- 29 Mayıs 2013
- 1.229
- 1.298
- 133
http://urun.n11.com/gecelik-ve-pija...-hamile-gecelik-1522-bant-hediyeli-P133570928
birde bu var diğeri çok mu kısa acaba
benım sıpa gecen hafta kıpırdamadı bu hafta tekme delisine döndüm...Doktor pozisyondan dolayı olabilir dedi poposu asagıda imiş ama içim rahat etmiyor birde burda herkes fazlasıyla hissedince bende anormallik var sanıyorum 1 ay sonra herhalde daha net hissederim iyi olsunda bebişim teşekkür ederim cvbın icin
Ahh ahh dikkat ediyorum elimden geldiğince ama süt doğal olanı bulamıyorum ve haliyle öbürküler mayalanmıyorCanım domates salatalık taze fasulye kabak patlıcan biber ve marketlerdeki raf ömrü uzun olan gıdaları süt yoğurt tereyağı vs yeme. Çabuk bozulan süt ve yoğurtları bozulmadan tüket. Yani yoğurtu kendin yap :))))) zor tabi. Dayanavildiğin kadar. Tatlıya dikkat edebilirsen iyidir özellikle çikolata. Ambalajlı gıda ve sebzeler komusu çok önemli
çooook güzelmiş nerden aldın bende istiyoruumYaa kızlar çok tatlı komik değil midayanamadım aldım şimdi Hm ' den.
sorma canım sankı gecelık degıl gelınlık bende ılkını çok beğendım boyuda yazmıyor ama 1,56benım boyum çok mu kısa olur dıye aklıma takıldı benımde aynen gelen gıden olacak yatktan ınerken falan skıntı olabılırİlk gönderdiğini daha çok beğendim. Ama dizlerde nasıl rahat edilir mi bilmem. Malum gelen giden olur. Ama ben de gecelik almaktan yanayım.
Ya bi de bu gecelikler niye böyle dantelli süslü püslü. Sade bişey bulan olursa paylaşsın lütfen..
Bende istiyorumBen o ara taşındım canım artık özgür hanıma gitmiyorum. Gidemiyorum daha doğrusu. Hala doktor konusunda istikrar sağlayamayan biriyim :))) buluşalım ağırlaşmadan daha da. Başka buluşmak isteyen var mı aramızda hanımlar ???? Ortak bi yer belirleyelim
Ahh ahh dikkat ediyorum elimden geldiğince ama süt doğal olanı bulamıyorum ve haliyle öbürküler mayalanmıyorama süt arada tüketiyorum yoğurt yiyorum domates hergün bitane yemişimdir ve dün akşamdan vicdan azabı çekiyorum
pijamam var ya bırde gecelik olsun dedim ne olur ne olmaz dıye fıyatı da uygun geldı nasıl uçuk fıyatlar var oyle
bencede hıc gerek yok. başına lohusa koymuşlar fıyatı uçurmuşlar. cok karsıyım bu tarz seylere.pijamam var ya bırde gecelik olsun dedim ne olur ne olmaz dıye fıyatı da uygun geldı nasıl uçuk fıyatlar var oyle
İlk gönderdiğini daha çok beğendim. Ama dizlerde nasıl rahat edilir mi bilmem. Malum gelen giden olur. Ama ben de gecelik almaktan yanayım.
Ya bi de bu gecelikler niye böyle dantelli süslü püslü. Sade bişey bulan olursa paylaşsın lütfen..
sorma canım sankı gecelık degıl gelınlık bende ılkını çok beğendım boyuda yazmıyor ama 1,56benım boyum çok mu kısa olur dıye aklıma takıldı benımde aynen gelen gıden olacak yatktan ınerken falan skıntı olabılır
Merhaba,
Bende yeniden anne olmanın heyecanı ile aranıza katılıyorum.
Haziran 2012 doğumlu bir oğlum var, şimdi ailemize Haziran ayında henüz adına karar veremediğimiz yeni bir erkek katılacak.
Ataşehir Memorial hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum.
Taramalar olarak şuana kadar 2'li test sonrası Harmony test yaptırım. En son olarak ise detaylı ultrason için Prof. Atıl Yüksel'e kontrole gittim. Şimdilik herşey yolunda gidiyor.
Hepinize güzel, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hamilelik dilerim.
İlk çocuktan dolayı deneyimli olduğum için nacizane fikir ve önerilerimi ara ara sizler ile paylaşıyor olurum.
Görüşmek üzere, Nilay
Evet ya ben onu çok düşünüyorum ben ona sahip olmanın mutluluğundan dolayı ağlıyorum sevinçten duygu yoğunluğundan o üzülüp strese girmiyodur demi ayaklarımı uzatıp karnımı severken elimde değil süzülüyor yaşlarAynenn canım ya :))) hormonlardan sanırım ama daha yüzünü görmeden böyle duygulanıyorum ondan bahsettiğim anda,doğunca napacam hiç bilmiyorum :) annemler uzakta benim onlara anlatırken bile gözlerim doluyor şöyle böyle diye.İnşallah mutluluktan ağladığımı anlıyordur minnoşum yoksa üzüldüm sanıp o da üzülmesin içerde
Cok guzelmis yaa kac aylik aldin canim aksam bende baktim biraz sitesine harika cici seyler yapmislar hm ye gitmek icin sabirsizlandim adetaYaa kızlar çok tatlı komik değil midayanamadım aldım şimdi Hm ' den.
Konya da mı buluşsak ki:)) size kalacak yer de temin ederim memleketimdir de kendileri:) ben önce bebekleri sonra anneleri merak ettim niyeyse :) arkadaşlar İstanbullular cevap verinBende istiyorumama buluşma yerimiz Antalya İstanbul karayolunun kenardaki dinlenme tesislerinde bekleyin. Bazen çok istiyorum şöyle beraberce oturalım dökülelim yazmak tatmin etmiyor konuşu konuşuvermek istiyor insan ama yok anca yaz yaz yaz
sanırım açlıktan.
yada demir hapına başladım o yapmış olabilir mi.
onun etkisi mi.
işyerınde revir var dr var ama rahat edemiyorum.
birde makamda çalışıyorum.
malum 5 dk yok olmamız cok buyuk sorun
Yaa kızlar çok tatlı komik değil midayanamadım aldım şimdi Hm ' den.
Canım bir haftada sadece bugün sabah 1 çeri yedim. Bu vicdan azabıyla bir hafta daha yemem :))))) dayanması zor ne diyim haklısın bi yerdeAhh ahh dikkat ediyorum elimden geldiğince ama süt doğal olanı bulamıyorum ve haliyle öbürküler mayalanmıyorama süt arada tüketiyorum yoğurt yiyorum domates hergün bitane yemişimdir ve dün akşamdan vicdan azabı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?