Canımm inşallah gönlüne göre olur dualarımız seninle bu yolda hepimiz mücadele ediyoruz emegimizin karsılıgını alırız inşallah kuzularımız tutunur:)inşlhhhhh Canım dua edin bana haber bekliyorum doktordan bugün yada Çarşamba transfer ama büyük ihtimal bugün demişti dün doktor heyecanla bekliyorum ......
Var canım 3 tane 1.kalite 1.sınıf dondurttumİnş ... senin dondurulmuş var mı ?
canım yapma erken test 12. günden önce 3. gün embriyosu geç kanda gösteriyo kendiniDaha yüksek verirsek solunum durur dedi uyursun dedi hemşire , uyudum ama uyandım geri , Benden sonra bi bayan Daha uyutulmuş olarak getirildi odaya öyle derin uyuyordu ki ben hayran hayran onu izledim .... ben acı öekmiş korkmuş bi haldeydim .. neyse geçti gitti umarım tekrarı da olmaz ... üçüncü gün benim cıma günü verildi ban a, cımartesi kan vermeyi düşünüyorum Doğum günüm çünkü
Evet o yüzden de dolanıyorum yani kimisi hiç kalkmıyormusta doktor bana 2 gün dinlen sonra gez toz dedi yani bide ama herkes yatıyom deyince kalkınca suclu gibi oluyım bende arada ayaklarımı uzatıp oturuyorum da ben cok kasmamak gerek yacanım rahme kan gitmesi için dolanmanda gerek devamlı yatmak iyi değil evde yürü arada
hayırlı olsun transferiniz arkadaşımben de hissettim opu'da, gözlerimi açamadım ama bacaklarımı çekmeye çalıştığımı hatırlıyorum. batma gibi acılar hissettim. Cumartesi oldu transferim benim de
Aaa biz senle aynıyızz pamukefe bende cumartesi oldum transfer 2 embriyo konuldu:)) nasılsın bugün benim belimde kasıgımda haff agrı var gibi sanki vajinal jelde kasıntıdan öldürüyor aense neler var kalkıyomusun sürekli yatıs mıben de hissettim opu'da, gözlerimi açamadım ama bacaklarımı çekmeye çalıştığımı hatırlıyorum. batma gibi acılar hissettim. Cumartesi oldu transferim benim de
Walla yaparım gibime geliyor ama bilmiyorum tabi cesaret edebilirsem tabi... Doğum günüm ya o gün hediyem gelecek diyorumcanım yapma erken test 12. günden önce 3. gün embriyosu geç kanda gösteriyo kendini
Sen de mi Başkent’te yaptırdın opuyu ? Ben çok acı çektim ya ama sonra bıraktı sanıyorum dr, çünkü hemşireye kaç yumurta oldu dediğinde hemşire yedi dedi orda bıraktılar artık sanırım çünkü işlem bittiğinde de yedi dediler bana , ayaklarını kıpırdatma diyordu hemşire bana ama kapkaranlıktı gözüm bişet görmüyordu
Kıızz yapma bak belki gec cıkar sonra üzülürsün bak stres olursun cuma oldun transfer demi senWalla yaparım gibime geliyor ama bilmiyorum tabi cesaret edebilirsem tabi... Doğum günüm ya o gün hediyem gelecek diyorum
inşallah inşallah arkadaşım rabbim yüzünü güldürsünWalla yaparım gibime geliyor ama bilmiyorum tabi cesaret edebilirsem tabi... Doğum günüm ya o gün hediyem gelecek diyorum
Aaa biz senle aynıyızz pamukefe bende cumartesi oldum transfer 2 embriyo konuldu:)) nasılsın bugün benim belimde kasıgımda haff agrı var gibi sanki vajinal jelde kasıntıdan öldürüyor aense neler var kalkıyomusun sürekli yatıs mı
çok teşekkür ederim, sizin de hayırlı olsun. İnşallah hepimizin sonuçları iyi gelir. Benim üçüngün embriyosu. Aslında 3. güne kadar gelmiş 7 embriyom vardı neden 5. güne beklemediler yada niye dondurulmadı düşünmeden yapamıyorum. Hastanenin kendi prosedüründen kaynaklı sanırım. Sizin de mi 3. gündü?hayırlı olsun transferiniz arkadaşım
kaçıncı gün embriyosu sizin
3 tane haber bekliyoruz artık bu sayfada allahın izniyle yüzünüz gülsün arkadaşım
