2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Neden olmasınn:) anne karnında bebekleriyle konuşan annelerin bebekleri doğumdan sonra da anneleri konuşunca dikkatlice dinlediklerine şahit oldum.Doğunca da dinler inşallah annesini
Yaaaa öyle mi dersin????? Ona annesi şarkı da söyler bu gazla :)))) dur bişeyler daha anlatıyım kuzuma onun o küçük aklını karıştırmaya devam ediyim :)

kızlarrr
birazdan ebebek gimarta gideceğim
eğer içime sinerse babyplus 222 anakucağını alacağım...:)))

Kizlar e bebek deki besikler hakkinda ne dusunyosunuz.cok tatli duruyorlar indirimde guzel almak istiyorum ama gormeden de almak istemiyorum.399 tl ye düşmüş olan park yataklar dan bahsediyorum.sizce nasil
Canim ben aldim. Ebebek magazasinda incelemistim daha once zaten, indirim bekliyodum. Ben çok begendim digerlerinin renkleri cok cart bunlarin renkleri daha soft. Insallah memnun kalirim

Sanirim evet hormonlarimizdan galiba,,,Yerimm onlarii yaaa insan icinde minik birsey tasidigini ve herseyiyle bize bagli oldugunu bilince bundan oluyor sanirim kücük savunmasizz meleklerimiz onlar bizim

Çok teşekkür evet ilk resimdeki gibi bakıyorum daha güvenlikli gibi. Ben de araştırayım. Gidip bakmak en iyisi çünkü orda bi özelliğini beğenmeyebiliyorsun.

Ya kizlar karin bolgemde gobek deligimin orda bugun agrim oldu sabahtan belli sizdede oyle agrisi olan varmi

Dün tahlil vermiştim hipotiroit için aylık rutin o çok şükür 1,36 düşmüş 2,5 un üstündeydi kaç aydır. Ama D vitaminim git gide düşüyor 8,7 idi geçen ay bu ay 5,9 A düşmüş sağlık ocağı Dr u devit3 vermiş günde 10 damla kadın doğumcuma msj attım ama cevap vermedi aranızda devit kullanan var mı prospektürün de hamilelikte gerekmedikçe kullanılmamalıdır yazıyor kadın doğumcum geçen ay D vitamini herkeste düşük hamilelikte ödem arttıkça hep düşük çıkacak dedi önemsememişti eksikliği gelişim geriliğine falan sebep oluyormuş kararsız kaldım

Ben kullanıyorum canım benim de düşüktü geçen hafta ttahlil yaptırdım normale donmus ama doktorum yine de devam edeceksin dedi

Hatta seninki bayagi düşük benim okadar dusuk olmamasına rağmen ben başlamıştım.

evet ben de alacaktım internette bitmiş. bizim eve çok yakın bi avm de ebebek var. az önce gittim aldım. demir ayak da aldım. eğilmeden yıkamak kolay olur diye.
Ben biraz önce baktım. Ondan almak istiyordum ama.indirimli halı 100 TL. Normalleri 45 tl falan. Almadım o yüzden..

Ben biraz önce baktım. Ondan almak istiyordum ama.indirimli halı 100 TL. Normalleri 45 tl falan. Almadım o yüzden..

Ya evet malesef pahalı biraz ama benim banyom küçük, çocuğun odası da 12 metrekare. O yüzden çok yer kaplamayan şeyler daha iyi olur diye düşündüm.

Cok guzelmis yaa kac aylik aldin canim aksam bende baktim biraz sitesine harika cici seyler yapmislar hm ye gitmek icin sabirsizlandim adeta

Valla ben bunu 4-6 ay aldım. 68 cm yazıyodu. İnşallah yazın giydirebilirim.

Bir de tecrübeli arkadaşlar yazsa bize kısa kolu uzun kolu yeleği hangi bedenden neyi kaç tane almak iyi olur.

Bence yelek 3-6 ay olmalı. Çünkü kızım şubatta doğmasına rağmen doğduğu gibi yelek giydirmedik. Zaten ince battaniyeyle alıyordum kucağıma. Ama 3-6 aylık kesin olmalı.

Cnm doğum tarihimiz yaz olacak, ben kısa kollu bakacağım, sıcak olmasın üstüne de sabahlığın varsa bence kısa kol bak

Cnm benim 17 di doktor verdi 3 kutu 2 şer hafta arayla birer şişe içiyorum 15ml ufak bişey.
Bence kullan git gide düşüyor çünkü kış ayındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…