2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ooo cokmus yaa.ben.esimle.gideyim.diyordum.işten 1 saatlik izin alsin da.ama o sekilde devlette yaptiramam o zamn.mecburen ozelde yaptircam

sana kaçlık yapıcaklar belli mi? 50 lik yapılırsa kan alıp şekerli su içiliyor 1 saat sonra tekrar kan alınıyor o kadar. ama 75 veya 100 lük yapılırsa kan alınıp şekerli su içiliyor sonra birer saat arayla 3 kere kan alınıyor. eğer 75 lik yada 100 lükse kesin biriyle git özellikle ilk bir saat yanında olsun ilk başta bazen ciddi rahatsız edebiliyor. benim ilk hamileliğimde 75 lik yapıldı.şekerli suyu içer içmez başım dönmeye başladı ve 15 dakika sonra hepsini kusup acillik oldum. iyiki eşim yanımdaydı o ilgilendi benimle.

eshma elbise tam dizkapagimin ustunde.

çok sağol canım benim boyum 1,70 bana kısa olur o zaman.

inşallah eski günlerin geri gelmemiştir canım geçici birşeydir .

ben sormuştum kalkan ile koruyucu arasındaki farkı .açıklaman için sağol. ben şimdilik almamaya karar verdim. hani çok gerekirse eşimi gönderir aldırırım bir yerden. ilkinde kullanamadım çünkü öyle çok akan bi sütüm olmadı inşallah bunda çok sütüm olurda kalkana da gerek olur öyle alırım.

Canım ya bebiş unutturmuştur çoktan sana her şeyi :) bi de kızzzzzz.oy oy oy. Bu arada kızlar erken doğabilirken erkekler 43 haftayı bulabiliyormuş
Not: ben istanbuldayım Bahçelievler. Sen ??
mesajını yenı gordum :)
ben atasehırde oturuyorum tatlım cok uzak degılız aslında :)))
ınsallh gorusmek nasıp olur .

evet ikinde kullanmadıysan alma.
benım suanda bıle göğüs uçlarım hassas. dokunamıyorum.
bırde hangı arkadaşa sorduysam en rahat ettiğim sey falan demiş. ben zaten başlıycam son 1 ay kala kreme falan. o kadar hassaski giyinirken canım yanıyor.

En anlamlı sevgililer günümüz heralde bu.İçimizdek
Kızlar bu sabah bi sancim oldu. Simdi gecti gibi korktum biraz. Sizde oluyor mu boyle sancilar arada

Canım gaz falan mıydı? Gazdan ya da kabızlık varsa ondan oluyor genelde?

Kızlar bu sabah bi sancim oldu. Simdi gecti gibi korktum biraz. Sizde oluyor mu boyle sancilar arada
Canım Gaz sıkışması olabilir.Benim geçen hafta oldu gece uykudan uyandım çok korktum.Korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum ama takip et herkesin hamilelik öyküsü farklı bişey var yok demek yanlış sen takipte ol doktorunu ara sor. Normalde bu aralar hepimizde çok gaz var.

D Degemen canım sana birşey sormak istiyorum. eşin şeker yüklemesi hakkında ne diyor? sabahtan beri bir sürü yazı okudum bu konuda .kafam da karışık. benim annem şeker hastası, benim ilk hamileliğimde hamilelik şekeri çıkmıştı. şimdi doktorum 50 lik yapalım yine de her hamilelik farklı dedi. bir yandan doktoruma güveniyorum ama bir yandan da kafam karışık. ilk hamileliğimde 26. haftadan sonra diyet yaptım şimdide şeker yüklemesi yaptırmayıp diyet yapayım diyorum ama kaçamaklarında önüne geçemiyorum.

Günü gününü tutmuyor dimi. Bi gün kıpır kıpırken hatta patır kütürken ertesi gün tık yok sakin sakin süzülüyor :) kuşum benim:)

Evet yakın. Ataköyde olsaydın keşke:)))) reelde de görüşmek isterim ben burdaki arkadaşlarla. İstanbuldakiler kimler mesela???
Bende İstanbul dayım hatta aynı doktora gidiyoruz bi ara gop un kafeteryasinda bulusabiliriz :) ben bu arada gop ta doğum yapmayacağım Türkiye hastanesine ayrıntılı için gitmistim baya memnun kaldım yüzde doksan orda doğum yaparım. Sen karar verdim mi ?

Sticker dan uzak durmak da fayda var desene...ya yapabildiğimizi yapalım zamanında doğan bebek çok azmış unutmamak lazım

Günü gününü tutmuyor dimi. Bi gün kıpır kıpırken hatta patır kütürken ertesi gün tık yok sakin sakin süzülüyor :) kuşum benim:)

Kesinlikle:) Allahım nasıl tatlılar ya onların da hareketli oldukları gün var sakin oldukları gün var iyice başımıza insan kesildiler daha dün küçücük kesede bir noktalardı

Canim 50 lik filan oldugunu neye gore karar veriyorlar ki.doktor mu karar veriyo ona.anlamdm

Hamişler Merhaba lohusa pijaması aldınız mı?

Netten bakıyorum da marka ve beden konusunda karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…