Bizi de eklersen çok mutlu oluruz canım kızımız olucak ismi de zeynep olucak inşNursecm....................Erkek...............isim
M123S..........................Erkek..................GİRAY
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN
Efefsunkar....................Erkek...................EGE
Bihter34.......................Erkek...................isim
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ
Orangurann.................Erkek...................SARP
Alnilam........................Erkek.................isim
Haziranannesiyim.........Kız....................SARYA
Monomit.......................Kız....................DERİN
Snmclsn.........................Kız......................ARYA
Gzleem..........................Kız.......................ELA
Es2607...........................Kız......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız....................ADA
Hyb77...........................Kız.......................isim
Frkzhd.........................Kız........................isim
Asi4261.........................Kız.......................isim
Lilithic..........................Kız......................isim
Karammmsam..............Kız.....................PERA
Mavi_dem....................Kız........................isim
Zuhrealam....................Kız.......................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA
Lucccck........................Kız........................isim
Ayy teyzesi sağol İnşaallah canım.Hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza şarkılar söyleyelim kulağınaOoh ne güzel şarkısı bile varmış minnoşun inşallah doğunca da beraber dinlersiniz annesi
Kızlar maşallah diyim Benim kızım iki gündür yerinde durmuyor anneannesinin yanına geldik dün kısa bir yolculuk yaptım ve eşimle vedalaşırken ağladım hormonlar işte:) babasından uzaklaştığından mı yoldan mı yoksa ağlamamdan mı rahatsız oldu nedir sürekli dönüp duruyor içimde gecede uyutmadı çok korktum .. Daha önce bir kez daha ağlamıştım film izlerken eşim de yoktu o gün de sürekli kıpırdamıştı... Hissediyorlar demekki duygularımızı
Ne guzel Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insalalh.Almina ela olacak kizimizin ismi.bu arada istanbuldayim canim. Sen ? Haxirliklqr ne durumda? Ben daha hic bisey yapmadim hep int ten arastiriyorum alacaklarimi yakinda baslarimtebrık ederım tatlım benımde kızım olacak , ısım ne dusunuyorsunuz . Hangı sehırde oturuyorsun .
bebelerimizin isimleri de birbirinden güzel 10 çocuk yapıp on isim koymak var :)
lütfen böyle yapma, kocaman bir hayatı etkiliyorsun farkında olmadan. Annenin psikolojisi nasılsa bebek de öyle doğuyor ve o ömür boyu gidiyor..ben hergün ağlıyorum, çocuk bunalım doğacak zaten
erkek olsaydı ben ertuğrul koyacaktımfikir olsun sana hem ağır bi isim hemde modern :) berke dede olmaz en azından :)Ben daha bir taneye bulamadım ama
Canim 50 lik filan oldugunu neye gore karar veriyorlar ki.doktor mu karar veriyo ona.anlamdm
Cnm Kraft Calipso tercih ediliyor genelde ve e bebekte fiyatı da uygun.479 TL.
Bu arada Kraft calipso veya başka markanın park yatağını kullanıpta memnun kalan var mı?
çok sağol canım açıklaman için. dediğin gibi karatay yaşam tarzını benimseyen biri zaten şekeri hayatından çıkarmış oluyor. ben asla karatay gibi beslenemem çünkü meyve benim vazgeçilmezim. bende doktoruma güveniyorum zaten zararlı olsa neden yaptırsın.Ben iki çocuğumda da yaptırdım. Bunda da yaptıracağız. Zararlı olduğuna dair görüşlere katılmıyor eşim. Karatay usulü beslenen birinin yaptırmasına tabi ki gerek yok çünkü öyle bir beslenmede şekerin yüksek olması zaten imkansız diyor. Ama hiçbirimiz o tarz beslenmiyoruz ve gün içinde ekmekten aldığımız şeker bile yüklemede verilen şekere yakın maalesef. Yani hergün biz omiktar şekere maruz kalıyoruz zaten.
