Ay çok tatlı bende bulsam böyle kizimaYaa kızlar çok tatlı komik değil midayanamadım aldım şimdi Hm ' den.
Yaaaa öyle mi dersin????? Ona annesi şarkı da söyler bu gazla :)))) dur bişeyler daha anlatıyım kuzuma onun o küçük aklını karıştırmaya devam ediyim :)Neden olmasınn:) anne karnında bebekleriyle konuşan annelerin bebekleri doğumdan sonra da anneleri konuşunca dikkatlice dinlediklerine şahit oldum.Doğunca da dinler inşallah annesini
Belkide:)belki karşılaşırız
Canim ben aldim. Ebebek magazasinda incelemistim daha once zaten, indirim bekliyodum. Ben çok begendim digerlerinin renkleri cok cart bunlarin renkleri daha soft. Insallah memnun kalirimKizlar e bebek deki besikler hakkinda ne dusunyosunuz.cok tatli duruyorlar indirimde guzel almak istiyorum ama gormeden de almak istemiyorum.399 tl ye düşmüş olan park yataklar dan bahsediyorum.sizce nasil
Sanirim evet hormonlarimizdan galiba,,,Yerimm onlarii yaaa insan icinde minik birsey tasidigini ve herseyiyle bize bagli oldugunu bilince bundan oluyor sanirim kücük savunmasizz meleklerimiz onlar bizimAynenn canım ya :))) hormonlardan sanırım ama daha yüzünü görmeden böyle duygulanıyorum ondan bahsettiğim anda,doğunca napacam hiç bilmiyorum :) annemler uzakta benim onlara anlatırken bile gözlerim doluyor şöyle böyle diye.İnşallah mutluluktan ağladığımı anlıyordur minnoşum yoksa üzüldüm sanıp o da üzülmesin içerde
Çok teşekkür evet ilk resimdeki gibi bakıyorum daha güvenlikli gibi. Ben de araştırayım. Gidip bakmak en iyisi çünkü orda bi özelliğini beğenmeyebiliyorsun.artık mecbur kalırsam izin olmuyor burdada rapor alırım direk.
Mor Seven bunlarda güzel gibi. bende o baktığımdan vazgeçiyorum sanırım sebebide fiyatı.(tınylove). resımdekı mavı olan babyplus222 159a düştü onu alacağım sanırım ama mağazada görmem lazım.
1-prego 4034 özellikleri güzel lakın 400 tl cıvarını fazla buluyorum. ama sen böyle bişey bakıyorsun sanırım.
Eki Görüntüle 1953634 Eki Görüntüle 1953635
Ben kullanıyorum canım benim de düşüktü geçen hafta ttahlil yaptırdım normale donmus ama doktorum yine de devam edeceksin dediDün tahlil vermiştim hipotiroit için aylık rutin o çok şükür 1,36 düşmüş 2,5 un üstündeydi kaç aydır. Ama D vitaminim git gide düşüyor 8,7 idi geçen ay bu ay 5,9 A düşmüş sağlık ocağı Dr u devit3 vermiş günde 10 damla kadın doğumcuma msj attım ama cevap vermedi aranızda devit kullanan var mı prospektürün de hamilelikte gerekmedikçe kullanılmamalıdır yazıyor kadın doğumcum geçen ay D vitamini herkeste düşük hamilelikte ödem arttıkça hep düşük çıkacak dedi önemsememişti eksikliği gelişim geriliğine falan sebep oluyormuş kararsız kaldım
Hatta seninki bayagi düşük benim okadar dusuk olmamasına rağmen ben başlamıştım.Dün tahlil vermiştim hipotiroit için aylık rutin o çok şükür 1,36 düşmüş 2,5 un üstündeydi kaç aydır. Ama D vitaminim git gide düşüyor 8,7 idi geçen ay bu ay 5,9 A düşmüş sağlık ocağı Dr u devit3 vermiş günde 10 damla kadın doğumcuma msj attım ama cevap vermedi aranızda devit kullanan var mı prospektürün de hamilelikte gerekmedikçe kullanılmamalıdır yazıyor kadın doğumcum geçen ay D vitamini herkeste düşük hamilelikte ödem arttıkça hep düşük çıkacak dedi önemsememişti eksikliği gelişim geriliğine falan sebep oluyormuş kararsız kaldım
Ben biraz önce baktım. Ondan almak istiyordum ama.indirimli halı 100 TL. Normalleri 45 tl falan. Almadım o yüzden..evet ben de alacaktım internette bitmiş. bizim eve çok yakın bi avm de ebebek var. az önce gittim aldım. demir ayak da aldım. eğilmeden yıkamak kolay olur diye.
Ben biraz önce baktım. Ondan almak istiyordum ama.indirimli halı 100 TL. Normalleri 45 tl falan. Almadım o yüzden..
Cok guzelmis yaa kac aylik aldin canim aksam bende baktim biraz sitesine harika cici seyler yapmislar hm ye gitmek icin sabirsizlandim adeta
http://urun.n11.com/gecelik-ve-pijama/yeni-inci-lohusa-gecelik-P58298842
kızlar bu gecelık nasıl benım çeyizimde aldığım 7li setim vardı pijama tak.ve sabhlaığını hiç kullanmadım çok sık dantelli falan aşırı da absurt değil birtek gecelik almak istiyorum sabhlığın içine buda tam uyuyo ama malı nasıl bilemedim
Cnm benim 17 di doktor verdi 3 kutu 2 şer hafta arayla birer şişe içiyorum 15ml ufak bişey.Dün tahlil vermiştim hipotiroit için aylık rutin o çok şükür 1,36 düşmüş 2,5 un üstündeydi kaç aydır. Ama D vitaminim git gide düşüyor 8,7 idi geçen ay bu ay 5,9 A düşmüş sağlık ocağı Dr u devit3 vermiş günde 10 damla kadın doğumcuma msj attım ama cevap vermedi aranızda devit kullanan var mı prospektürün de hamilelikte gerekmedikçe kullanılmamalıdır yazıyor kadın doğumcum geçen ay D vitamini herkeste düşük hamilelikte ödem arttıkça hep düşük çıkacak dedi önemsememişti eksikliği gelişim geriliğine falan sebep oluyormuş kararsız kaldım
Allah yardımcınız hatta yardımcımız olsun canım. Bu tedirginlikler ömür boyu bitmeyecek çünkü:)Kızlar kontrol zamanlarımız ne zaman, ben yarın kontrole gideceğim inşallah iyi haberlerle dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?