Kızlar kontrol zamanlarımız ne zaman, ben yarın kontrole gideceğim inşallah iyi haberlerle dönerim
Valla canım emzirme koltuğu bana cidden gereksiz geliyor hem masraf hemde sonrasında yükSlm kızlar uzun aradan sonra. Cok şükür bebişler ii galiba maşalah hepimize emzirme koltuğu almaktan vazgeçtim sanırım gereksiz göründü gözüme 900 1000 lira verip sonrasında nereye koycam die düşündüm yastıkla idare ederim süt sağma makinesini de bi arkadasım almış saolsun lansinoh marka bi de motorolanın bebek telsizini almayı planlıorum
Kızlar kontrol zamanlarımız ne zaman, ben yarın kontrole gideceğim inşallah iyi haberlerle dönerim
Bende bilmiyorum sanirim bana da gittigimde yapilaxak ama onemli oldugunu duydum cok yerdenBenımde 25 Şubatta. Şeker yüklemesi yapılacak heralde, hiçte istemiyorum aslında amahamileliğim boyunca yaptırmadığım birşey olsun istemiyorum. Yaptıran varsa bilgilendirsin lütfen nasıl bişimiş bu şeker yüklemesi
Evet onlar da cok guzel ama cok pahali canim yaaa..ben bu modeli aldim.herkes cok memnun.aldigim.en ise yarayan ürün ondirime1 girince salin kaçırmayın filan yazmislar.olumsuz hic yorum.yoktu.ben de aliverdim gitti@heksi çok geçmiş olsun.
evet gittigidiyordan 250 tlye. ürün çok sağlam geldi.cok begendım.
canım hangi modelini aldın paylaşır mısın?
ben dün ebebek mağazasına gittim.tüm anakucaklarına baktım.
yalnız içime sinmedi almadım.
chıcconun bır modelini begendım 370 cıvarıydı.
tınylove da en azından görduklerımden iyi durumda mağazada 500 tl idi.
bırde prego oda 450 tl.
begendıklerım pahalı. diğerleri içime sınmıyor napcam bılmıyorum((
aaaa belki bitince getirmeyeceklerdir.Ben de dün gidip inceledim anakucaklarını hepsi bi dandik geldi.ama tinylove olanı en çok içime sindi. Bir de ebebek artık chicco nun mallarını satmıyormuş, stokları eritiyolarmış. Anlaşmaları bitmiş sanırım.Bursadaki e bebekte çalışan kişi söylemişti.
İstanbula gidersem ordan bakmayı düşünüyorum artık.
bu modeli eşim begendı.Evet onlar da cok guzel ama cok pahali canim yaaa..ben bu modeli aldim.herkes cok memnun.aldigim.en ise yarayan ürün ondirime1 girince salin kaçırmayın filan yazmislar.olumsuz hic yorum.yoktu.ben de aliverdim gitti
Ben yarın yaptıracagm kısmetse. Bnde cok yaptrsam mı yaptrmasam mı dye düşünüyordm ama okuldaki ogretmen arkadaslardan zayıf olup gebelk sekeri yasayan gorunce ve doktorum da ister verilen sekeri iç yap ister iki dilim baklava ye git yap diyince dedm iki dilim baklava yemiyoz mu riske atılcak bişe degl diyip yaptrmaya karar verdmBenımde 25 Şubatta. Şeker yüklemesi yapılacak heralde, hiçte istemiyorum aslında amahamileliğim boyunca yaptırmadığım birşey olsun istemiyorum. Yaptıran varsa bilgilendirsin lütfen nasıl bişimiş bu şeker yüklemesi
Ben iki çocuğumda da yaptırdım. Bunda da yaptıracağız. Zararlı olduğuna dair görüşlere katılmıyor eşim. Karatay usulü beslenen birinin yaptırmasına tabi ki gerek yok çünkü öyle bir beslenmede şekerin yüksek olması zaten imkansız diyor. Ama hiçbirimiz o tarz beslenmiyoruz ve gün içinde ekmekten aldığımız şeker bile yüklemede verilen şekere yakın maalesef. Yani hergün biz omiktar şekere maruz kalıyoruz zaten.
Sagol canimaaaa belki bitince getirmeyeceklerdir.
bize söylenmedi.
vardı orda sağlamdıda.
bu modeli eşim begendı.
tıny love andırıyor.
olumsuz yorum yok.
mağazadada kalmamıştı zaten.
teshır üründe mahvolmuştu.
o benı soğuttu.
bırde içinde diğerlerinin ek bısey var nasıl desem cıkarılabılen oturak gibi bu çıplak gıbı geldı.
sanırım anakucagından beklentım fazla
güle güle kullan.karlı olmuş.
Sagol canimaaaa belki bitince getirmeyeceklerdir.
bize söylenmedi.
vardı orda sağlamdıda.
bu modeli eşim begendı.
tıny love andırıyor.
olumsuz yorum yok.
mağazadada kalmamıştı zaten.
teshır üründe mahvolmuştu.
o benı soğuttu.
bırde içinde diğerlerinin ek bısey var nasıl desem cıkarılabılen oturak gibi bu çıplak gıbı geldı.
sanırım anakucagından beklentım fazla
güle güle kullan.karlı olmuş.
Kızlar bişey merak ediyorum wc de klozet mi tercih ediyorsunz normal mi :)
Ben yarın yaptıracagm kısmetse. Bnde cok yaptrsam mı yaptrmasam mı dye düşünüyordm ama okuldaki ogretmen arkadaslardan zayıf olup gebelk sekeri yasayan gorunce ve doktorum da ister verilen sekeri iç yap ister iki dilim baklava ye git yap diyince dedm iki dilim baklava yemiyoz mu riske atılcak bişe degl diyip yaptrmaya karar verdm
3 tane zıbın aldım canım ordan güzeller.kızlar günaydınn haftasonu joker mağazasına gideceğim reklamlarda zıbınlar 5.99 diye gösteriyor sizce malı nasıldır bileniniz var mı?
Ya tabi digeri direk serbet gibi oldugu içn braz bayıcı bişeydr de ama yapılmıcak kadr degil:)İki dilim baklava kadarmıymıs değeriokadarda cok değilmiş ozaman. Ben böyle şekerden içim bayılacak midem bulanacak ogün bidaha bişey yiyemem falan sanıyorum. Nasıl büyüttüysem gözümde.
Tuvalet konusunda ise ben normal kullanamıyorum oturamıyorum karnım acıyor. Klozet rahat
Teşekkürler canım gerçekten güzel gözüküyor bende alayım çok uygun çunku3 tane zıbın aldım canım ordan güzeller.
Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanalım inşEvet onlar da cok guzel ama cok pahali canim yaaa..ben bu modeli aldim.herkes cok memnun.aldigim.en ise yarayan ürün ondirime1 girince salin kaçırmayın filan yazmislar.olumsuz hic yorum.yoktu.ben de aliverdim gitti
Eki Görüntüle 1954125
Sende bendensin, bende bu hesabı bir türlü anlamayanlardanim, ama usteki resme göre ben takip ediyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?