Kızlarr transferim gerceklesti 2 tane embriyo konuldu 1.sınıf 1.kalite cok iyiler dedi geriye kalanlardan 3 tane daha 1.sınıf 1 kalite embriyolarım kalmıs onlarıda dondurdum :) hakkımzda hayırlısı olsun inşallah dua edinn kızlar tutunsun miniklerimizz
Sağol canım inşallah alırım..hepimiz emeğimizin karsılıgını alırız :) yok zor değil ya en kolay kısımlRından biri bu heralde onu emin ol yapmıyosun :)) ben cıktmm onda bile zor yaptım yyani daha durabilirim diye :)))Maşallah canım benim inş. İki kuzunu da kucağına alırsın. Nasıldı transfer zormuydu? İdrara denildiği gibi çok mu sıkışık oluyorsun bende ondan korkuyorum ya tutamazsam diye:)
Gozun aydun canim sıkı sıkı tutunsun kuzular insallah test gunun ne zamanKızlarr transferim gerceklesti 2 tane embriyo konuldu 1.sınıf 1.kalite cok iyiler dedi geriye kalanlardan 3 tane daha 1.sınıf 1 kalite embriyolarım kalmıs onlarıda dondurdum :) hakkımzda hayırlısı olsun inşallah dua edinn kızlar tutunsun miniklerimizz
19 ekim canımm. İnşallah tutunurlar :) suan yatıp kalkıp oturuyom öyle vc gidiyorum yemek yemeye kalkıyorum ya sanki kötü bişey yapıyom gibi hissediyorum bişey olacak gibi geliyo sanki hemen gidiverecek gibi :)Gozun aydun canim sıkı sıkı tutunsun kuzular insallah test gunun ne zaman
Benim de cuma oldu transferim aynı piskşoijideyiz ben bi de extra gergin bi insanım ama inş sonuçlarımız iyi olur bu zorlu tedaviden eli boş çıkmayız , bana da iki embriyo konduAyyy gece zor uyudum hepuyandım sagıma soluma dönerken bile hadi deli yatrsam diye :)
Ben uyandım ya toplam a işleminde maalesef çok acı çektim sonra bitirdiler sanırım sona doğru uyandımKorkulucak bişey yok. Canım ben cok sıkıntılı girdim yani ama gercekten hiç bişey yok büyütülücek Rabbim hayırlı haberlerle getirsin senide kuzumm dualarım senle:)
Ayyy aramızda 1 gün var :) inşallah tutar bebişlerimiz kuzumm. Nasılsın agrın sızın varmı benim karnımda bi dolgunluk var dün aksam hafif agrım vardı kasıgımda ve belimde oturuyom kalkıyom biraz evde dolanıp yatıyorum tekrar da vc işin nasıll yatarken nasıl yatıyosun geceleri :) cok sordum ama cok merak ediyorummmBenim de cuma oldu transferim aynı piskşoijideyiz ben bi de extra gergin bi insanım ama inş sonuçlarımız iyi olur bu zorlu tedaviden eli boş çıkmayız , bana da iki embriyo kondu
Aaa nasıl uyandın ki ya neden öyle olmus peki. Eger uyumazsak zaten gercekten zor bi işlemm cünkü benim haff agrım sisliğim kaldı transfer oldun dün ama yinede az var korkuyorumdaBen uyandım ya toplam a işleminde maalesef çok acı çektim sonra bitirdiler sanırım sona doğru uyandım
Bugün biraz daha rahat hareket ediyorum canım hatta eskileri açıp eşimle biraz tartıştım bile maalesef , beklemek zor tedavi süreci de gerçekten zor , şimdi progestanı yaptırmaya gideceğim hastaneye ilk defa dışarı çıkacağız , sen nerde yaptırdın canım tedavini , ne çok iğne ilaç var değil mi ? Bağdaş kuruyorum artık wc ye rahat gidiyorum banyo yapmadım henüzAyyy aramızda 1 gün var :) inşallah tutar bebişlerimiz kuzumm. Nasılsın agrın sızın varmı benim karnımda bi dolgunluk var dün aksam hafif agrım vardı kasıgımda ve belimde oturuyom kalkıyom biraz evde dolanıp yatıyorum tekrar da vc işin nasıll yatarken nasıl yatıyosun geceleri :) cok sordum ama cok merak ediyorummm
Canım moralini yüksek tut ama iyi düşün iyi olsun. Ben progestanı vajinal jelden alıyorum sabah aksam sıkıyorum. Dün işlemden sonra cıkmadan hastanede 3 günde bir olan düşük önleyici iğnemle haftada bir kalcadan bantı yapıstırdılar. Aksamda göbekten kendim yaptım iğnenin digerini bide kan sulandırıcı ve folik asit içiyorum.Bugün biraz daha rahat hareket ediyorum canım hatta eskileri açıp eşimle biraz tartıştım bile maalesef , beklemek zor tedavi süreci de gerçekten zor , şimdi progestanı yaptırmaya gideceğim hastaneye ilk defa dışarı çıkacağız , sen nerde yaptırdın canım tedavini , ne çok iğne ilaç var değil mi ? Bağdaş kuruyorum artık wc ye rahat gidiyorum banyo yapmadım henüz
Bende banyo yapmayı düşünmüyorum yaa ne olur ne olmaz zaten yatıp duruyorum yıkanmama ihtiyac yok :)) ben tedavimi konyada novafertilde yaptırdım sami hoca ve fuat hoca ikisinede gittim zaten prosedr geregi birini sectim ama hepsi ilgilendi. Dün transfeden sonra kasık agrım oldu benim cok korktum ama agrım lekem kanamam hiç oomadı bugün iyiyimde nedense içimde korku var kalkınca bişey olucak gibi yada tuvalete hidince bişey olucak gibi oluyor napıcam bu düşünceyii bilmem:)Bugün biraz daha rahat hareket ediyorum canım hatta eskileri açıp eşimle biraz tartıştım bile maalesef , beklemek zor tedavi süreci de gerçekten zor , şimdi progestanı yaptırmaya gideceğim hastaneye ilk defa dışarı çıkacağız , sen nerde yaptırdın canım tedavini , ne çok iğne ilaç var değil mi ? Bağdaş kuruyorum artık wc ye rahat gidiyorum banyo yapmadım henüz
İlaçlar aynı etkiyi gösterse de farklı sanırım , bant yok mesela bende bol bol göbekten iğne var, rahat ol canım kabızlık olmadıkça sonra sorun yok ben de gün geçtikçe daha rahat hareket ediyorum inş tutar ya Rabbim yaaa, ben de banyo yapmam daha sanırımCanım moralini yüksek tut ama iyi düşün iyi olsun. Ben progestanı vajinal jelden alıyorum sabah aksam sıkıyorum. Dün işlemden sonra cıkmadan hastanede 3 günde bir olan düşük önleyici iğnemle haftada bir kalcadan bantı yapıstırdılar. Aksamda göbekten kendim yaptım iğnenin digerini bide kan sulandırıcı ve folik asit içiyorum.