Evet beraber güzel sonuclar alalım canım:)benimde bugün belimde ve kasıgımda hafif var ilk gün bende vc gittiğimde korkuyodum gidicekmiş gibi geliyodu :)ben jel kullanıyorum sabh aksam kasıntı yapıyor ama hergün bitane iğnem var göbekten kalcada bant yapıstırılı dıruyor kan sulandırıcı içiyorum foli asitle bide 3 günde 1 iğne var o cok yakıyor proluton diye. Bende kalkıp evde dolasıyorum ya annemde kalıyorum zaten iş yapmıyorumda yatıp kalkıp oturuyom hareketsiz kalmak daha kötü oluyo cünkü kabız olmamak gerekiyo. İlk denemem canım bu arada olumsuz bir aşılama denedim ardından tüpe gectim sebepsiz infertilite yasım 26 konyadayım novafertilde yaptırdım sami hoca ve fuat hocaya :)beraber bekleyeceğiz ne güzel. benim iki gündür belim ağrıyor normalde adet olacağım zaman ağrır ilaçlardan sanırım. Akıntı benim de oluyor. ilk gün transfer sonrası yürüdüm baya bi ilaç aradık eşim ile yan yan giderek :)) ilk olunca yer çekimi etkisi ile düşerlerse diye düşündüm sanırım. O gün biraz yattım, dün tüm gün canım yataktan çıkmak istedi. Bugün artık sabah iğne vurulmaya gitmiştim dönüşte yatmadım, doktorda 4 gün dikkat et dedi. Yat demedi, o heyecanla ve benim biraz acıdı, o acıyla sormak aklıma gelmedi. Ben hap olanından iki tane koyuyorum dışarı çıkıyorlar biraz biraz. Sen yatıyor musun? Kaçıncı denemen?
canım ben transfer bekliyorum opu oldu benim 12 gün önce hala adet olamadımçok teşekkür ederim, sizin de hayırlı olsun. İnşallah hepimizin sonuçları iyi gelir. Benim üçüngün embriyosu. Aslında 3. güne kadar gelmiş 7 embriyom vardı neden 5. güne beklemediler yada niye dondurulmadı düşünmeden yapamıyorum. Hastanenin kendi prosedüründen kaynaklı sanırım. Sizin de mi 3. gündü?
Evet beraber güzel sonuclar alalım canım:)benimde bugün belimde ve kasıgımda hafif var ilk gün bende vc gittiğimde korkuyodum gidicekmiş gibi geliyodu :)ben jel kullanıyorum sabh aksam kasıntı yapıyor ama hergün bitane iğnem var göbekten kalcada bant yapıstırılı dıruyor kan sulandırıcı içiyorum foli asitle bide 3 günde 1 iğne var o cok yakıyor proluton diye. Bende kalkıp evde dolasıyorum ya annemde kalıyorum zaten iş yapmıyorumda yatıp kalkıp oturuyom hareketsiz kalmak daha kötü oluyo cünkü kabız olmamak gerekiyo. İlk denemem canım bu arada olumsuz bir aşılama denedim ardından tüpe gectim sebepsiz infertilite yasım 26 konyadayım novafertilde yaptırdım sami hoca ve fuat hocaya :)
canım ben transfer bekliyorum opu oldu benim 12 gün önce hala adet olamadım
olayım miyon alınacak rahim hazır olduıunda ocak ayı gibi transfer olacak inşallah
benim elimde 3 tane 3. gün embriyosu var
Amin inşallah canım. Ben hiç hamile kalamadım sebep yok bebekte yok yani bende artık dayanamadgndan beklemedim 2 bucuk yıllık evliyim herkesn cocugu oldu bizim yok ben strese grdim ve sorular bunalttı. Hayırlısı olsun hakkımızda tutunsunn kuzularımızz çifter çifter doguralım inşallah canım :))Kaşıntı çok artarsa değiştirmesi için doktorunuza söyleyin bence. benim progestan iğnem var gün aşırı, kan sulandırıcı iğne var ki zaten homozigot taşıyıcıyım. estrofem içiyorum günde 3 defa o da sanırım östrojenimi arttırdığından migrenim tutuyor üç gündür. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu fakat gebe kalamadım, ameliyat öncesinde iki kez kaldım birinde kalbi durdu kürtaj oldum, diğeri düştü. En son nisan ayında bi kimyasal geçirdim aşılama sonrasında olmuştu. Sonra da beklemek istemedim artık. Herkesin çocuğu var, uzun süredir evli olup çocuğu olmayınca insanın değişik laflar insanın canını sıkıyor. Allah hepimizin yüzüne güler inşallah
Merhaba
Bugün transferin 12.günü kızlar
Test yaptırdım 5,54
Çok düşük
Kimyasal gebelik mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?