2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yarın baby and Plus ürünlerinde yüzde 28 indirim var.

Kızlar yazdıklarınızı okudum özellikle beslenme konusu galiba hiçbirşey yiyemeyecez bu gidişle baksana domates tavuk hepsi hepsi zarar Allahım Sen koru bebeklerimizi

ben de aldım bu üründen, hafif hafif sallanıyor. ayaklığını çıkarınca sen ayapınla sallıyorsun. sadece otomatik sallanmıyor
Kıza sordum altındaki çıkıyormu diye yok dedi bana. Altında ayaklık tamamen çıkıyor mu? Evet sallanıyor ama seri değildi. Ayakları düzleştirince sabitleniyor içeri doğru katlayınca salanıyor ama iyi değil.

Buna da baktım canım. Çok iyi sallanıyordu. Işıklı bi aparatı yoktu sadece sanırım. İyi incelemek lazım kaç kg kadar alıyor. Ama beğenmiştim. Güzeldi. Yarında indirim varmış.

Bir tane 10'lu bir tane de 5'li aldım... onun dışında zaten penye battaniye ve badiler de var... yeter bence :)

Buna da baktım canım. Çok iyi sallanıyordu. Işıklı bi aparatı yoktu sadece sanırım. İyi incelemek lazım kaç kg kadar alıyor. Ama beğenmiştim. Güzeldi. Yarında indirim varmış.
Hmm ben bakamiyorum e bebek mağazası yok sadece internetten incelediğim kadariyla. Hiç dikkat etmedim kaç kg aldığına. Kararsız kaldık. Gerekli mi yoksa değil mi diye de düşünüyoruz

Arkadaşlar bebişin hareketlerini ne şiddette hissediyorsunuz. Mesela görebiliyor musunuz

Of cnm cok zor yaa
Hala yapmiyor lazimliga
Soylemiyorda
Bugun dort gun oldu
Cildircam
Moralim bozuluyor
Basil yapacaz diye endiseleniyrm
Gece bezliyrm
Bakalim ne yapacak seninki yarin
Belki daha iyi olur

Uzan cnm
İki saat dinle bebegi

Çok uzun bir yazı yazmıştım bende görünmüyor bizim bez bırakma hikayemizdi. Oğlum 3,5 yaşındaydı bıraktığımızda. 2,5 yaşından beri 2-3 defa bırakmaya çalıştım ve tekrar bağladım istikrarlı olamadık yok kabız oluyor yok psikolojisi bozuluyor yok mevsim uygun değil Vs Vs. Tabi yaş ilerledikçe çevre etkeni devreye girdi ne zaman bırakacaksınız kaç yaşına girdi ilkokula giderken de bekleyeceksiniz herhalde falan filan.başlayıp bırakmam da bu çevre faktörü de bu durumu daha meşakkatli hale getirdi.2,5-3 yaşında çocuk sinyalleri vermişti zaten gündüz en az 2,5 saat uyur hiç kaçırmazdı,gece bağladığım bez sabah çoğunlukla kuru olurdu. Ama benim oğlum klozete lazımlığa (çeşit çeşit) oturmuyordu bir kere yapsa birşey olmadığımı görse bezi bırakacağımıza wc ye yapacağına emindim. Bezlenmeyi istiyordu bezlemiyordum büyük tuvaletini 2-3 gün tutuyordu zarar verdiğimizi düşünüp tekrar bezliyorduk en son kreşle birlikte uyumlu bırakmayı düşündük ki kreşler bu konuda annelerden daha istikrarlı çok faydasını gördük hem diğer çocukların da tuvalete yaptığımı görmesi de olumlu etkiliyor ilk çişini kreşte yaptı zaten evde okulda wc ye yapsa da evde altına yaptı. Beni denedi bu seferde istikrarlı olmasaydım bırakamazdık herhalde. Bez bırakmada anne kilit nokta istikrar ve kararlılık şart. Ne kadar etrafa pislesede pes etmek yok. Çok iğrenç olacak ama örnek olması için söylüyorum kakasını altına yaptı ben kilotundan peçete ile aldım klozete attım birlikte Bye Bye dedik şarkılar söyledik bu 13 gün sürdü çişini 1 haftada kakasını 13 günde tuvalete yapmaya başladı. Herhalde öğrenemeyecek düşüncesi gelmedi mi aklıma tabiki geldi karamsarlık oldu ama sabır etmek gerekiyormuş biz kurtulduk. Çok meşakkatli sabır ve kararlılık gerektiriyor.
Kız ve erkek çocuklarda bırakma süresi değişiyor erkek çocukları her şey de olduğu gibi bunda da kızlardan geri kalabiliyor.
Bir de hepsi burada yada gitti gidiyorda merdivenli tuvalet aparatı var onu aldık bırakmamız da çok faydası oldu çocuk kendini daha güvende hissetti çocuk kendi başına da yapabiliyor başarma duygusunu da tattırıyor pahalı şarkılı türkülü gösterişli lazımlıklardan çok daha işe yaradı bizde. Fiyatı 35 tl idi kolay gelsin allah sabır versin

lilipit bir de bezi bırakmak için gece ve gündüz eş zamanlı bırakacaksın. Çocuk tamamen bezin bırakıldığında inanacak. Çiş yaptığının farkına varacak ıslaklıktan rahatsız olup çişi geldiğinde söylemeye başlayacakmış. Çocuklar bu konuda çok inat hep anneler pes ediyor sabır edin 13 gün sabrettim ve pes eden oğlum oldu önce çiş yaptığının farkına varsın rahatsız olsun işte bahar aylarının sonu yaz ayının başında bıratırmaya başlanır şimdi rahatsız olmasına müsade ermeden üşümesin diye değiştiriyoruz zamanlama da önemli. Başlamışsınız bırakmayın derim

E bebekte katlanan küvet kalmamış. 45 dakikada nasıl bitti anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…