Deneye deneye insan ne iyi geliyor bulabiliyorTeşekkür ederim canım herşeyi denemek istiyorum valla
Saol canımCanım benim gözün aydın maşallah beslenmene dikkat et ilk sen değilsin şeker hastası anne adayı unutma dikkat et beslenmene bişeycik olmaz Allahın izniyle.Bütün tahlil tetkiklerimizin iyi çıkması dileğiyleeee
Günaydin arkadaslar, iki üc gündür öksürügüm vardi sanirim esimden gecti, bu gece hic uyutmadi yaBogazim mahvoldu öksürmekten. Evin hemen karsisinda bir kulak burun bogazci var oraya mi gitsem diyorum. Yoksa kadin dogumcuma mi gitmeliyim? :/
Saç rimeliyle idare ediyorum ben. Boyanın zararı olup olmadığı kanıtlanamamış. Olabilir de ama. Kana karışıyo sonuçta. Ama çok kafama takıyorum, rimel ve sprey kapatmıyo diyosan boyat.
Bende boya konusunda risk almamanjin daha faydali olacagini dusunuyrm
Surada bikac ay kaldi
Dayan biraz:)
Saol canımİnşallah hayırlı haberler alırsın canım.Bebeğin sağlıklıysa sen de biraz dikkat edersen yediğine içtiğine hiçbir sıkıntı çıkmaz :)
Canım senle ben yakınız benimki 750 gram boyu da 29cm çıktı, seninki de hemen hemen öyledir inşallah bu arada şeker yüklemesi düşünüyor musun?Günaydınn :) bizim haftaya inşallah kontrolümüz 1 ay olacak nerdeysegiden arkadaşlar güzel güzel sonuçlarla gelin inşallah bebeklerimiz büyüyor yavaş yavaş boy kilo olarak ele avuca geldiler sanki
Hadi inşallah iyi haberlerle gelGunaydin cnm benimde pazartesi kismetse
Canım senle ben yakınız benimki 750 gram boyu da 29cm çıktı, seninki de hemen hemen öyledir inşallah bu arada şeker yüklemesi düşünüyor musun?
Ben yaptırdım zaten, 50mglik sıvı içtim sonuç 77 çıktı, sıkıntı yokmuş benimki de sata göre 24+4 içindeydi kontrolde ama 25.hata ile uyumlu çıktı kilosu falan benim de esimin annesinde şeker var bende ondan yaptırdımMaşallah nasıl büyümüş minnoşun
Ben yaptıracam canım doktoruma sordum yapalım mutlaka dedi.Hamilelikte çok tatlı börek falan yiyemedim ama tatlıyla çok karanlık bir geçmişim var o yüzden çıkabilir diye yaptırmak istiyorum.Boş yere bebeğime zarar vermesin varsa.Haftaya kontrole gittiğimde yapılacak benim 25+6 olacaz inşallah.
Sen düşünüyor musun?
Yok cnm okadarda degil artik:)geçmiş olsun cnm. bence kbbye gidip yazdığı ilaçları telefon açıp kadın doğum doktoruna sorman. gebe olduğun halde yazılan ilaçları bile kadın doğumcu kullanma diyebiliyor..
saçımda ombrem vardı. saçımın 3te biri koyu kahve geri kalanı sarı. çok bakımsız duruyor. tabi beyazlarımda cabası. karamel renkte saç rimeli varsa kullanbilirim aslında.. bi de doğumdan sonra nsl boyatacagız ki. bu kezde emzirior olucaz. yasak değil mi?