olabilir canım dogru diyosun. Bende yıkanmıcam uzun süre bosver sende ne olur ne olmaz inşallah tutunur meleklerimiz bizee inşallah. Dua et benim içinde burda hamile oldugumuzuda paylasırız inşallah :))İlaçlar aynı etkiyi gösterse de farklı sanırım , bant yok mesela bende bol bol göbekten iğne var, rahat ol canım kabızlık olmadıkça sonra sorun yok ben de gün geçtikçe daha rahat hareket ediyorum inş tutar ya Rabbim yaaa, ben de banyo yapmam daha sanırım
İnş ....Ol
olabilir canım dogru diyosun. Bende yıkanmıcam uzun süre bosver sende ne olur ne olmaz inşallah tutunur meleklerimiz bizee inşallah. Dua et benim içinde burda hamile oldugumuzuda paylasırız inşallah :))
Hayırlısı olsun Canım benim 3.gün embriyosu değil mi? Test gününü ne Zamana verdiler....Kızlarr transferim gerceklesti 2 tane embriyo konuldu 1.sınıf 1.kalite cok iyiler dedi geriye kalanlardan 3 tane daha 1.sınıf 1 kalite embriyolarım kalmıs onlarıda dondurdum :) hakkımzda hayırlısı olsun inşallah dua edinn kızlar tutunsun miniklerimizz
Sağol canım evet 3. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane. 19 ekim test günüm. Hayırlısı olsun seninde canımm kuzularımız inşallah tutunur bizlere heyecan var mı :)Hayırlısı olsun Canım benim 3.gün embriyosu değil mi? Test gününü ne Zamana verdiler....
Benimde büyük ihtimal yarın transfer doktor sabah haber verecek 3.gün embriyosu olmuş olacak
Aminnnnnn ... heyecan olmaz mı hiç 5.gün diye bekliyordum hep ama zaten hepi topu 3 yumurtam olduğu için doktor transfer edeceğiz yüksek ihtimal diye aradı bugün , bende hemen ptesi transfer olursa test günü hesaplmaya koyuldum tabikii geçen sefer 5.gün embriyosu transfer edilmişti ben 6.gün idrar testi yapmıştım ve çift çizgi çıkmıştı bakalım bu sefer nasıl olacak? Bu arada esttofem Protestan 200 vajinal birde folik asit kullanıyorum... bütün doktorlar Farklı ilaç veriyor sanırımSağol canım evet 3. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane. 19 ekim test günüm. Hayırlısı olsun seninde canımm kuzularımız inşallah tutunur bizlere heyecan var mı :)
Bendede sey oldu 5.gün deyince herkes bi gerildim neden erken yapıyor die sordum ama far yok dedi doktorum suan kaliteli 1.kalite 1.sınıf cok iyiyken yapılması daha iyi dedi. Hayırlısı olsun canım. Ben proluton die bi iğne kullanıyorum 3 günde bir yapılıyor kalcadan bi bant yapıstırdılar haftada 1 değişsecek. Alttan vajinal jel kullanıyorum .folik asit ve ecoprin var bide hıbor diye bi göbekten yada koldan yapıcagım iğnem var simdilik :)) en kötüsü 3 günde olan iğne cok yakıyoor cokkAminnnnnn ... heyecan olmaz mı hiç 5.gün diye bekliyordum hep ama zaten hepi topu 3 yumurtam olduğu için doktor transfer edeceğiz yüksek ihtimal diye aradı bugün , bende hemen ptesi transfer olursa test günü hesaplmaya koyuldum tabikii geçen sefer 5.gün embriyosu transfer edilmişti ben 6.gün idrar testi yapmıştım ve çift çizgi çıkmıştı bakalım bu sefer nasıl olacak? Bu arada esttofem Protestan 200 vajinal birde folik asit kullanıyorum... bütün doktorlar Farklı ilaç veriyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?