Bende bende konuşayım diyorum saçmalamaya başlıyorum sanki başbakan la konuşuyorum:)
Kizlar e bebek deki besikler hakkinda ne dusunyosunuz.cok tatli duruyorlar indirimde guzel almak istiyorum ama gormeden de almak istemiyorum.399 tl ye düşmüş olan park yataklar dan bahsediyorum.sizce nasilevet ben de alacaktım internette bitmiş. bizim eve çok yakın bi avm de ebebek var. az önce gittim aldım. demir ayak da aldım. eğilmeden yıkamak kolay olur diye.
Mrb cnm ben bundan aldim.net den.normalde M Beden giyiyorum.ama bir beden buyuk olsun istedim L Aldim.o da biraz buyuk oldu ama geri.gondermedim tekrar.bol bol giyerim artikHamişler Merhaba lohusa pijaması aldınız mı?
Netten bakıyorum da marka ve beden konusunda karar veremiyorum
Benim bildiğim kadar ki dr söyledi bunu, saglık bakanlığnın yeni bir uygulamasıymış, şöle yapıyorlar şeker yüklemesini;Canim 50 lik filan oldugunu neye gore karar veriyorlar ki.doktor mu karar veriyo ona.anlamdm
Kizlar e bebek deki besikler hakkinda ne dusunyosunuz.cok tatli duruyorlar indirimde guzel almak istiyorum ama gormeden de almak istemiyorum.399 tl ye düşmüş olan park yataklar dan bahsediyorum.sizce nasil
Canım Gaz sıkışması olabilir.Benim geçen hafta oldu gece uykudan uyandım çok korktum.Korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum ama takip et herkesin hamilelik öyküsü farklı bişey var yok demek yanlış sen takipte ol doktorunu ara sor. Normalde bu aralar hepimizde çok gaz var.
Babası çok güzel konuşuyor halbuki seviyor falan ama ben şaşkın gibiyim çok değişik bi duygu :) Rabbim korusun bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin:)))) kesinlikle.Daha çocuğa nasıl hitap edeceğimi bilemiyorum.Annecim canım diyorum ama kendime okadar değişik geliyor ki:) evde yalnız kalınca konuşuyorum zaten hep :)
Mrb cnm ben bundan aldim.net den.normalde M Beden giyiyorum.ama bir beden buyuk olsun istedim L Aldim.o da biraz buyuk oldu ama geri.gondermedim tekrar.bol bol giyerim artikbi de pijama takimi aldim M beden.o da gayet rahat oldu.lohusa pijamalari baya genis oluyo sanirim..
Bende arıyorum valla alan yardımcı olursanız sevinirim kızlarHamişler Merhaba lohusa pijaması aldınız mı?
Netten bakıyorum da marka ve beden konusunda karar veremiyorum
ben anadolu yakasındayım sancaktepe kartalın üst tarafı oluyor :) görüşülebilir bencede neden olmasın :)Evet yakın. Ataköyde olsaydın keşke:)))) reelde de görüşmek isterim ben burdaki arkadaşlarla. İstanbuldakiler kimler mesela???
Kizlar e bebek deki besikler hakkinda ne dusunyosunuz.cok tatli duruyorlar indirimde guzel almak istiyorum ama gormeden de almak istemiyorum.399 tl ye düşmüş olan park yataklar dan bahsediyorum.sizce nasil
Babası çok güzel konuşuyor halbuki seviyor falan ama ben şaşkın gibiyim çok değişik bi duygu :) Rabbim korusun bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Ben iki çocuğumda da yaptırdım. Bunda da yaptıracağız. Zararlı olduğuna dair görüşlere katılmıyor eşim. Karatay usulü beslenen birinin yaptırmasına tabi ki gerek yok çünkü öyle bir beslenmede şekerin yüksek olması zaten imkansız diyor. Ama hiçbirimiz o tarz beslenmiyoruz ve gün içinde ekmekten aldığımız şeker bile yüklemede verilen şekere yakın maalesef. Yani hergün biz omiktar şekere maruz kalıyoruz zaten.D Degemen canım sana birşey sormak istiyorum. eşin şeker yüklemesi hakkında ne diyor? sabahtan beri bir sürü yazı okudum bu konuda .kafam da karışık. benim annem şeker hastası, benim ilk hamileliğimde hamilelik şekeri çıkmıştı. şimdi doktorum 50 lik yapalım yine de her hamilelik farklı dedi. bir yandan doktoruma güveniyorum ama bir yandan da kafam karışık. ilk hamileliğimde 26. haftadan sonra diyet yaptım şimdide şeker yüklemesi yaptırmayıp diyet yapayım diyorum ama kaçamaklarında önüne geçemiyorum.
:))) ben zaten evde tekim akşamları da eşim konuşuyor bende gündüz işte saçmalıyorum :)bende konusuyorum ama tek kalınca genelde :) sanki utanıyorum ya :) çok garip hisler :) ama hep bir doğ totoşunu ısırcam çok çektiriyosun bana diyorum :)
belki karşılaşırızAnladım canım bende perşembe yada cuma kontrole gidicem
Ben de kalkan aldım. Aventin. Kalkanın ortası açık. Göğüs ucunun çanaşıra değmeden kurumasını ve hava almasını sağlıyor. Ayrıca deliksiz kapağı takarsan bir göğüsten emzirirken diğerinden akan veya durduk yerde sızan fazla sütü depolamaya yarıyor. Göğüs koruyucunun ortası kapalı. Bebeğin emerken kullanıyorsun ama bebeğin ağzı meme ucuna değmiyor. Koruyucuya temas ediyor ve ortasındaki minik deliklerden çekiyor sütü. Halbuki süt üretiminin artması için bebeğin ağzının meme ucunu uyarması lazım. O yüzden koruyucu değil kalkan daha iyi
kızlar inanılmaz başım ağrıyor, midem bulanıyor ve öğürüyorum.
ne yapacağımı bılemedım.
sanırım açlıktan.Vay be.. daha neler öğrenicez. şu hamilelik apayrı bir dünya. öğren öğren bitmiyor. kalkanı önceden almak gerekiyor mu?
neden böyle oldun kuzum? biraz yatıp dinlensen mi acaba? öncesinde soda ya da ayva..başağrısı bende uykusuz ve susuz kalınca oluyor. çok mu yemek yedin yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?