Cnm elinle soyulmus bicak degmemis sarimsak yut butun sekildeKizlar benim bogazim cok kotu canim cok yaniyoozellikle agzimin ust tavan kismi filan cok tahris olmus kaniyo tukurunce. napsam ki biraz rahatlasam oneriniz var mi.balli ihlamur yapcam da onun dışında tahriş olan kanayan kisim nasil geccen bilmiyom
canım
canım a 101 de bebek ürünlerine indirim olduğu zaman haber verir misin
ben ikidir kaçıyorum
Bişey demedi ki bu gerilik sonunda bunu getiriyormuş gelişmeyince çiş yapmıyor çiş yapmayınca su bitiyormuş doktor bunu bekliyorduk oldu dedi ağlaya ağlaya geldim
Kızlar bebek arabasının tek elle katlanabilmesi çok mu önemli travel sistemler tek elle kapanmıyor tek elle kapananlar genelde baston pusetler.. Benim bebek arabasi travel için ayirabilecegim ortalama bütçe 500-900 civarı.. Ama bizim su anda arabamız yok o yüzden travelin oto koltuğuna ihtiyaç duyaacak miyiz bilmiyorum bu yüzden tek bebek arabasi mi alsam acaba onun için de ayılabileceğim ortalama bütçe 400-600 arası çünkü ilerde araba koltuğu almam gerekecek. Bana önerebileceğiniz markalar var mi
Çift yönlü kullanım geniş tente ve büyük tekerlek aklımdaki olması gerekenler. Deneyip iyi bulduğunuz arabaları paylaşır misiniz
Bu arada @Zeynosrkn84 canim çok çok geçmiş olsun bol bol dinlen sana çok çok dua edeceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
Canım benim de şekerim yüksek çıktı. Doktor şimdi de 100mg yükleme istedi. Senin kaç mg yüklemede kaç saat sonra kaç çıkmıştı değerin? Bu kez de sonuç iyi çıkmazsa benim de iğne mi kullanmam gerekecek acaba
Dün aklıma geldin canım. Çoktandır gözükmüyorsun nasılsın diye yazacaktım. İnşallah yarın çok güzel geçer senin için.
Ben 16/24 arasi gunde iki tane kullanmistim erken dogum riski icin
Oglum 40+3 te dogdu
Hic oyle dusunme cnm
Korkma
Onlem aliniyor sadece
Sen dinlen cok yorma kendini
Soluna yat
Bol bol uzan
Bitkisel boya falan idare edeceğim artık. Beyazlarimi gördükçe sinirim tepeme çıkıyor.
İçindeki pes için köpük iyi diyorlar. Ama file de çabuk yıkanıyormus. Hangisini alsam acaba?
Cnm baska markada kullanilsada cift durulama yapmak daha saglikli
Ozaman hafif bir koku oluyor
Dalan roxy de kullandim oda guzel:)
Gule gule kullan aldiklarini
Canım benim de şekerim yüksek çıktı. Doktor şimdi de 100mg yükleme istedi. Senin kaç mg yüklemede kaç saat sonra kaç çıkmıştı değerin? Bu kez de sonuç iyi çıkmazsa benim de iğne mi kullanmam gerekecek acaba
Dün aklıma geldin canım. Çoktandır gözükmüyorsun nasılsın diye yazacaktım. İnşallah yarın çok güzel geçer senin için.
Sagol canim.deneyeyim.benim bogazlar cok hassas Normal de penisilin vurulmadan gecmiyordu.simdi onu da yapamazlar.insallaj cok ilerlemezCnm elinle soyulmus bicak degmemis sarimsak yut butun sekilde
Agzinisa elma sirkesi ile calkala
Ben dün kadın doğumcuya gittim. Boğazımda yanma ve gribim var dedim. Boğaz için strepsils pastil verdi. Minoset de içebilirsin dedi. Strepsils ferahlattı beni. Ama boğazından kan gelmesi beni ürküttü açıkçası. Keşke doktora görünsen.Kizlar benim bogazim cok kotu canim cok yaniyoozellikle agzimin ust tavan kismi filan cok tahris olmus kaniyo tukurunce. napsam ki biraz rahatlasam oneriniz var mi.balli ihlamur yapcam da onun dışında tahriş olan kanayan kisim nasil geccen bilmiyom
Olmadi esim gelince giderim.cnm.ama benim.faranjit gibi.daha onceden de bogazlarim aciyinca hemen tahris olup kaniyordu.agzimin tavan kismi da benek benek olmus orasi da tukurunce kaniyoBen dün kadın doğumcuya gittim. Boğazımda yanma ve gribim var dedim. Boğaz için strepsils pastil verdi. Minoset de içebilirsin dedi. Strepsils ferahlattı beni. Ama boğazından kan gelmesi beni ürküttü açıkçası. Keşke doktora görünsen.
Ben yaptırdım zaten, 50mglik sıvı içtim sonuç 77 çıktı, sıkıntı yokmuş benimki de sata göre 24+4 içindeydi kontrolde ama 25.hata ile uyumlu çıktı kilosu falan benim de esimin annesinde şeker var bende ondan yaptırdım
Cnm valla insallah ilerlemezSagol canim.deneyeyim.benim bogazlar cok hassas Normal de penisilin vurulmadan gecmiyordu.simdi onu da yapamazlar.insallaj cok ilerlemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?