selam kızlar, yarın renkli ultrasona gideceğiz. Bebeğimi renkli görücem diye çok heycanlıyım ama bir yandan da ya bişi çıkarsa diye korkup geriliyorum
Kızlar foto.azcık büyük oldu ama kusura bakmayınbizim bebişler bu sene giyebilirler mi bu tulumlardan.. ben bayılıyorum bunlara,hele şöyle tontiş bir bebek olursa deymeyin keyfime
Bende İstanbul dayım hatta aynı doktora gidiyoruz bi ara gop un kafeteryasinda bulusabiliriz :) ben bu arada gop ta doğum yapmayacağım Türkiye hastanesine ayrıntılı için gitmistim baya memnun kaldım yüzde doksan orda doğum yaparım. Sen karar verdim mi
Ben o ara taşındım canım artık özgür hanıma gitmiyorum. Gidemiyorum daha doğrusu. Hala doktor konusunda istikrar sağlayamayan biriyim :))) buluşalım ağırlaşmadan daha da. Başka buluşmak isteyen var mı aramızda hanımlar ???? Ortak bi yer belirleyelimBende İstanbul dayım hatta aynı doktora gidiyoruz bi ara gop un kafeteryasinda bulusabiliriz :) ben bu arada gop ta doğum yapmayacağım Türkiye hastanesine ayrıntılı için gitmistim baya memnun kaldım yüzde doksan orda doğum yaparım. Sen karar verdim mi ?
lütfen böyle yapma, kocaman bir hayatı etkiliyorsun farkında olmadan. Annenin psikolojisi nasılsa bebek de öyle doğuyor ve o ömür boyu gidiyor..
Ablam ilk çocuk olduğu için annem hep ezilmiş,herşeyi içine atmış,bende ise aileye alıştığı için daha rahat davranmış. Bebekliğimizde ablam hep huzursuz bir bebek olmuş,bense hiç sıkıntısız büyümüşüm. Şimdi de huylarımız aynı,ablam ne kadar mutlu da olsa hep içine atacak bir şey bulur her şeye içlenir,bense boşvermişim dünyayı modundayım
Bende ayni konusuyorum sonra duygulaniyorum aglayasim geliyor.. cocuk diyordun nasil bir annem var hem sesleniyor hem agliyorArkadaşlar bu arada bebeğinizle konuşuyor musunuz? Ben bazen konuşuyorum ama bir garip oluyorum ağlayasım geliyor :)
canım geçmiş olsun nasıl oldun?kızlar inanılmaz başım ağrıyor, midem bulanıyor ve öğürüyorum.
ne yapacağımı bılemedım.
Canım domates salatalık taze fasulye kabak patlıcan biber ve marketlerdeki raf ömrü uzun olan gıdaları süt yoğurt tereyağı vs yeme. Çabuk bozulan süt ve yoğurtları bozulmadan tüket. Yani yoğurtu kendin yap :))))) zor tabi. Dayanavildiğin kadar. Tatlıya dikkat edebilirsen iyidir özellikle çikolata. Ambalajlı gıda ve sebzeler komusu çok önemliKızlar şu beslenme olayını bidaha anlatırmısınız lütfen hep dikkat ettim sanıyordum ama gözden kaçırdığım çok şey varmış meğer çok pişmanımgeç kalmadıysam dahada dikkat etcem inşallah
şimdi daha iyiyim.saol canım.canım geçmiş olsun nasıl oldun?
Bende ayni konusuyorum sonra duygulaniyorum aglayasim geliyor.. cocuk diyordun nasil bir annem var hem sesleniyor hem agliyor
kesinlikle öyle yap canım daha iyi olur senin için boşa perişan olmasınşimdi daha iyiyim.saol canım.
ilacı artık gece içeceğim öyle denıyecegım.
zaten ıshalde yaptı.
Ben konuşuyorum ben konuşurken o duruyor dinliyor hiç kıpırdamıyor susuyorum tepinmeye kaldığı yerden devam:)))) balığım anneyi dinliyor da anlıyor mu acep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?