaksın.
senin ikiside tutursa o zaman sana kızacağım diyeceğim sana o kuzumu sen tutmaz dedin annesi bak tuttu o da var seninle inşallah diyeceğim
bende iki kere deneyebilmek için ilkinde tek transfer istiyorum bakalım dr nediyecekhaklısın canım ya kızma hatta döv beni:)) ikiz olsun diye bi derdim yok aslında sağlıklı olsun yeter benim için. 4 donduruldu ya aslında 2 gibi düşünüyorum ben ondan dile getiriyorum:) şansım azalıo gibi hissettim ama öyle de böylede 2 embrio ile sadece iki şansım var boş yere kafamı kurcalıyorum:) tamam sustum artık:)) Rabbim sağlıklısıyla nasip etsin inş.
benim aklıma takılan tek şey neden neden 3. Güne olumsuz seyler söylüyolar 5. Gün tutma ihtimali daha fazlaymıs diye okuyorum hep cok erkenmiş gibi geliyor bana 3 günde yapılması inşallah bende iyi düşünceler edinirim yarınn doktorumdan bugece sabah olmazmı bilmem..peki sen hamile kaldınmı kacıncı denemendi ve sorun neydi.? Cok soruyorum ama affet stres işte sebepsiz olmakta cok kötü işte derdimi bilsem ona göre hareket ederim ama vardır bundada hayır sabırla beklicez...
bende iki kere deneyebilmek için ilkinde tek transfer istiyorum bakalım dr nediyecek
çünkü iki koyarsa bir tanesi çöp olur deniliyor
dr ile görüşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum yüzyüze soracağım bu hususu
yaş 40 olunca iki embriyo konulur diyorlar neyse gidince belli olur konuşuruz drla bakalım ne diyecekdaha kaliteli olanı tek koyarlar gibime gelio benimde inş. ilk seferde hamiş oluruzda ikinci stresi bir daha yaşamayız. oda ayrı bi sıkıntı olur bizim için.
yaş 40 olunca iki embriyo konulur diyorlar neyse gidince belli olur konuşuruz drla bakalım ne diyecek
inşallah tutar canım tutmazda ikinciye embriyo kalmazsa benim ben bir daha denemeyeceğim doğal olursa olur allah nasip ederse
eşim olmazsa üzülme koruyucu aile oluruz oğlumuza kardeşi öyle veririz diyor bakalım nasip
allah razı olsun arkadaşım inşallah güzel haberler veririz birbirimizedoğru canım senin yaşı unutmuştum ozman iki tane transfer olur gibi ama kalitesine göre doktor ayarlar ya onu en iyisini o bilir. bence ilkinde olucak ben öyle hissediyorum. oğluna kardeş gelicek inş.
koruyucu aile olayını bende hep düşünmüşümdür. ne büyük erdem böyle birşey düşünmeniz
2 senelik evliyim bende canım 1 sene korundum 1 sene denedim olmayınca aşılama denedik tutmadı simdi tüpteyim işte yasım 26 hiç sorunumuz yok doktorlarımızda bekleyin dedi ama ben artık stresten ve beklemekten yorulnca tedaviye basladım hemen. İnşallah olumlu sonuc alırızforumlarda oku bak gör ne kadar çok kişi var 3. gün embriyosu ile hamile kalan herşey nasip kısmet işi aslında. ben iki defa doğal yoldan hamile kaldım bir kimyasal, bir dış gebelik, dış gebelikten laporoskopi oldum geçen sene yazın 3 ay korundum sonra bıraktım korunmayı ama nerdeyse 1 senedir hamile kalamayınca daha fazla beklemek istemedik ve ilk tüp bebek denemesini yaptık.3 senelik evliyim görünürde hiç bir sıkıntı yok bizde ama olmadı Rabbim nasip etmedi. senin sebepsiz sanırım kaç yıllık evlisin peki, yaşın kaç
Hayırlı olsun Canım benim 1aaydı diğer compact demişti emriyalog yani bilmiyorum kalitesini ama biri tutmuştu gayet kaliteli bisürü yumurtan var ne güzel dondurulmuş çok şanslısın umutlu ol kaçıncı gün embriyolarıgeçmiş olsun canım bu sefer inş. bebeğini kucağına alırsın. benimde iki embriyo transferi olacak. biri aa diğeri düşk kalite ...dediğdüşük kaliteli olanı hatrlayabiliyormusun? benm 2ab ve 3bb var ikisinden birini koyucak ikinci olarak bende onlardan yana umutsuzum
2 senelik evliyim bende canım 1 sene korundum 1 sene denedim olmayınca aşılama denedik tutmadı simdi tüpteyim işte yasım 26 hiç sorunumuz yok doktorlarımızda bekleyin dedi ama ben artık stresten ve beklemekten yorulnca tedaviye basladım hemen. İnşallah olumlu sonuc alırız
Hayırlı olsun Canım benim 1aaydı diğer compact demişti emriyalog yani bilmiyorum kalitesini ama biri tutmuştu gayet kaliteli bisürü yumurtan var ne güzel dondurulmuş çok şanslısın umutlu ol kaçıncı gün embriyoları
Ahh melegiiimmmmm. Tsk ederim. Bugun izin gunum. ev temizligi, disci, yemek derdi derken ancak girebildim. Nasilsin? Geldimi kirmizilarYonca___ hiç görünmedi bugün
Yok canim gelmedi daha iyiyim sukurAhh melegiiimmmmm. Tsk ederim. Bugun izin gunum. ev temizligi, disci, yemek derdi derken ancak girebildim. Nasilsin? Geldimi kirmizilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?