- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
19 ekim canımm. İnşallah tutunurlar :) suan yatıp kalkıp oturuyom öyle vc gidiyorum yemek yemeye kalkıyorum ya sanki kötü bişey yapıyom gibi hissediyorum bişey olacak gibi geliyo sanki hemen gidiverecek gibi :)
Benim de cuma oldu transferim aynı piskşoijideyiz ben bi de extra gergin bi insanım ama inş sonuçlarımız iyi olur bu zorlu tedaviden eli boş çıkmayız , bana da iki embriyo kondu
Ben uyandım ya toplam a işleminde maalesef çok acı çektim sonra bitirdiler sanırım sona doğru uyandım
Dikkat ediyorum canım evdeyim zaten annemde kalıyorum hiçbişey yapmıyorumm cumartesi oldum transfer o gün ilk günmü sayılıyorrcanım kendini yormadan dikkat et ilk 5 gün çok önemli 3. gün embriyosunda
Hayırlısı olsun Canım benim 3.gün embriyosu değil mi? Test gününü ne Zamana verdiler....
Benimde büyük ihtimal yarın transfer doktor sabah haber verecek 3.gün embriyosu olmuş olacak
Bilmiyorum herkese standart veriyoruz dediler , orda hsiterekoi de de uyanmıştım ben onu da söyledim ama yine de değişen birşey olmadı maalesef , gözlerimi açamıyorum ama ağlıyordumacıyor hocam diye çırpınıyordum , hoca sordu kaç tane Yumrta oldu diye hemşireye oraları hatırlıyorum maalesef ... çektiğim acıyı da hatırlıyorum .... Başkent’te oldum canımmaaay nasıl olur öyle birşey çok geçmiş olsun. azmı verdiler narkozu
hangi merkezde tedavi görüyorsunuz
Bence pazar birinci gün sayılıyor , paAr dördüncü gün embriyosu oluyor , ben embriyonun gününe göre hesap ediyorum , benim de cıma üçüncü gün embriyosu kondu , bugün altıncı günü embriyolarımınDikkat ediyorum canım evdeyim zaten annemde kalıyorum hiçbişey yapmıyorumm cumartesi oldum transfer o gün ilk günmü sayılıyorr
transfer günü sayılmıyor diye biliyorum ben canım sakın test yapma 12. günden önce oldumuDikkat ediyorum canım evdeyim zaten annemde kalıyorum hiçbişey yapmıyorumm cumartesi oldum transfer o gün ilk günmü sayılıyorr
Bilmiyorum herkese standart veriyoruz dediler , orda hsiterekoi de de uyanmıştım ben onu da söyledim ama yine de değişen birşey olmadı maalesef , gözlerimi açamıyorum ama ağlıyordumacıyor hocam diye çırpınıyordum , hoca sordu kaç tane Yumrta oldu diye hemşireye oraları hatırlıyorum maalesef ... çektiğim acıyı da hatırlıyorum .... Başkent’te oldum canımm
Daha yüksek verirsek solunum durur dedi uyursun dedi hemşire , uyudum ama uyandım geri , Benden sonra bi bayan Daha uyutulmuş olarak getirildi odaya öyle derin uyuyordu ki ben hayran hayran onu izledim .... ben acı öekmiş korkmuş bi haldeydim .. neyse geçti gitti umarım tekrarı da olmaz ... üçüncü gün benim cıma günü verildi ban a, cımartesi kan vermeyi düşünüyorum Doğum günüm çünküayyy çok fena yaa kaldıkı ilk kez de olmamış bu nasıl dikket etmezler
çok geçmiş olsun canım tekrardan
seninde 3. gün embriyosu öylemi bende transferi bekliyorum
Bilmiyorum herkese standart veriyoruz dediler , orda hsiterekoi de de uyanmıştım ben onu da söyledim ama yine de değişen birşey olmadı maalesef , gözlerimi açamıyorum ama ağlıyordumacıyor hocam diye çırpınıyordum , hoca sordu kaç tane Yumrta oldu diye hemşireye oraları hatırlıyorum maalesef ... çektiğim acıyı da hatırlıyorum .... Başkent’te oldum canımm
Yok yapmam heralde canım bugün belim agrıyor biraz sürekli yatıncada olmuyor diye arada bi yavas yavas dolasıyorum ev içinde gelip geri yatıyorumm. Düz yatmakta yordu yan yatınca sıkıntı olmaz demitransfer günü sayılmıyor diye biliyorum ben canım sakın test yapma 12. günden önce oldumu
Sen de mi Başkent’te yaptırdın opuyu ? Ben çok acı çektim ya ama sonra bıraktı sanıyorum dr, çünkü hemşireye kaç yumurta oldu dediğinde hemşire yedi dedi orda bıraktılar artık sanırım çünkü işlem bittiğinde de yedi dediler bana , ayaklarını kıpırdatma diyordu hemşire bana ama kapkaranlıktı gözüm bişet görmüyorduben de hissettim opu'da, gözlerimi açamadım ama bacaklarımı çekmeye çalıştığımı hatırlıyorum. batma gibi acılar hissettim. Cumartesi oldu transferim benim de
Bugün kasıgımda ve belimde az agrı var bunlarda brni korkutuyor yada kuzular içerde hummalı calısıyorlar tutunmak için
Ben karnımın üstüne de yatıyorum ya önemli olan rahat etmek değil mi kiYok yapmam heralde canım bugün belim agrıyor biraz sürekli yatıncada olmuyor diye arada bi yavas yavas dolasıyorum ev içinde gelip geri yatıyorumm. Düz yatmakta yordu yan yatınca sıkıntı olmaz demi
Bendede sey oldu 5.gün deyince herkes bi gerildim neden erken yapıyor die sordum ama far yok dedi doktorum suan kaliteli 1.kalite 1.sınıf cok iyiyken yapılması daha iyi dedi. Hayırlısı olsun canım. Ben proluton die bi iğne kullanıyorum 3 günde bir yapılıyor kalcadan bi bant yapıstırdılar haftada 1 değişsecek. Alttan vajinal jel kullanıyorum .folik asit ve ecoprin var bide hıbor diye bi göbekten yada koldan yapıcagım iğnem var simdilik :)) en kötüsü 3 günde olan iğne cok yakıyoor cokk
inşlhhhhh Canım dua edin bana haber bekliyorum doktordan bugün yada Çarşamba transfer ama büyük ihtimal bugün demişti dün doktor heyecanla bekliyorum ......canım inşallah güzel haberler alırız senden de güzelim
İnşallah kuzumm emin ol hepiniz dualarımdasınız Rabbim emegimizin karsılıgını versin özlemimizi dindirsin hayırlısıyla inşallah.biz iyi düşünelim iyi olsun kuzularmız calısıyorlar inşallah :))inş öyledir ben de ağrım olduğunda öyle düşünüyorum , inş inş inş güzel olumlu sonuçlar Alırız yaaa
İnş ... senin dondurulmuş var mı ?İnşallah kuzumm emin ol hepiniz dualarımdasınız Rabbim emegimizin karsılıgını versin özlemimizi dindirsin hayırlısıyla inşallah.biz iyi düşünelim iyi olsun kuzularmız calısıyorlar inşallah :))
canım rahme kan gitmesi için dolanmanda gerek devamlı yatmak iyi değil evde yürü aradaYok yapmam heralde canım bugün belim agrıyor biraz sürekli yatıncada olmuyor diye arada bi yavas yavas dolasıyorum ev içinde gelip geri yatıyorumm. Düz yatmakta yordu yan yatınca sıkıntı olmaz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?