2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben osteocare kullanıyorum hergün bir tane... içinde kalsiyum magnezyum çinko ve d vitamini var

Allah yardımcınız hatta yardımcımız olsun canım. Bu tedirginlikler ömür boyu bitmeyecek çünkü:)
Gerçekten de öyle, bu arada 27.hafta ile 3.trimesir evresine geçiyormuşuz, basta bulantisi sıkıntısı olanlar için o sikintili günler geri gelecek yazıyor internette
Bu arada senle ben çok yakınız, senin meleğin hareketleri nasıl senin hamilelik nasıl gidiyo?

Yine senin oglun daha bilincli sanki
Bizde daha yok o bilinc
Sadece cisini tutmayi ogrendi simdilik
Haftasonu cok kontrolsuzdu
Simdi tutabiliyor
Ancak laximliga yapma konusunda direniyor
Bugun bi kaka bi cis lazimlik basarimiz oldu
Bakalim nasil ilerleyecegiz
Bugun ne yaptınız

Kızlar beni bu gece yattıktan yarım saat sonra karabasan bastı. Bi turlu sesim cikmiyodu. Zar zor uyandığımda eşimi kaldırdım. Sarıl dua oku falan diye. Poposunu döndü yattı. Uykusu ahir biraz.Başıma daha ciddi bişey gelse orda kalırım demek öyle.
Herşeyden korkar oldum zaten bugünlerde. Bebeğe bu zararı olmaz inş her açıdan. Var mı tavsiyesi olan

Teşekkürler onerilerin icin cnm
Dedigin gibi yapiyrm ama lazimliga alistirmaya xalisyrm
Egitime baslamadan once neler yapmam gerektigini arastirdim
Okudum
Ancak başarısız olacagim kaygisi oluyor
Uygulamak cidden Zor
Hamile halimle egilip lazimliga oturtup kitap okumak, onu beklemek cok yoruyor
Sonuc alamiyrm kalkiyor iki dk sonra birakiyor falan
Surekli camasir yika, egil ust degis
Hamile olmasam sorun olmazda
Cok agrim oluyor sonra
Oglum 27 aylik bu arada

Cnmuzun uzun yazdigin icin cok teşekkür ederim
Dedigin aparata bakacagim cnm

Banada olmuştu bi kere kalkamadim sesim çıkmıyor anne anne diyorum yok çıkmıyor. Aklıma sadece subhaneke gelmişti hemen onu okudum sonra fırlayıp kaçtım odadan. İnşallah Bisey olmaz. Ben sanmıyorum yanı. Bence hamileleri korur bi melek. Adamlar zaten öyle benim eşim imam kaldirsam o ana ne diyon sen der kesin. Başına gelen anlamaz bence. Yatarken fekal nas okuyun Bisey olmaz inşallah. Çünkü içinizde bir melek var

Zaten yatmadan yarım saat önce fatiha, ihlas ve ayetel Kürsi okumuştum nazar var diye. Sonrasında böyle oldu. Bi hoca çok okuma sana yaramıyor demişti. Okusan bi turlu okumadan bu türlü.. tekrar olmaz inş.
Bu arada 25. Haftada bebekler aşağı mı dönüyor? Senin takviminde öyle görünüyor. Erken değil mi dönmesi için?

Okumak neden yaramasin ki anlamadim. Bence her okumak şifadır inşallah. Ben hic bilmiyorum vallahi. Zaten burda takvimdeki gibi 25 hafta değilim bu takvim önde galiba biraz. 23 artı 6 yim. Belki bi bilgisi olan vardır

Cnm cok okuma demesi sacma olmus bence..ne kadar okursan o kadar iyi olur bebis ve senin.icin..biraz da psikolojik.eger inanarak okur isek okudugumuz dualar daha da etkili.olcaktir insallah

Okumak neden yaramasin ki anlamadim. Bence her okumak şifadır inşallah. Ben hic bilmiyorum vallahi. Zaten burda takvimdeki gibi 25 hafta değilim bu takvim önde galiba biraz. 23 artı 6 yim. Belki bi bilgisi olan vardır
Canim.dogum.tarhlerimiz ayni.gozukyo seninle.bem de bgn 24+3 um.yani 25.hafta icindeyim.

Canim.dogum.tarhlerimiz ayni.gozukyo seninle.bem de bgn 24+3 um.yani 25.hafta icindeyim.
Ben bi kaç gün geri galiba. Gerçi doktor ölçü veriyor yardımcısına kimene 23+5 dedi başka biseye 24+3 dedi falan anlamadım. 25 haftaya girdiği için öyle gözüküyor demek

Ben bi kaç gün geri galiba. Gerçi doktor ölçü veriyor yardımcısına kimene 23+5 dedi başka biseye 24+3 dedi falan anlamadım. 25 haftaya girdiği için öyle gözüküyor demek
Oyle cnm.bir de cihazlarin.olcumleri de farkli.oldugu.icin degisebiliyor..ben ayni farkli 2 doktor a gitmistim.olcumler arasinda 5 gun oynamisti

Olsun tutmasini ogreniyor gelisme olmasi cok onemli devam canim sabredicez bence ogrenecekler. Alt komsumun oglu 1 hafta boyunca hic tuvalete yapmamis ve yaklasik 1 ayda ogrenmis 3 yasinda olmasina ragmen en azindan isabetlerimiz var bizim bu bile iyi. Ya bugün sanki dunki gibiydi az bisey belki daha iyi o kadar. Yine 5 kere altina yapti ama tuvalete daha fazla yapti dune gore.

Benim bebiş çok hareketli canım . Kendini midemin ordan aşağı bırakıyor barsaklara düşüyor :)))) ben öyle hissediyorum. Şikayet gibi söylüyorum da değil. Hareketsiz anlarında elim karnımda bekliyorum bi küçük dokunuş bari yapsın diye. Son iki haftada karnım çok hızlı büyüdüğü için bel sırt ayak tabanı ağrısı tavan. Senin daha rahattır umarım

Doktorum tahlil yapmadan verdi 2 aydir kullaniyorum hem de hergun. Her gittigimde yaziyor. Alg yagi da kullaniyorum ve demir hapi.

Bende bu hafta acayip şişlik var, kilom bir aydır çok değişmedi ama karnım acayip şişti, kızımın hareketerine gelince benimki öyle çok hareketli değil, genellikle gece on bir gibi başlıyor, birde sabah 7de hareketli aralarda da yemekten sonra hareket ederse hanım efendi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…